Rheinangler Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Od jakiegoś czasu poszukuję takiego drobiazgu jak na zdjęciach i ponieważ nigdzie go nie znalazłem to mam pytanie,- widzial ktoś z Was coś takiego w sklepie, internecie czy innym miejscu?Zdaję sobie sprawę, że dla tych co przewożą wędki w tubach to herezja ale są i inni którzy wożą już złożone... Edytowane 25 Lipca 2013 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 http://www.nokaut.pl/pozostale-wedkarstwo/klipsy-do-wedek.html http://www.wedkarskisprzet.pl/product_info.php?products_id=2050 http://matchthis.pl/pl/c/Akcesoria-do-wedek/217 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Wcale nie taka herezja,bo sam od maja mam podobny problem.Zachciało mi się dwu składu i teraz kombinuję. Rozumiem że dolnik z początkiem części szczytowej to już na zwykły rzep się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Bardzo fajny i prosty patent.Będzie trzeba się w to zaopatrzyć,ciekawe tylko jak długo go będe miał bo opaski to ja gubie bardzo często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Wcale nie taka herezja,bo sam od maja mam podobny problem.Zachciało mi się dwu składu i teraz kombinuję. Rozumiem że dolnik z początkiem części szczytowej to już na zwykły rzep się robi?W linku masz komplet 2 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Heh popatrzyłem sobie tylko na fotki ,linku nie otwierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Dzięki makamba!!!!!!!!!!!!tofik,- dół na rzep + zatyczka do części żeńskiej załatwia sprawę całkowicie,- przynajmniej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Z doświadczenia, lepiej sobie coś samemu zrobić, ale o dużo większej grubości (powiedzmy około 10cm). Przy mocowaniach z linków elementy się "skręcają" i mi kilkakrotnie jeden wypadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 @krzychun - z jakiego materiału to wycinałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Kombinując kiedyś z materiałem na futerałem na wędkę, dostałem od producenta kilka próbek "pianek". Było to podobne do wkładów w walizkach na sprzęt pomiarowy itp. Później trochę wiercenia i tapeciak. Teraz tego nie używam, bo przy dwóch złach wcielonych, zostawienie wędek poza tubami jest jednoznaczne z ich zniszczeniem. Najlepiej jest napisać do sporej firmy zajmującej się obróbką takiego materiału prośbę o próbki (najlepszy jakieś odpady z formatów). Nawet jak będą za małe to można skleić. Zamawiać w takich firmach nie ma co, bo jak znam życie, to policzą obsługę inżynierską, co min 100zł kosztować będzie. Używałem obu rozwiązań i to sklepowe mi nie sprawdzało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Fajny patent, pokombinuję żeby coś samemu zrobić o identycznych właściwościach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Grubsza frotka do włosów za 50gr załatwia sprawę w 100%. Żadnych otarć nie zanotowałem. Jak się zgubi to strata żadna. Dobrze jest kupić jaskrawe, bo się łatwiej znajdują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 @krzychun - z jakiego materiału to wycinałeś?miałem to kiedyś w rękach, gdybym miał to zrobić w domu to np. moje klapki japonki mają taką podeszwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Ferdusiowe laczki, faktycznie - pianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Cześć, Używałem tych gumowych klipsów, miałem kilka rodzajów z różnych sklepów. Feler był w każdym typie niestety ten sam. Po bardzo krótkim czasie guma mocno twardniała na tyle że bardzo prosto spadała z blanku zarówno z cienkiej szczytowej strony jak i dolnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Tutaj tyż som http://allegro.pl/cormoran-klipsy-do-wedek-komplet-2szt-sklep24h-i3410842830.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Dzięki Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Pianka eva o dużej gęstośi, ostry nożyk, obwód blanku 10 minut roboty i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Sam posiadam od niedawna takie klipsy, i jestem zadowolony. Przynajmniej mój sprzecik się już nie rysuje ani przelotki się nie niszczą. Polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi