pitt Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 wiosna idzie, bo prosiaczki powychodzily z dolkow pieknie dzis walczyly, uciekaly w przeszkody i zwalki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Pitt, przed ostatnie zdjęcie wymiata! Gratulacje pięknych kleni! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Ekstra kabany - super fotki...Ile te klenicha mogły mieć.Na fotkach wyglądają imponująco. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Widzę Piotrze Oczywiście. I wiesz co? Te wobki w pudełku wydawały się dość duże ale w jego gębie jakieś sa MINI.Gratuluję. Ładne klenisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 no to żeś przed niedzielą apetytu narobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 ten ostatni 66 cm drugi w kolejnosci 61 a ten najmniejszy tylko 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 ten ostatni 66 cm drugi w kolejnosci 61 a ten najmniejszy tylko 48 Chyba się zgrzałem Muszę wymienić płyny chłodzące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Łaaadne rybki ,szczęka opadła z wrażenia.Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Piękne sztuki ja ostatnio jak byłem miałem takiego koło -/+60cm ale spadł w końcowej części holu, a szkoda bo byłaby to życiówka na spin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 gratulacje! Ale kloce! I zdjęcia piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 gratulacje Ja wczoraj byłem na Narwi, z tym że u mnie bez zmian - 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Pitt ten twoje klenie to prawdziwe prosiaki piękne ryby jak i zdjecia gratuluje ryb i przede wszystkim umiejętności pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 dziekuje bardzo za gratulacje ... za tydzien (jak sie uda) poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Piękne ryby. No i oczywiście fotki jak zawsze super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Połowiłem Ryby gustowały w mniejszych woblerkach. Ryb było bardzoo dużooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ginel - wielki szacun dla Ciebie, bo łowisz niesamowicie regularnie , zupełnie jak pitt Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dołanczam się do ratulacji - ja walczyłem w piątek i sobotę na Warcie ale przyjmijmy założenie że tamte klenie nie żerowały - było zero brań choc pod wieczór rybki pokazały się parę razy na powierzchni - sądzę że to były klenie jednak, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ginel regularnie co niedziele wstawiasz super foty klonków,aż się boję,że kiedyś w niedzielę wejdę na jerkbaita a Twoich zdjęć nie będzie tak jak Teleranka kilka lat temu i ogłoszą stan wojenny Super foty,gratulacje rybek,jak dla mnie jesteś zawodowcem i prawdziwym kozakiem w kategorii-KLEŃ.Wszyscy mówią,że kleń jest rybą bardzo trudną do złowienia,jak patrze na Twoje wyczyny to powoli w to wątpię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Od maja zdjęć kleni nie będzie, będą bolenie:) Z kleniami tak jak z każdą inną rybą. Trzeba szukać. Jeśli się znajdzie trzeba rzucać, rzucać i rzucać różnymi przynętami.Ja wczoraj np. na początku łowienia użyłem tą samą przynętę co w piątek, ale trafiały się małe klonki. Po zmianie przynęty w pierwszym rzucie miałem ponad 40-staka, potem następnego:). I nie mówię tu o akcji woblerka, tylko o kolorku. Nawet w ciągu dnia potrafią wybrzydzać z kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ja miałem podobnie, tyle, że z Jaziami. Jednego dnia mógł być tylko i wyłącznie Tiny. Następnego dnia Tiny lub Siek i nic innego. A ostatnio brały na rapalę x-rap i salmo stinga, który był wściekle żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Czesc, i ja sie dzisiaj wreszcie doczekalem pierwszego klenia tego sezonu ktora byla za razem pierwsza ryba roku 2008. Az wstyd sie przyznac Pobilem swoj wlasny rekordzik - swinka wodna mierzy(la) 42cm. Oczywiscie C&R po klotni z ojcem przez telefon, ze niby fajne kotleciki by byly Fotka bedzie na dniach, bo mam problem z komputerem. Pozdrawiam i gratuluje wszystkim lowcom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 gratuluje tomek, juz byl najwyzszy czas na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ruszyla sie ryba Zima to nad moja rzeczka nic sie nie dzieje. Musze zobaczyc jak nad Menem zima, moze lepiej Narazie to idzie lato i bardzo sie ciesze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Gratulacje Tomek Jak pogoda pozwoli to też jutro będe moczył wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi