Baloo Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 @Pitt - cwaniaku. Jakbyś zobaczył takie branie pod nogami to by Ci się ciąć odechciało. poczekaj do sezonu. Są już nowe pomysły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Baloo, zajefajne filmy! Super. Mam pytanko jakim programem je montowałeś? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Oj chłopie - chcesz abym wyjawił najskrytsze tajemnice studia Matek FV... Problemem pozostaje jakość filmu po zmniejszeniu do rozmiaru około 20MB, tak aby można było to umieścić w sieci.Muszę jeszcze popracować nad jakimś lepszym kodekiem i kompresowaniem.Ale co tam... W przyszłości będą dostępne pełne wersje DVD - dla zainteresowanych. Klipy to tylko materiał zajawkowy. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Mateusz wykorzystał okazję Gdy ledwo Jarek wkleił je do mojej stronki na próbę,ten od razu puścił filmy na głębką wodę...Sam byłem zaskoczony...Wiem że Oskara raczej nie powinniśmy się spodziewać Miały to być dla nas filmiki na długie zimowe wieczory .Ale planujemy od wiosny ruszyć z nową produkcją i szerszą tematycznie.Mateusz ma 2 nowe baterie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Andrzej - Oscara może nie, ale niedługo ludzie zapomną kim był Rex Hunt i koleżkowie z WMH... hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 No w końcu filmiki poszły w świat Ja oglądam je co wieczór od momentu powstania i powtórzę poraz setny - są świetne. Muzyka również. A ostatnie ujęcie w filmie Bromba - przynęta na klenia to rewelacja. Kto podkładał muzykę do filmu ten wie, że to bardzo trudna i czasochłonna praca, dlatego brawa dla Mateusza. Generalnie brawa dla obu Panów - aż żal mi ściska cztery litery, że mnie przy 'produkcji' nie było. Chociaż maluteńki udział mam - Matek wie jaki. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ale mi się zatęskniło za latem i takimi powierzchniowymi łowami, gratulacje dla aktorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Brawa za wspaniałe filmy, które ogląda się z zapartm tchem i jednocześnie doskonale spełniają rolę podręcznikową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Docierają do mnie powoli słuchy, że rośnie konkurencja. To może tylko zapewnić jeszcze więcej coraz lepszej rozrywki w długie zimowe wieczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 He he wiesz Baloo, że kiedy myślałem o nakręceniu filmiku o rybkach automatycznie myślałem o kawałku z filmu Bromba - na wieczorowe klenie jako podkład. Podwędziłeś mi pomyśł Tym bardziej gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 @Mateusz, chyba nie przejmujesz się Rex Huntem i WMH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 no filmiki naprawde są super ... gratki pozostaje tylko żal tych niezaciętych ryb ... ale najbardziej boli to , że chciałoby się pojechać nad rzeke , ale warunki jakie są każdy widzi : zimno , śnieg , mróz ...Ech ... byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 dla mnie rewelacja, filmiki oddają cały trud i satysfakcje ze złowionych jazio-kleni oby ich powstało więcej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Jak myślicie, czy konieczne jest aż tak wierne odwzorowanie budowy ciała owadów? Moim zdaniem do takiego łowienia wystarczyłby zwykły pękaty wobler który będzie szedł po wierzchu. Czy na Wiśle komuś sprawdziły się żuczki? Wiem że kilku kolegów łowiło na nie, ale nie słyszałem o jakiś wynikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Jak myślicie, czy konieczne jest aż tak wierne odwzorowanie budowy ciała owadów? Moim zdaniem do takiego łowienia wystarczyłby zwykły pękaty wobler który będzie szedł po wierzchu. Czy na Wiśle komuś sprawdziły się żuczki? Wiem że kilku kolegów łowiło na nie, ale nie słyszałem o jakiś wynikach? oczywiście , że to nie jest konieczne !!! To tylko chwyt reklamowy mający na celu złapać nas , wędkarzy ! Ryba atakująca przynęte od dołu , swobodnie spływającą z nurtem i tak widzi tylko cień czarną plamkę na tle nieba ! Bez znaczenia czy to oryginalny żuczek czy zwykły pękaty woblerek ! Żuczek ma jedynie tą zaletę , że (nie wszystkie modele) ma nóżki ... to jedyny plus tego rodzaju przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Odwzorowanie kształtów owada w woblerze, dla mnie ma tylko efekt wizualny dla ludzkiego oka. Zawsze ładna przynęta cieszy. Osobiście przy robieniu owadopodobnych woblerów skupiam się na zaakcentowaniu właściwych kolorów, oraz na pracy przynęty. Na Wiśle skuteczne są nawet żuki mutanty, które wielkością znacznie przekraczają ich naturalny pierwowzór. Duże żuki sprawdzają się na większych przelanych główkach lub przy dzikich burtach, po zmroku na płytszych rafach. Duży żuk, nie zawsze oznacza duży kleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Jak myślicie, czy konieczne jest aż tak wierne odwzorowanie budowy ciała owadów? Moim zdaniem do takiego łowienia wystarczyłby zwykły pękaty wobler który będzie szedł po wierzchu. Czy na Wiśle komuś sprawdziły się żuczki? Wiem że kilku kolegów łowiło na nie, ale nie słyszałem o jakiś wynikach? Sprawdziły się, z tym że dużo zależy jak zwykle od prowadzenia\miejsca\dnia itp. taz tłukły jak oszalałe na smużaki, innym raze brały ale tylko maluchy. Żuczki lepiej spisały mi się przy połowie jazi niż kleni (większe i więcej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Duży żuk, nie zawsze oznacza duży kleń. mówi się , że duża przynęta to duża ryba ... spróbuj złowić szczupaka latem (koniec czerwca , lipiec) w jeziorze na dużą przynęte ... powodzenia ! Mi się jeszcze nie udało ... za to doskonale biorą na paprochy ... myśle , że z kleniami jest w pewnym sensie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Bardzo fajne filmiki, ale nie potrzebnie tyle zachodu z muzyczką do klipu 30 sek to tak ale tu już można się pokusić o więcej szumów wody, śpiewów ptaszków Fajne kleniki łowicie na tej Oderce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Filmiki mi się bardzo podobają, ale co do muzyki powtórzę za @pafkiem, że miło by było usłyszeć więcej odgłosów natury. Podoba mi się za to muzyczka na wejściu Bromba - przynęta na klenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ale co tam... W przyszłości będą dostępne pełne wersje DVD - dla zainteresowanych. Klipy to tylko materiał zajawkowy. <_< Zgłaszam się jako zainteresowany filmami na DVD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 cos za duzo filmach, a za malo o rybach sie zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 U mnie już rzeczki i rzeki bez kry, więc do boju. W sobotę pierwsza wyprawa w tym roku ze spinem Jadę zobaczyć co słychać u moich kleników.Pitt, ale u was zimno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 A ja nierozważny kasę na nartach przehulałem i nie mam żeby wędkę z pracowni odebrać Trzeba poczekać do lutego A pogoda dziś kusi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 U mnie już rzeczki i rzeki bez kry, więc do boju. W sobotę pierwsza wyprawa w tym roku ze spinem Jadę zobaczyć co słychać u moich kleników.Pitt, ale u was zimno:)jak zauwazyles na pierwszym zdjeciu, woda o temp 3?C jest duzo cieplejsza niz powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi