Tomek_N Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Sie ma K750i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 dzisiaj gryzly tylko na jednego wobka, zlapalem dwa grubaski (i nawet szczupak mi usiadl) ps. sorry, ale foto z telefonuPitt, kapitalne te Twoje kleniska. I fotki też bardzo bardzo.Zbyt skromny, jak mi się zdaje. Gratuluję udanych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio0 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 @pitt A ten woblerek to aby nie od L.D. z Czarnego? Gratulacje. Może jutro uda mi się wreszcie pokleniować na podnieszawskiej Wiśle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Chcialem sie wszystkich lowcow kleni zapytac, czy to jest normalne ze klen od czasu do czasu jak sie go wyciagnie z wody oddaje dziwne glosy? Te odglosy przypominaja mi troche mojego ojca jak chrapie Czy moze zle sie zabieram to tych pieknych i walecznych ryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 kazda ryba potrafi zachrapac gdzie fotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Nie z tego sezonu Tylko mi sie przypomnialo przy okazji. Jutro polece na godzinke dwie, moze cos sie uwiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 No pięknie było. Klenie gryzą nadal. Ryby czują wiosnę, bo już większość opuściła zimowe ostoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Wczoraj wyskoczyłem na moje kleniowe miejscówki... ...brań brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Przepiękna opaska. Ojojoj pachnie kleniami i bolkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 super chłopaki tylko pogratulować i pozadrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Przepiękna opaska. Ojojoj pachnie kleniami i bolkami:) Ginel ta opaska obdażyła mnie już wieloma kleniami, przy normalnym stanie wody te duże kamienie znajdują się pod wodą i ryby są dużo łatwiejsze do podejścia. W zeszłym sezonie spod tego drzewa na drugim zdjęciu zacięłem ładnego kabana ale nie dał się spod niego wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Wybrałem się dzisiaj na klenie,efekty jak zwykle-jeden nie chciany szczupaczy pistolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Ostatnio jak wracalem do domu stanelem na moscie i popatrzylem na Nidde. Zapytalem sie czemu jeszcze w tym miejscu nie lowilem Myslicie ze tam jakis klenik sie mogl zawieruszyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Ginel czemu się za kleniem chowasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Jak sie nie ma gdzie aparatu położyć to tak często wychodzi Często kładę go na torbie i trzeba się schylić. Ważne, że rybki się nie chowają. Za tydzień ruszam na wielką rzeką, zobaczymy co w trawie piszczy. Chodzą mi po głowie jazie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 to życzę powodzenia i oczywiście liczę na to , że się pochwalisz wynikami ja już dobre dwa tygodnie wybieram się nad Wisełke i nie mogę się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Fajnie macie z tymi Jazikami U mnie w Niemczech (Hesja) sa calorocznie chronione i polow na nie jest zabrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 W sobotę, razem z BartkiemP na pstrągach (dużo ryb w wodzie, ale wolały chyba żabki ) po południu przenieśliśmy się na inną rzeczkę. Sporo skubnięć, odprowadzeń, ale wynik jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ja dziś mały rekonesans z nową przynętą, którą wczoraj dostałem od Roberta i ... efekt dziś jeden klenik koło 30 cm Wynik bardzo dobry zwłaszcza, że ryby olewały wszystko i miały mnie dalko gdzieś. Jutro zrobie drugie podejście jak tylko pogoda pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jak są klenie to jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 A no jedz jedz tylko nie wyłap wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Redzi to nie grozi. Wszystko co łowie pływa dalej i czekają na nowe wabie w kolejce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Hehe spoko no ja też czekam na uzupełnienie jeszcze sprzętu a teraz testuje nowy wynalazek Roberta i wydaję się że będzie hitem boleniowym, ale na to jeszcze trzeba zaczekać narazie nabrał się kleń ale przy zerowych oznakach zycia w wodzie, a kleń szedł za gumką spory kawałek i myślałem ze odpuści ale przy brzegu zagryzł wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Oleix dziś zaszalał i dostał około 60cm Mam nadzieję, że sie pochwali i wstawi foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Poco????Przeiceż ryb około wymiarowych niebed ewstawiał bo znowu sie bedzie pare osób pienic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi