Skocz do zawartości

KLENIE 2008

pitt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Witka

Takie kleniska to jest to.

Klen 50+ to jest karczycho, wielka morda i wspaniała duza łuska.

W tym roku odpuszcam klenie i popatrze sobie na tym watku.

W pamieci mam ubiegłe lato i ,, wielkie mordy ,, we wlewach :mellow:

Ładnie zapunktowałes Oleix fiu, fiu.

Napisz cos o typie miejsca i czatowni tego klenia, bo za Toba nie dostrzegam nic charakterystycznego. :D

tak tez myslalem, ze bedzie bez komentarza i bez zdjec B)

dla poruszenia wyobrazni, na zdjeciu nr. 1 widac rybe, ktora zahaczona na dwoch kotwicach, ta w okolicach pyska jest jeszcze wewnatrz, klen wyglada na totalnie zmeczonego, przeciez pokazuje biale ...

gwarantuje tobie, ze nikt tej kotwicy ponownie nie wbijal, tylko po to, zeby zdjecie bylo z woblerem

post-24-1348913827,7717_thumb.jpg

post-24-1348913827,8552_thumb.jpg

Acha sztywny był dlatego bo w przekroju był prawie taki jak płyta CD ważył lekko ponad 2 kilo strasznie spasiona bestia

A ze tak sie nastroszył i był taki sztywny to co miałem mu pomódz skruszyc go troszke kamieniem??? zeby się rozluźnił czy jak??

Kleń tak jak został zacięty tak został wcholowany i sfotografowany niec mu w pysku nie mieszałem bo niebyło potrzeby... :angry:

@Oleix a dlaczego kleń ma wbita kotwiczkę na zewnątrz pyszczka???,no i niezłe wykonujesz rzuty skoro takim małym woblerkiem dorzucasz na drugi brzeg

@Oleix Gratualcyjki

Ladny klen.

Jak pamietasz to niejest pierwszy atak na temat fotek .

najlepszym wejsciem jest OLAC ten TEMAT z wystawianiem fotek.

po co maja sie w domach stresowac ze rybka zle wyglada na fotce itp.

DAJCIE SOBIE NA WSTRZYMANIE Z TAKIMI BZDURNYMMI KOMENTARZAMI

Naprawdę śmieszy mnie doszukiwanie przez niektórych dziury w całym i ataki na moją osobę na priv - nie będę do każdego po kolei odpisywał co o tym myślę, więc napiszę tu w tej sprawie po raz ostatni i proszę ADMINA o nieusuwanie tego bo nie mam zamiaru odpisywać na priva - gdzie tu w moich postach agresja czy chamstwo? Jakie mam przedstawić dowody w tej kwestii, co niektórzy żądają? Takie coś dostaję na priva. Nie mam żadnych - moje wątpliwości oparłem na fotkach i tyle - dla mnie kleń wyglądał jak śnięty Wystarczyło rozwiać wątpliwości, wstawiając lepsze zdjęcia jeśli taka możliwość była itp. Jeśli ma być C&R to fotka wydała mi się podejrzana (wiem że jest tu jeszcze ktoś, kto to potwierdzi, tylko obawa przed atakami powstrzymuje) dlatego wzbudziłem swoje wątpliwości. Do @Oleix-a napisałem prywatnego maila z przeprosinami za zaistniałą sytuację, a szczerze mówiąc nie tego chciałem... Czy mi odpisze i wybaczy? Tego nie wiem i to zależy tylko od niego Każdego może ponieść, padło na mnie, poniosło mnie więc napisałem to co napisałem... Pisze to publicznie i mam nadzieję że w części naprawię atmosferę, i tak już napiętą nie tylko tu, ale i w innych wątkach

Co do osoby @Oleix-a to nic prywatnie nie mam, jednak jego

reakcja na to wszystko trochę mnie dziwi - zamiast rozwiać wątpliwości, obraża się i pisze że więcej fotek tu nie wklei...

I jeszcze jedno - śmieszy mnie to, co sugerują inni - zazdrość o łowione przez @Oleix-a ryby - jest to zarzut dziecinny Cieszy mnie że inni łowią wiele i mają się czym pochwalić Dlaczego mam być zazdrosny?? :unsure: