Marcel Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Wszedzie dogadujesz się po Angielsku...Jak będziesz na miejscu to podbij do mnie na priv.Może wyskoczymy na jakies szczupaki, garbusy a jak nie... to wywalimy browarka na jakiejś skale...Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haydo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Szczerzę ci napiszę że, nie znam tamtej strony Oslo i w dół do Skien. Masz przed soba setki jezior, cieków, rzeczek. Radziłbym nabyć mapę no chyba że masz dostęp do neta. Jeśli nad danym jeziorem lub rzeką stoi tablica informacyjna to wszystko zasadniczo będzie napisane jeśli nie to śmiało zarzucajTo to https://www.inatur.no/fiske/50e58f64e4b053634ccc83e9/gode-fiskemuligheter-hos-fritzoe-skoger masz po trasie, tu np możesz finiszowaćhttps://www.inatur.no/fiske/50ec08d3e4b003cc11b38802/fiske-i-siljan.Powodzenia. Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez haydo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 A wiecie może jak zdobyć mapy batymetryczne Oyeren i Vansjon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haydo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Wyślę ci mapę Vansjø na priv Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez haydo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Dzięki za pomoc @haydo! Jeszcze tylko poluję na Oyeren, a przynajmniej północną część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Jarek kiedy będziesz wędkował na Vansjo? Może się zgadamy to Cię oprowadzę po cząstce jeziora Jezioro bardzo duże, a mapy bardzo niedokałdne... Przynajmniej te które ja mam Pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saguss Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Kolego Haydo jak możesz to wyślij mi też na priv mape jeziora Vansjo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Cześć.Odświeżę nieco wątek.Mamy na forum jakichś wędkarzy z rejonu Oslo?Przeprowadziłem się tu jakiś czas temu i chętnie bym z kimś na rybki wyskoczył.Gdzieś czytałem że na fiordzie można złowić belony i makrele na lekki zestaw, a aktualnie tylko taki mam na miejscu.Ktoś chętny na dniach wyskoczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Znajdź na fb grupę Go Fishing Norway. Tam z pewnością kogoś poznasz. Poza tym ściągnij appkę fiskher, super sprawdza się w Norwegi. Ja osobiście z pół roku starałem się z norkami o dobry kontrakt w Oslo i okolicach. Tak im zależało, że ostatecznie lecę do Reykjaviku ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 @gulf dzięki za polecenie apki, właśnie sprawdziłem i bardzo fajnie to wygląda. Na pewno skorzystam i może coś się uda złowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO70 Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Snaroya, Holmen, Sandvika fjordy w okolicy Oslo albo dalej okolice Dramen miejscowość Holmsbu. Portal mojanorwegia.pl daj ogłoszenie że szukasz kogoś na wypad na ryby, sporo osób ma tam łódki i dobrze zna rejon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi