rapia Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 witajcie.podzielcie sie wiesciami z rozpoczecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Jeszcze karty nie opłaciłem a sezon spinn nastąpi chyba dopiero pod koniec ltgo więc nie ma się co spieszyć <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 mam juz plan pojade 12 stycznia na rede,moze cos sie uchowa po zawodach rozpoczynajacych sezon na redzie.zawody sa kolo wejherowa a ja pojade na dolny odcinek ponizej redy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nie ma za bardzo o czym pisać.Jedyne ryby jakie widziałem to cała w pleśniawce 60-tka spływająca pod wierzchem i złowiony na drugim brzegu sledzik 40-pare cm.Ryby były niemrawe.Zaraz po zejściu nad wodę miałem branie ale nie zacięte. Z wieści rozchodzących się nad rzeką wnioskuję że na całej Redzie może padło z 20-30 ryb.Niestety nie dane mi było spotkać kogokolwiek ze złapaną rybą żeby chociaż fotke strzelić. Pare ryb nie wyjętych w tym jedna ponoć ok 8kg .Strasznie niska i czysta woda,ludzi sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Jedna z moich ulubionych bankówek Obrabiałem ja rano i zaplanowałem powtórke na wieczór. Jak przyszedłem ok 15-tej to sie dowiedziałem żegostek dwie godziny temu wyjął stąd 3-kę <_< Na tym polega trociowanie-być w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 to gorna czy dolna reda?bylem tylko na dolnej w redzie od rozwidlenia w dol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Górna,okolice mostu pieleszewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Dziś na redze średnio,ja zerowo ale kilka ryb widziałem,na odcinku miejskim padło około 15 szt,czarna droga - 10szt., Włodarka - 8 szt.,większość ryb do 60 cm.,na uwagę zasługuje tęczak 4,5 kg.złowiony przy piekarni.Jedną z ryb złowił mój kolega więc ją wstawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 mam pytanie trzeci raz bede jechal na rede dnia 12 stycznia gdzie sie wybrac na dolny czy na gorny odcinek.jeszcze jedno pytanie jakiej grubosci zylki uzyc do kija 14-56g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Oj macie szczęście chłopaki, bo Królowa Rzek wygląda nie ciekawie! Zazdroszczę. A mam takie ciśnienie, że ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Witam. Sezon rozpocząłem na Drwęcy i muszę powiedzieć, że było nieźle. Zaliczyłem komplet - jedna 65 cm, druga nieco mniejsza.W mojej obecności padł jeszcze jeden komplet, oprócz tego sporo osób połowiło pojedyńcze trotki. Średnia wielkość ryb w przedziale 60-70 cm, chociaż słyszało się nad wodą o jednej 90-tce, i jednej metrówce ale to nie sprawdzone informacje. Wszystkie ryby były wytarte i co najważniejsze zdrowe. Wstawiam fotkę tej wiekszej - Pozdrawiam.PS - od czwartku Parsęta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 @falgmar gratulacje, na Parsęcie ogólnie bez rewelacji, mam w miarę dokładne wieści z odcinka od Wrzosowa do Kołobrzegułącznie padło ok.45 ryb co ciekawe dużo było niewielkich srebrniaków takich ok.50cm. największ o jakiej słyszałem padław mieście pow pierwszego mostu 4.5kg. U mnie osobiście nic, pozajaziem, który wziął na karlinkę Poza tym miło było migościć @trout-a z kolegą, którzy zjechali z Regi i połowiliśmyrazem dobre trzy godzinki w okolicach Zieleniewa, niestety bezefektów jak już pisałem.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Wczoraj na Drwęcy.We dwóch bez kontaktu z rybą (choć brat złowił 2 szczupaki i leszcza).Ale kolega Ryszard Siemiątkowski obok złowił metrówkę.Spróbuję dodać zdjęcie. Samica łososia wytarta około 7 kilo 101 cm.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 @janusz, dzięki. Te srebrniaki to w okolicach Kołobrzega czy również w wyższych odcinkach rzeki. Napisz jaki stan wody jest na Parsęcie, jak możesz to daj znać jakie wyniki z drugiego dnia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witaj @falgmarTe srebrne padły w okolicach Ząbrowa i powyżej. Spróbuję ściągnąć wieści od Andrzeja Wołkowskiego to będziemy wiedzielico na Łąkach Daszewskich i może wyżej, jak tylko czegoś się dowiem dam znać.Pozdro JachuPS. Woda raczej niska, mogłaby podskoczyć tak z pól metra, ale jest jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 @kwasik - wstawiaj te zdjęcie ! Taki łoś nie zdarza się co dzień. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Próbowałem, i umfa, nie umiem.Wysłałem je mejlem na adres remka, może wstawi?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Wstawiam PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 @kwasikPewnie miało za dużą rozdzielczość i przekraczało 100kB,trzeba zmniejszyć i wtedy wejdzie, a remek napewno wstawiPozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Drwęca The Best ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Jedno zdjecie już wyżej jest, Remek wstawił. Jest jeszcze drugie?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 falgmar,jako pierwszy forumowicz z trocią powinieneś utworzyc nowy wątek,TROC&ŁOSOŚ-takie miałeś prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Hej.Rozmawiałem dzisiaj ok.14:30 z Markiem Szymańskim, był na Redzezłowił komplet srebrniaczków takich po 50cm, czyli na Redze jakna Parsęcie, poza tym mówił, że generalnie kicha w porównaniu dolat poprzednich i to by się niestety zgadzało. Ale nie ma sięco przejmować w sobotę będą zawody na Radwi to zobaczymy co słychać w górze dorzecza. Jak będę miał wieści tam znać.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Janusz, a jak dziś na Parsęcie? Były jakieś ryby? W mieście czy może wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 @pablom.Jeszcze nie mam wieści w mieście nic nie słyszałem, ja dzisiaj jestem uziemiony, ale jakby było coś wartego uwagi to już bymwiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi