Jozi Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) http://www.brzozowiak.pl/ogloszenie.php?nr=407708Może kogoś zainteresuje, fajny domek cena 120 ale można by zbić do 100 .Nic mnie ze sprzedającym nie łączy . Edytowane 23 Lipca 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) ha, byłem tam z 30 lat temu, wtedy totalna dzicz pięknie, dziki i jelenie w nocy pod namiot podchodziły. Tam widziałem największego karpia w życiu, facetowi wziął na .... żywca i łódkę wywrócił ... . Teraz to pewnie chodniczki, przystanie i takie tam ... Gospodarzowi pamiętam ojciec wysyłał coś do podków - nie wiem jak się nazywało, sztule, czy jakoś tak. A ten odesłał pudło pełne orzechów laskowych... piękne czasy Edytowane 23 Lipca 2013 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Kurcze 3 lata temu byłbym zainteresowany teraz już mam też w Zawozie ,a ten faktycznie bardzo ładny i działka bardzo zadbana dużo roślin zejście do wody nad samą zatoką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi