Skocz do zawartości

KLENIE 2008

pitt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Pitt, właśnie miałem zapytać jak tam barwenki z Twojej rzeczki, jedak nie muszę, sam o nich wspomniałeś :D

Rozumiem że jak do tej pory to tylko przyłów podczas łowów kleniowych, a może by tak z ciut mocniejszym sprzętem i z premedytacją je !!!? :D

No chyba że jeszcze mają okres ochronny jak u nas ?

A żeby nie było zupełnie off top to powiem że dziś byłem nad wisełką i klenie jakby wymiotło :( może tarło mają ? ktoś się orientuje w temacie ?

Pozdrawiam

Kuba

to jest ten karp, ktorego na fotce wyzej wypinam :D

myslalem juz nieraz zeby te brzanki z premedytacja, ale raz to trudno sie im do lusek dorwac, po drugie nie mam odpowiedniej wedki zeby lowic malymi wobami a na tyle mocnej, zeby wyholowac spora brzane z silnego nurtu ... na takie glizdy do 60 cm to wystarczy moj avid, ale powyzej to juz ciezko jest ...

te kolezanki to holowniki

post-24-1348913917,3773_thumb.jpg

hlehle, takie :

http://images32.fotosik.pl/249/4005c9bf2b6a5c7amed.jpg

Rynna pod drugim brzegiem (utworzona przez zwałkę z kilku świerków). rzucałem rollem nimfami, to metoda chyba długa nimfa ? rzut robiłem 45stopni pod prąd, brania były na wyjściu z rynny.

Szkoda że nie miałem wtedy suchej bo brały jętkę, byłoby ciekawiej.

Ja ostatnio małe wzdręgi na suchą przechytrzyłem.

maly 'pizdun' ... pozniej mialem wieksze ... ale junior sie obrazil ... bo ojciec mial wiecej bran ...

no i nie mial mi kto fotek robic

To ukarać juniora za taką niesubordynację.

Posiedzi w domu miesiąc bez kleni to zmądrzeje... <_<

Tomek.

A co to za wobler?? Jakoś jest mi dziwnie znajomy , ale nie mogę sobie przypomnieć.