maniak Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Pitt Twój jeden kleń na zdjęciu wygląda jak karp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 maly 'pizdun' ... pozniej mialem wieksze ... ale junior sie obrazil ... bo ojciec mial wiecej bran ... no i nie mial mi kto fotek robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 ale junior sie obrazil ... bo ojciec mial wiecej bran ... i tak bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Pitt, właśnie miałem zapytać jak tam barwenki z Twojej rzeczki, jedak nie muszę, sam o nich wspomniałeś Rozumiem że jak do tej pory to tylko przyłów podczas łowów kleniowych, a może by tak z ciut mocniejszym sprzętem i z premedytacją je !!!? No chyba że jeszcze mają okres ochronny jak u nas ? A żeby nie było zupełnie off top to powiem że dziś byłem nad wisełką i klenie jakby wymiotło może tarło mają ? ktoś się orientuje w temacie ? PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 to jest ten karp, ktorego na fotce wyzej wypinam myslalem juz nieraz zeby te brzanki z premedytacja, ale raz to trudno sie im do lusek dorwac, po drugie nie mam odpowiedniej wedki zeby lowic malymi wobami a na tyle mocnej, zeby wyholowac spora brzane z silnego nurtu ... na takie glizdy do 60 cm to wystarczy moj avid, ale powyzej to juz ciezko jest ... te kolezanki to holowniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Dzisiaj bylem z rana nad rzeczka. Stan wody spadl masakrycznie, gdzies z 50-70cm. Wynik to 3 male klenie, ten byl najwiekszy Pozdrawiam i gratuluje wszystkim lowcom,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Na schodach to u nas nie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 hlehle, takie : Rynna pod drugim brzegiem (utworzona przez zwałkę z kilku świerków). rzucałem rollem nimfami, to metoda chyba długa nimfa ? rzut robiłem 45stopni pod prąd, brania były na wyjściu z rynny. Szkoda że nie miałem wtedy suchej bo brały jętkę, byłoby ciekawiej. Ja ostatnio małe wzdręgi na suchą przechytrzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 maly 'pizdun' ... pozniej mialem wieksze ... ale junior sie obrazil ... bo ojciec mial wiecej bran ... no i nie mial mi kto fotek robic To ukarać juniora za taką niesubordynację. Posiedzi w domu miesiąc bez kleni to zmądrzeje... <_< Tomek.A co to za wobler?? Jakoś jest mi dziwnie znajomy , ale nie mogę sobie przypomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Lucky Craft CB 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Dzis i ja wyskoczylem pomachac wobkami ale tylko jedno branie mialem i to na dodatek szczupaczek, cos te kleniki nie chca wspolpracowac ze mna oto kilka fotek w ktorych glowanie probowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Fajna rzeczka...widze ze nie tylko u mnie w tym momencie woda brudna od wszelkich rodzajow pylkow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 dzisiejszy wypad po pracy zaowocował nowym rekordzikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Piekny grubasek, super! Gratuluje! Ja tez bylem caly dzien dzisiaj i tylko trzy wymiarki cmoknely z powierzchni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Śliczny klonek, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ładna sztuka,gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Piękny grubasek i gratuluję pobicia rekordu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Gratki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 dzieki panowie za gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Gratuluje, szczególnie dlatego, że to nasz krajowy Piękny gruby kleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Gratulacje za rekordzik zasłużone, to już ładny kleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 U mnie dzisiaj dwa klenie, z czego jeden byl tak gruby i mial tak duza glowe ze myslalem ze nowy rekordzik...a tutaj nagle 46cm Foteczki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Gratuluję Tomku!!!To moje trzy z pięciu dzisiejszych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 I ostatnia fotka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Tomku a co to za krew, rana na Kleniu ładny ale chyba spotkał sie z drapieżnikiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi