@slider@ Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Gratki Tomek PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Dzieki Slider. (@Slider: Bede na GG jak naprawie wlasny komp, cos mi nawalilo a nie wiem co ) @Spece od kleni Czy Wam wydaje sie ze ten pierwszy klen mogl miec ponad 48cm, bo jezeli tak to zaluje ze go nie zmierzylem, bo by byla moja zyciowka nowa. Nie chce mi sie cos wierzyc. Druga sprawa - czy takie chwytanie jak na nastepujacym zdjeciu jest ok? Czy robie krzywde rybie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Gratulacje Tomek piękne Klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Wczoraj razem z BartkiemP rozgryzaliśmy jedno z łowisk, celem miały być bolenie. Niestety nie chciały współpracować. Podczas przeszukiwania zalanych traw złowiłem 2 klonki - większy pod 40cm. Przyłowem były jeszcze szczupaczek, sandaczyk i 2 okonie w tym jeden +30 (dzięki Poper za glapki, właśnie chciałem sprawdzić jak się w wodzie zachowują ja większy okoń zagryzł). Ryby brały tylko na woblery i obrotówki, do gum nawet wyjścia nie mieliśmy, cały czas łowiłem z drutem. Ryby nie powalały wielkością, ale wyprawe można uznać za udaną - super towarzystwo, dzika rzeka i przyroda już obudzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinn1990 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 wczorajsze nocne kluchy...to dopiero początek ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Tomek , Pablom , Spinn gratki za ładne prosiaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Przepraszam , że tak post pod postem , ale tak wyszło.To dzisiejsze poranne klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Kolejne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 I jeszcze dwie sztuki...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Gratuluje kleni. Jak robisz fotki (samemu?) sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Gratki Przyłączam sie do pytania PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 statyw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Witajcie.Fotografia wędkarska przy dobrych warunkach terenowych nie nastręcza większych problemów.Trzeba się jej nauczyć to fakt , ale dla chcącego nic trudnego.Jak powiedział Wizard , czasami zabieram na łowisko statyw , ale statyw w moim przypadku to zawalidroga , więc jak mogę to nie korzystam z jego usług.Statyw zastąpiłem plecakiem.Pewnie się teraz dziwicie…To prawda , tyle , że to nie zwykły plecak sportowy , ale plecak do transportu laptopów. Jest usztywniony z każdej strony i co mi się podoba - jest stabilny.Nie mam , więc problemu z położeniem aparatu na nim i uruchomienia samowyzwalacza w liczbie zdjęć dwóch. To tak na wszelki wypadek jakby pierwsze lub drugie nie wyszło.Dobrym rozwiązaniem jest użycie aparatu o szerszym spodzie. Zwykła kieszonkowa cyfrówka jest zbyt cienka , żeby ją postawić na plecaku , więc taką cyfrówkę zastąpiłem kompaktem Kodak EasyShare Z710.Jest dobrze wywarzony , szeroki jak to kompakt i pewnie lezy na plecaku.Potem wystarczy złowić przyzwoitego klenia , włączyć aparat , ustawić go , położyć na plecaku i zbliżyć się na wprost obiektywu jakieś 2.5 metra. Taka odległość wystarczy , żeby zdjęcie wyglądało jak moje powyżej…Aha…I nie zapomnijcie o uśmiechu lub minie w stylu Lukomata…Ja często zapominam , więc fotki czasami są mało radosne…Dzięki za gratki , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Dziekuje za porade. Przetestuje normalnym plecakiem, bo takiego do laptopa nie mam.Z fotek wnioskuje ze mamy bardzo podobna rzeke PS: Towje fotki nie sa napewno mniej radosne niz moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 fajne klenie, takie amerykańskie a to polski z polskiej hańczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Dziekuje za porade. Przetestuje normalnym plecakiem, bo takiego do laptopa nie mam.Z fotek wnioskuje ze mamy bardzo podobna rzeke PS: Towje fotki nie sa napewno mniej radosne niz moje spróbuj sobie jeszcze uszyć woreczek, wypełniony grochem lub ryżem. tak aby zrobić stabilną podstawkę pod aparat i ustawić go pod odpowiednim kątem. czasami sprawdza się mały druciany statyw http://allegro.pl/show_item.php?item=352700837 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Dzieki za porade. Ja to akurat uzywam komorke nad woda, bo tata mi nie pozwala zabierac lustrzanki cyfrowej na ryby - zrozumiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Cyba sie muszę przejechać na klenie i połowić, bo mnie bolenie zdominują całkowicie:). Gratuluje, piękne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Pafek widzę, że na muchę. Gratki. Ja dopiero próbuję kusić te rybki na muszki, ale niestety jak na razie spinning bez porównania w moim wykonaniu jest skuteczniejszy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Tak, ale ja też dopieor początkuję, to mój 2gi kleń na much, 4 min wczesniej był pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A to dzisiejsze wieczorne prosiaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 I jeszcze jeden już prawie nocny... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 dzisiaj fotki kleni troche inaczej na takich miejscowkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Przemku piękne są te Twoje klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi