fish28 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Dzisiaj tak się ubawiłem w dziale Wieści znad wody,że wykorzystałem dzienny limit pozytywnych głosów reputacjiChciałbym zapytać Szanownej Moderacji jaki jest dzienny limit PozdrawiamDarek Edytowane 23 Lipca 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dienekes Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Ja co dzień się o to rozbijam. Niewygodne ograniczenie. I zbędne, muszę rzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 To jest coś takiego? Ile trzeba dać by komunikat wyskoczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Pierwszy raz mi się to zdarzyło dzisiaj,kiedy znów chciałem sobie kliknąć,pojawił się komunikat że wykorzystałem dzienny limit.Przyznam że zdziwiłem się że takowy limit w ogóle istnieje.Dagon,nie powiem Ci ile, bo mod wpadł do boleni i zrobił czystki a tam była większość moich Lubie to,dlatego pytam Edytowane 23 Lipca 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 nie jestem na 100% pewien, ale chyba 10 razy mozna nacisnac ten guzik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Byłeś zbyt pozytywny. Szczodrość w okazywaniu poparcia piętnowana dziennym limitem, dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 No i widzicie Panowie, chcem ale nie mogem kliknąć Wam Lubie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dienekes Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Od pewnego czasu nosiłem się z zamiarem napisania do Szanownej Admiralicji celem negocjowania usunięcia tego nieżyciowego limitu. Zwłaszcza w sezonie, gdy koledzy publikują sporo dobrych fotek fajnie byłoby docenić ich klikając Lubię to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Powiem szczerze że nawet nie miałeś świadomości że takie ograniczenie u nas funkcjonuje - sprawdzę z remkiem o co z tym chodzi, dobrze że zgłosiliście sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Postuluję wprowadzenie przycisku nie lubię tego. Szybko limit lubię to, przestanie mieć znaczenie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Oj,przydało by się czasem takie rozwiązanie.ps.Krzysiek, chciałem sobie kliknąć pod Twoim postem a tu znowu zonk Edytowane 25 Lipca 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Postuluję wprowadzenie przycisku nie lubię tego. Szybko limit lubię to, przestanie mieć znaczenie. Wiem, że piszesz z przekąsem, ale w razie gdyby komuś przyszło do głowy jednak wprowadzenie "nie lubię tego", zanim dojdzie do masakry niech przyjrzy się komentarzom pod filmikami YT gdzie taka opcja funkcjonuje.O ile okazywanie sobie wzajemnego poparcia, klepanie po ramieniu lajkiem ma dla forum w większości pozytywne skutki, pielęgnuje (jakoś) wzajemne relacje, często jest przyczynkiem do zawiązania nowych. O tyle druga stron mocy stałaby się wkrótce podstawowym narzędziem dla różnej maści hejterów, a znając tendencje sporej części forumowiczów do odbierania wszystkiego personalnie szybko przerzuciłoby się to na PW, potem odwet w innych wątkach, następnie szukanie postów "kolegi" i sabotaż gdzie tylko się da. Dodajmy do tego, co widać, grupki koleżeńskie, wspólne działania w obronnie honoru kolegi i mamy regularną wojenkę, a w konsekwencji eskalację nienawiści. Teraz to nic, są ryby, ale zimą.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dienekes Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Pójdę dalej - już teraz bywa gorąco (i/ lub ryby nie wszędzie są). W zimie przy tej opcji mielibyśmy wirtualną apokalipsę :lol: Nie mniej jednak, istnieją sytuacje, gdy szkoda słów na całego posta, a dezaprobatę chciałoby się jednak wyrazić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Nie mniej jednak, istnieją sytuacje, gdy szkoda słów na całego posta, a dezaprobatę chciałoby się jednak wyrazić To akurat racja. Tylko czy stać forum, jako zbiorowisko ludzi o różnych przekonaniach, temperamentach i (bolesne, ale tak jest) kulturze osobistej na taki odbezpieczony granat jak "nie lubię tego".Wielu, możliwe, że nawet większość skorzysta z umiarem, problemem będzie zapał mniejszości, czy też nie daj Boże trolla. Przykład niewłaściwego wykorzystania mechaniki forum dała nam nie tak dawno historia, sławnego już, ignora. Mamy tam w pigułce, zarówno nadużycie funkcji, jak i społeczną reakcję na to nadużycie. Nie lubię tego - owszem, ale tylko jeśli władze uznają, że im się bardzo nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dienekes Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Wszystko, co napisałeś jest tak bliskie prawdzie i memu zapatrywaniu na tę kwestię, że nie pozostawałoby mi nic innego, jak kliknąć "Lubię to". "Pozostawałoby" bo limit stoi na przeszkodzie Dodam więc, choć świadom powielenia przy tym, że w normalnej społeczności, "Nie lubię tego" nie byłoby problemem. Trolli u nas nie brakuje, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 O ile okazywanie sobie wzajemnego poparcia, klepanie po ramieniu lajkiem ma dla forum w większości pozytywne skutki, pielęgnuje (jakoś) wzajemne relacje, często jest przyczynkiem do zawiązania nowych. O tyle druga stron mocy stałaby się wkrótce podstawowym narzędziem dla różnej maści hejterów, a znając tendencje sporej części forumowiczów do odbierania wszystkiego personalnie szybko przerzuciłoby się to na PW, potem odwet w innych wątkach, następnie szukanie postów "kolegi" i sabotaż gdzie tylko się da. ale masz doswiadczenie w tej dziedzinie hejterze jeden przy tej opcji mielibyśmy wirtualną apokalipsę na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 ale masz doswiadczenie w tej dziedzinie hejterze jeden Było, nie było - w awatarze Troll. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 he he dobre, w ogole nie rozwazamy takiej opcji z powodow ww zreszta tak ze ucinam spekulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krystiano1981r Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Oj,przydało by się czasem takie rozwiązanie.ps.Krzysiek, chciałem sobie kliknąć pod Twoim postem a tu znowu zonk krystiano1981r lubi toDarek można i tak sobie poradzić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Szkoda, że nie będzie. Ciekaw jestem skali hejtu, choć rozmiarów się domyślam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Ciekaw jestem skali hejtu trzystopniowa powinna w zupelnosci wystarczyc wiekszosci userow ... 1) 2) i dla przesmiewcow 3) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krystiano1981r Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 gute idee pitt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Hello,Teraz można likować ... prawie do woli Powiększyłem limity.Negatywne reputacje "don't like" są wylączone. Koncentrujmy się na pozytywach PozdrawiamRemek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dienekes Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Hurra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skippi66 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jednak " don't like " to cenna idea. Pozwoli wyrazić pełnię uczuć. Tu można by wprowadzić limit. Np. jeden hejt dziennie. Albo jeden hejt za pięć lajków. Żeby jednak jasna strona Mocy była w przewadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Hejt ogólnie jest dobry, jak w życiu, obie strony czują, że żyją. Limit OK, ale nie 1/5 przy lajkach bez ograniczeń, bo możnaby stuknąć 30 lajków i zapakować z miejsca 6 hejtów. Jakież to ludzkie. Zresztą pomysł i tak upadł, więc co za różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fish28
Dzisiaj tak się ubawiłem w dziale Wieści znad wody,że wykorzystałem dzienny limit pozytywnych głosów reputacji
Chciałbym zapytać Szanownej Moderacji jaki jest dzienny limit
Pozdrawiam
Darek
Edytowane przez fish28Odnośnik do komentarza
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi