Przemek Szymański Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 To moje dwa z trzech z tej niedzieli. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Super rybki, niedługo połowimy na Wiśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ten drugi aż się przelewa przez ręce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Gratuluje Przemku! Stala bardzo wysoka forma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 u mnie ostatnio waliły wyłacznie na Brombę spływajaca i smużkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dzięki chłopaki.Hasior nie jestem pewien , ale wobki prezentowane na zdjęciu to nie Bromba , a chrabąszcze A.Lipińskiego.Bromba wydaje mi się bardziej pękata.Oto link do Bromby : http://www.wobler.yoyo.pl/4images/details.php?image_id=446 a to są chrabąszcze na , którego padł ostatnio pierwszy z trzech moich kleni :http://www.wobler.yoyo.pl/4images/details.php?image_id=449 Ten kleń dał się oszukać tej niedzieli , właśnie na tą przynętę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 oki niech będą nawet bączki ,ważne ,że skuteczne są konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Panowie co się dzieje? odpuszczacie kleniom? Ja byłem dzisiaj na polowaniu i trzy klonki udało mi się zaciąć, mam bardzo dużo pustych strzałów i spięć, chyba czas pomyśleć o innych kotwiczkach, jakie polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Owner ST-21BC L, w rozmiarze zależnym od potrzeb 10/8/6 nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Dzięki za odpowiedź popper, będę musiał pobuszować po e-sklepach i je nabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Miko , a co to za wobek na Twoim zdjęciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Samoróbka, kupiona na allegro. Przyjemna dosyć agresywna akcja, bardzo skuteczna nad moją wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Jansa cholera mnie juz bierze...poluje na klenia juz od marca/kwietnia ( oczywiscie tylko spinning) i nic... Jutro porobie zdjecia na moich miejscówkach to moze ktorys z was drodzy koledzy cos doradzi (gdzie rzucic , co rzucić itd ) Najciekawsze jest to ze na warcie w okolicy Sieradza ( w doł miasta i w gore około 10 km) gruntowcy niezle sobie radzą z klenio- jaziami, ale ja nie che ich lowic na czeresnie tylko na przynęty sztuczne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Jeziorm 1 - mam identyczny problem... choć nie wiem czy Cie to pocieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam, Rutt- w okolicach Malkini masz kilka idealnych miejscowek na klenia gdzie ze zlapaniem paru ryb dzienie nie powinno byc problemu jak chociazby rafka w Podgorzu czy okolice mostu kolejowego na trasie Bialystok- Warszawa. Wystarczy maly woblerek poprowadzony w dryfie przed wszelkimi kamieniami czy przeszkodami Pozdrawiam, Bujo P.S. Odezwij sie jesli chcesz dokladniejsze namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Rutt ty to masz szczescie..z Londynu dostałes namiary na kleniowe miejscowki bujo moze znasz jakies miejsca na Warcie ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Jeziorm 1@ a może tamtejsze klenie to wersja cstingowa? I trzeba by spróbować inną wędeczką. Kto to wie? pozdrawiam i życzę sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Jeziorm 1 oglądałem twoją wartę na geoportalu, i przyznam ze prawie wszędzie piach. Ja poszukał bym jakiegoś większego drzewa nad wodą z którego leci różne robactwo. Tak łowimy u nas na warcie i brania są jak tylko mikro woblerek dotknie powierzchni z zacięciem bywa różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Dzisiaj ide szukac..drzew. Dzieki i pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Bujo dzięki za wstępne namiary. przywracasz mi nadzieje w to, że w tym roku złowie swojego pierwszego klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Jeziorm 1 coś takiego A na kamieniach małe różnego rodzaju hornety, invadery, parysy, i podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 To podobnie jak w moim pudełku...chyba musze sie bardziej przyłożyc do tych kleni... dzieki strzałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Po 3 latach Wisłowania przyszła kolej na naukę łowienia kleni i są już pierwsze efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jak widac na tą porę sprawdzają się jeszcze większe wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Gratuluje, bardzo ladne klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi