maniak Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ależ te klenie z Wisły są piękne, gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ładne klenie , piękne zdjęcia.Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Robione telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Włóczykij nie ważne czym.Ważna , że fotka jest dobrze zrobiona pod względem estetycznym.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Dziś pomimo wiatru, dużego zachmurzenia i wzmożonego ruchu motorowodniaków udało się przechytrzyć kolejne kleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Bardzo ladne to dolne zdiecie Wloczykiju domyslam sie ze sam je robiles druga reka ...wyszlo extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Dzięki.Chyba musze zacząć zabierać ze sobą na przelew aparat bo z komórki nie zawszed wychodzą dobrej jakości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Gratki Włóczykij.A cóż to za wobek?? Ten na drugim zdjęciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Dziś Wisełka - 6 małych kleni (jak na zdjęciach), 1 spięty spory jaź no i 1 boleń, który skusił się na woblerka kleniowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Przypadkiem to nie jest jaź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Paweł,śliczne te przedszkolaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Bardzo jaziowe te Klenie, moze tak fotki wyszły choć jestem przekonany ze to jazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 To jazie. Widać po głowie i po łuskach (brak czarnego obramowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Koledzy, faktycznie - jazie - sorki za pomyłkę Nie przyglądałem się dokładnie rybkom, tylko po odhaczeniu szybka fotka i do wody... Przyglądając się zdjęciom, faktycznie jazie... Raz jeszcze sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Dzisiaj zlowilem dwa klenie, jeden 45cm drugi 48cm. Magiczne 50cm nie moge pobic Tutaj ten wiekszy. Sorry za fotke, ale zrobilem ja tylko dlatego bo ryba zachciala wziasc na .... kopytko Nie mialem niestety jak zrobic inaczej zdjecia rybce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 wobek Włóczykija wygląda mi na storka ja ze swoich doświadczeń z kleniami polecam Tiny kolory BT i GGT pzdr Grzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Woblerek to faktycznie Stork Ale nieźle biorą też na Erki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Wczorajsza upalna pogoda tchnęła w klenie energię, żywo się interesowały moim wobkem pomimo sporego desantu kajakowego. Kusiło je tylko i wyłącznie lekkie smużenie i minimum pracy woblerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Panowie gratki. Ładne klenie.Wybaczcie nie wiedzę...... kto jest producentem Storek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Dziś byłem w dwóch z dużych sklepów w Warszawie i pytałem o wobki Storka - nie mają takich :/ Na Smoluchowskiego podobno są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Dziś z Olgierdem @PikeHunteR udaliśmy się nad Wisłę w poszukiwaniu jazi, kleni i boleni Rybki dopisały słabo - mi udało się skusić 2 klenie i 1 jazia oraz miałem 2 bolenie - jeden się spiął a drugi urwał cieńką żyłkę na zestawie klenio-jaziowym (żyłka 0,16 mm i kij 2-10 g ) W porównaniu z niedzielą, woda w Wiśle bardzo opadła - jakieś 10 cm - poznałem to po charakterystycznym punkcie - kamień - w niedzielę był zalany, dziś prawie cały na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ale piekna rzeka Chcialbym miec taka pod domem A wynik przeciez wcale nie jest taki zly! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 hehe...jakoś dziwnie znajome okolice Mniej więcej na przeciwko tego miejsca mam swoje najlepsze brzanowe miejscówki PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Tak patrze na te zdjecia...ile tam jest wody?? 20cm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi