Skocz do zawartości

KLENIE 2008

pitt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Ginel regularnie co niedziele wstawiasz super foty klonków,aż się boję,że kiedyś w niedzielę wejdę na jerkbaita a Twoich zdjęć nie będzie tak jak Teleranka kilka lat temu i ogłoszą stan wojenny :mellow: :mellow: :mellow: Super foty,gratulacje rybek,jak dla mnie jesteś zawodowcem i prawdziwym kozakiem w kategorii-KLEŃ.Wszyscy mówią,że kleń jest rybą bardzo trudną do złowienia,jak patrze na Twoje wyczyny to powoli w to wątpię :mellow: Pozdrawiam

Od maja zdjęć kleni nie będzie, będą bolenie:) Z kleniami tak jak z każdą inną rybą. Trzeba szukać. Jeśli się znajdzie trzeba rzucać, rzucać i rzucać różnymi przynętami.Ja wczoraj np. na początku łowienia użyłem tą samą przynętę co w piątek, ale trafiały się małe klonki. Po zmianie przynęty w pierwszym rzucie miałem ponad 40-staka, potem następnego:). I nie mówię tu o akcji woblerka, tylko o kolorku. Nawet w ciągu dnia potrafią wybrzydzać z kolorami.

Czesc,

i ja sie dzisiaj wreszcie doczekalem pierwszego klenia tego sezonu ktora byla za razem pierwsza ryba roku 2008. Az wstyd sie przyznac :mellow:

Pobilem swoj wlasny rekordzik - swinka wodna mierzy(la) 42cm. :D

Oczywiscie C&R po klotni z ojcem przez telefon, ze niby fajne kotleciki by byly :lol: :lol:

Fotka bedzie na dniach, bo mam problem z komputerem.

Pozdrawiam i gratuluje wszystkim lowcom!