gaDza Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Prawie 60-stka to już ma pare centów ponad wymiar czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Doskonale Cię rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Poco????Przeiceż ryb około wymiarowych niebed ewstawiał bo znowu sie bedzie pare osób pienic.. Witaj @Oleix.I właśnie dlatego powinieneś wstawić Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 No to macie... moja kruszynka... w bliskich okolicach 60 centów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Oczami duszy, już widzę go w pełnych barwach letnich. Podziwiałem pstrążki i kapitalną myszkę-nornicę a teraz TO.Naprawdę jest czego gratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Witka Takie kleniska to jest to.Klen 50+ to jest karczycho, wielka morda i wspaniała duza łuska.W tym roku odpuszcam klenie i popatrze sobie na tym watku.W pamieci mam ubiegłe lato i ,, wielkie mordy ,, we wlewach Ładnie zapunktowałes Oleix fiu, fiu.Napisz cos o typie miejsca i czatowni tego klenia, bo za Toba nie dostrzegam nic charakterystycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Marcin stał on za progiem o głębokości 2 metrów w miejscu gdzie on stał było około 5 metrów wody pod drugim brzegiem z nim były stada jazi ale niestety skubały przynete tak ze nieda rady było ich zaciąc... z tąd troche inna metoda podania woblerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Gratki klenicha, fajne jest to miejsce gdzie go zlapaleś ale dziadki zajmują na ogol i ze spinnem ciezko tam:[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 No ładny jest:) Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 ładniutki gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 piękne klenisko aż mnie zazdrość zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Rybka ładna, fakt, więc gratuluję - z opisu okoliczności połowu - miejscówka, odległość drugiego brzegu itp nasuwają mi pewne wątpliwości jednak nie zamierzam rozpętać tu burzy mózgów Jeszcze raz gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Woblery robi piękne, może i rzuca pięknie talenty lubią chodzić parami, a co do tej kotwicy na zewnątrz... nie znam się w każdym razie ryba wyglądała pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Po prostu ja tej bajeczki nie łykam,osobiście takiej fotki bym nie wstawił na forumprosze ciebie bardzo o wstawienie trzech lepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 tak tez myslalem, ze bedzie bez komentarza i bez zdjec dla poruszenia wyobrazni, na zdjeciu nr. 1 widac rybe, ktora zahaczona na dwoch kotwicach, ta w okolicach pyska jest jeszcze wewnatrz, klen wyglada na totalnie zmeczonego, przeciez pokazuje biale ... gwarantuje tobie, ze nikt tej kotwicy ponownie nie wbijal, tylko po to, zeby zdjecie bylo z woblerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 to drugie zdjęcie już gdzieś widziałem bardzo fajne, wygląda jak by kotwica przylepiona była do ryby na super-glu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 @bisteronja mam wiecej takich zdjec, to sa zdjecia ignoranta, ktory chodzi na ryby i lapie @panekalbo u nas albo na stronie salmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witam Oleix gratuluję pięknego klenia, tylko pozazdrościć. [moderator: nie robimy dochodzenia] PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 @OLEIXGRAULACJE - piekny kleks PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Acha sztywny był dlatego bo w przekroju był prawie taki jak płyta CD ważył lekko ponad 2 kilo strasznie spasiona bestiaA ze tak sie nastroszył i był taki sztywny to co miałem mu pomódz skruszyc go troszke kamieniem??? zeby się rozluźnił czy jak?? Kleń tak jak został zacięty tak został wcholowany i sfotografowany niec mu w pysku nie mieszałem bo niebyło potrzeby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 @Oleix a dlaczego kleń ma wbita kotwiczkę na zewnątrz pyszczka???,no i niezłe wykonujesz rzuty skoro takim małym woblerkiem dorzucasz na drugi brzeg @Oleix Gratualcyjki Ladny klen.Jak pamietasz to niejest pierwszy atak na temat fotek .najlepszym wejsciem jest OLAC ten TEMAT z wystawianiem fotek.po co maja sie w domach stresowac ze rybka zle wyglada na fotce itp. DAJCIE SOBIE NA WSTRZYMANIE Z TAKIMI BZDURNYMMI KOMENTARZAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Dzisiaj chyba nastąpi przełom - będziemy jednak wyrzucać teksty osób które nie potrafią się odnaleźć na jerkbaicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ps. MichałR hehe juz 2 krotny MP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Oleix ladna rybka wedkuj i ciesz sie z kazdej chwili pozdro wzrd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Naprawdę śmieszy mnie doszukiwanie przez niektórych dziury w całym i ataki na moją osobę na priv - nie będę do każdego po kolei odpisywał co o tym myślę, więc napiszę tu w tej sprawie po raz ostatni i proszę ADMINA o nieusuwanie tego bo nie mam zamiaru odpisywać na priva - gdzie tu w moich postach agresja czy chamstwo? Jakie mam przedstawić dowody w tej kwestii, co niektórzy żądają? Takie coś dostaję na priva. Nie mam żadnych - moje wątpliwości oparłem na fotkach i tyle - dla mnie kleń wyglądał jak śnięty Wystarczyło rozwiać wątpliwości, wstawiając lepsze zdjęcia jeśli taka możliwość była itp. Jeśli ma być C&R to fotka wydała mi się podejrzana (wiem że jest tu jeszcze ktoś, kto to potwierdzi, tylko obawa przed atakami powstrzymuje) dlatego wzbudziłem swoje wątpliwości. Do @Oleix-a napisałem prywatnego maila z przeprosinami za zaistniałą sytuację, a szczerze mówiąc nie tego chciałem... Czy mi odpisze i wybaczy? Tego nie wiem i to zależy tylko od niego Każdego może ponieść, padło na mnie, poniosło mnie więc napisałem to co napisałem... Pisze to publicznie i mam nadzieję że w części naprawię atmosferę, i tak już napiętą nie tylko tu, ale i w innych wątkach Co do osoby @Oleix-a to nic prywatnie nie mam, jednak jego reakcja na to wszystko trochę mnie dziwi - zamiast rozwiać wątpliwości, obraża się i pisze że więcej fotek tu nie wklei... I jeszcze jedno - śmieszy mnie to, co sugerują inni - zazdrość o łowione przez @Oleix-a ryby - jest to zarzut dziecinny Cieszy mnie że inni łowią wiele i mają się czym pochwalić Dlaczego mam być zazdrosny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi