warciak Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 @Warciak ja dziś byłem na Prośnie i widziałem stada kleni między którymi pływały duże jazie.Widziałem że zbierają coś z wierzchu ale nie wiedziałem co.Każde podrzucanie im jakiegokolwiek wabika nie dawało żadnego rezultatu.Zrezygnowany usiadłem i zacząłem się przyglądać jak żerują, stwierdziłem że obskubują rzęse wodną która płynie wąską smugą.Poszedłem w górę rzeki i doszedłem do miejsca gdzie spokojną wodę w małym zakolu porastała właśnie rzęsa.Główny nurt zabierał brzeg rzęsy która spływała w dół rzeki.W samej zatoczce żadna ryba nie żerowała ale parę metrów poniżej zakola klenie i jazie spławiały się właśnie w smudze porywanych roślinek.Podrzuciłem im nawet żywego pasikonika a one go olały więc sobie odpuściłem. i kto nam teraz takiego wobka zrobi a tak poważnie to nie wiedziałem ,że te rybki lubią rzęse pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Karzdy od czasu do czasu musi zjeść jakąś surówkę czy sałatkę, widać klenio-jazie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 @Warciak ja dziś byłem na Prośnie i widziałem stada kleni między którymi pływały duże jazie.Widziałem że zbierają coś z wierzchu ale nie wiedziałem co.Każde podrzucanie im jakiegokolwiek wabika nie dawało żadnego rezultatu.Zrezygnowany usiadłem i zacząłem się przyglądać jak żerują, stwierdziłem że obskubują rzęse wodną która płynie wąską smugą.Poszedłem w górę rzeki i doszedłem do miejsca gdzie spokojną wodę w małym zakolu porastała właśnie rzęsa.Główny nurt zabierał brzeg rzęsy która spływała w dół rzeki.W samej zatoczce żadna ryba nie żerowała ale parę metrów poniżej zakola klenie i jazie spławiały się właśnie w smudze porywanych roślinek.Podrzuciłem im nawet żywego pasikonika a one go olały więc sobie odpuściłem. i kto nam teraz takiego wobka zrobi a tak poważnie to nie wiedziałem ,że te rybki lubią rzęse pozdr Łukasz wobka jak wobka może muchę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 właśnie wróciłem z nad wody jaśki dopisały pierwsze dwa dostałem w 2 pierwszych rzutach widać na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 jeszcze jedna podobna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 No piękne rybki GRATULACJE.U mnie niestety jazie i klenie nadal skubią zielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 No piękne rybki GRATULACJE.U mnie niestety jazie i klenie nadal skubią zielsko @Fishbartek, piękne jazie i fajna aura Wszędzie skubią zielsko, ale to nie znaczy że nie wciągną wobka, próbuj i bądź niewidoczny dla nich któryś się skusi w końcu Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 No piękne jaśki @fishbartek, tylko te fotki to byś jakoś tak normalnie powstawiał coby się ekran nie rozjeżdżał Ale spoko tak też da się zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 dzieki panowie! jaśki sa dostępne że tak powiem o wybranych godzinach i trzeba to wyczuć ja swoje rozszyfrowałem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 spasiona 43-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Stanisław moje gratulacje,piękny jaz,widać żarłok z niego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Stanisław moje gratulacje,piękny jaz,widać żarłok z niego .Nic tylko podrasowany w Powerpoincie karaś Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nooo, gratulki - Stanisław pojmał już nie Jaśka, ale Jana ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 piekny gratulacje pojmania jana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 A to mój wczorajszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Też pikny, @undre gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 nie no co sztuka to ladniejszy gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 @stachu naprawde ładny u mnie dalej żrą zielsko i nie chcą się dać podejść do tego woda jeszcze kwitnie i wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Gratuluje Panowie rybek. Stachu czym ty je dokarmiasz, że takie okrągłe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 A to mój dzisiejszy JanNiestety nie było fotografa a do brzegu daleko 49cm Odjazd... Było jeszcze kilka mniejszych 35-37cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ohh, super fotki i ryby P.S widziałem wcześniej fotkę gdzie był Twój kij, była to HM80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 @ włóczykij wymiatasz wszędzie gdzie się pojawisz najpierw brzana teraz jaż.Pierwsza fotka jest świetna.Normalnie chyba jutro odpuszcze nawał roboty i ojade nad wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 fiu fiu Włóczykij szalejesz, szalejesz, urlop masz czy co? Ładniutki Jasiek. No to i ja wrzucę wieczornego, Warcienego, barciaka 40pare. Żeby nie było ze rybki tylko w Wiśle pływają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 WoW, co za ryby na tym forum się pojawiają Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Jaski rosna jak na drozdzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi