Tomek_N Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 No Pitt, niezla masz rzeczke jezeli Ci takie pod nosem plywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 a to dzisiejszy uderzył w boleniowegoe wobka i dwa ładne jeszcze mi spadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Ja właśnie wróciłem z wypadu nad wode musze przyznać że całkiem udane popołudnie a to najwiekszy tego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 dzisiaj juz nie wytrzymalem i postanowilem zrobic troche inne fotografie kleniom ... niech sobie nie mysla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Pitt piękne ryby i fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Gratuluję Panowie...Ja zaczynam w sobotę o świcie. Mam kilka pięknych miejscówek , może się uda.. Kto wie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 U mnie cos ostatno klenie nie chca juz...moze za goraco? Wkoncu mamy 27?C @Pitt: Na pierwszej fotce ta agrafka to przapdkiem Evergeen Wide Snap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 @Pitt: Na pierwszej fotce ta agrafka to przapdkiem Evergeen Wide Snap?wiem ... ale nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Bo ja wlasnie takowych uzywam i sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 sa niezle, ale nie nadaja sie do wszystkich wabiow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 piciu, czyż nie są to - te agraweczki - co to Ci kiedyś przyslalem. nie mowie ze dokladnie te same egzemplarze ale ten typ itp.. itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 nie mifciu, to sa ever greeny ... tak ja pisze tomek kupilem tego 100 sztuk i z przesylka z singapuru wyszlo mnie taniej niz 80 spinwali z polanda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_ul Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Mam i ja pierwszego Wiślańskiego klenia - 42 cm i całkiem całkiem prosiaczek. Niestety fotki z aparatu telefonicznego nie nadają się do publikowania dla ludzi - ale np. @hlehle dostał mms-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Dzisiaj trafił mi się klonek brzy łowieniu bolków klonek miał 52 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Panowie gratuluje pięknych kleni. Ja odpuściłem od 1 maja. Bolenie mnie pochłonęły jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Mam i ja pierwszego Wiślańskiego klenia - 42 cm i całkiem całkiem prosiaczek. Niestety fotki z aparatu telefonicznego nie nadają się do publikowania dla ludzi - ale np. @hlehle dostał mms-em Nie ma tragedii z tym zdjęciem A rybka już całkiem miła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Tak, ale ja też dopieor początkuję, to mój 2gi kleń na much, 4 min wczesniej był pierwszy Pafek, jakie miejsca obławiasz i jak muchę prowadzisz?Ja niedawno trochę jazików na suchą połowiłem, ale nadal do kleni się nie dobrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 wczorajszy wedkarski minimalizm ... lowienie pomiedzy 19:30 a 21:30 ... kilka ryb ... wszystkie na woblery ... to trzy najwieksze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam Pitt, piękne kleniska - tylko pozazdrościć takiej wody !!! Szczere gratulację !! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Gratuluje cowboy`owi i synowi Ladne rybki, po ile tak mierza? +50cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Pitt gratuluję pięknych kleni.Szczerze mówiąc to one muszą niesamowicie ciągnąć w tym nurcie.Można pozazdrościć emocji z tym związanych.Oto moje dzisiejsze Prosiaki.Aż szkoda , że następna wyprawa dopiero za tydzień.Oto fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Kolejne dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 I ostatni... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Poddaje sie... Tyle dobrych kleni w jeden dzien Szczere gratulacje. Ja jakos juz nic nie lowie tylko woblerki mi na zaczepach sie koncza...juz mi sie powoli odechciewa bo kasy brak A ja chcialem kupic sobie Casting w tym roku...chyba nic z tego nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 moj dzien wygladal mniej wiecej tak gratulacje wszystkim lowcom! Pitt gratuluję pięknych kleni.Szczerze mówiąc to one muszą niesamowicie ciągnąć w tym nurcie. wczoraj usiadla mi piekna berwena, dobre 75 cm, walka dobre 45 sekund ... tzn. ja stalem w miejscu a brzana robila co chciala ... po pewnym czasie pdciagalem rybe pod stopy ... 5 metrow od moich nog wyjechala z woba ... sprzet raczej kleniowyw tym miejscu jest okolo 30-40 cm/sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi