fish28 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Dzisiaj tak się ubawiłem w dziale Wieści znad wody,że wykorzystałem dzienny limit pozytywnych głosów reputacjiChciałbym zapytać Szanownej Moderacji jaki jest dzienny limit PozdrawiamDarek Edytowane 23 Lipca 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Podobny temat juz byl http://jerkbait.pl/topic/20745-lubie-to-nie-lubie-tego/?hl=%2Bnie+%2Blubie+%2Btego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skippi66 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Hejt ogólnie jest dobry, jak w życiu, obie strony czują, że żyją. Limit OK, ale nie 1/5 przy lajkach bez ograniczeń, bo możnaby stuknąć 30 lajków i zapakować z miejsca 6 hejtów. Jakież to ludzkie. Zresztą pomysł i tak upadł, więc co za różnica.Dlatego trzeba apelować, apelować i jeszcze raz apelować do serc i rozumów naszych Wielce Szanownych Modów coby hejty uruchomili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Tracicie czas, Panowie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skippi66 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 No i powiedział co wiedział. Ech życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fish28
Dzisiaj tak się ubawiłem w dziale Wieści znad wody,że wykorzystałem dzienny limit pozytywnych głosów reputacji
Chciałbym zapytać Szanownej Moderacji jaki jest dzienny limit
Pozdrawiam
Darek
Edytowane przez fish28Odnośnik do komentarza
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi