Skocz do zawartości

KLENIE 2008

pitt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Dzięki chłopaki.

Hasior nie jestem pewien , ale wobki prezentowane na zdjęciu to nie Bromba , a chrabąszcze A.Lipińskiego.

Bromba wydaje mi się bardziej pękata.

Oto link do Bromby : http://www.wobler.yoyo.pl/4images/details.php?image_id=446

a to są chrabąszcze na , którego padł ostatnio pierwszy z trzech moich kleni :

http://www.wobler.yoyo.pl/4images/details.php?image_id=449

Ten kleń dał się oszukać tej niedzieli , właśnie na tą przynętę...

post-953-1348913970,4388_thumb.jpg

Jansa cholera mnie juz bierze...poluje na klenia juz od marca/kwietnia ( oczywiscie tylko spinning) i nic... :(

Jutro porobie zdjecia na moich miejscówkach to moze ktorys z was drodzy koledzy cos doradzi ;) (gdzie rzucic , co rzucić itd )

Najciekawsze jest to ze na warcie w okolicy Sieradza ( w doł miasta i w gore około 10 km) gruntowcy niezle sobie radzą z klenio- jaziami, ale ja nie che ich lowic na czeresnie :D tylko na przynęty sztuczne :unsure:

Pozdrawiam

Witam,

Rutt- w okolicach Malkini masz kilka idealnych miejscowek na klenia gdzie ze zlapaniem paru ryb dzienie nie powinno byc problemu jak chociazby rafka w Podgorzu czy okolice mostu kolejowego na trasie Bialystok- Warszawa. Wystarczy maly woblerek poprowadzony w dryfie przed wszelkimi kamieniami czy przeszkodami :D

Pozdrawiam,

Bujo

P.S. Odezwij sie jesli chcesz dokladniejsze namiary.

Jeziorm 1 oglądałem twoją wartę na geoportalu, i przyznam ze prawie wszędzie piach. Ja poszukał bym jakiegoś większego drzewa nad wodą z którego leci różne robactwo. Tak łowimy u nas na warcie i brania są jak tylko mikro woblerek dotknie powierzchni z zacięciem bywa różnie :mellow: