abarth7 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 A ja mimo przebytych dziesiątek kilometrów,tysiąca wykonanych rzutów dalej czekam na pierwszego klenia w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Pogoda paskudna, nie dla mnie, ale dla ryb. Skoki ciśnienia, przelotny deszcz, wiatr nie wiadomo skąd:)Na woblerkach zadyndało parę rybek. Ciężko było, bo dopiero po 3 godzinach znalazłem jedno miejsce gdzie zażerały bardzo dobrze.p.s w bankowych wiosennych miejscach ryb nie było.Ryby brały w szybkim letnim nurcie o głębokości 1 metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ginel nie przesadzasz teraz zaczniesz bolki fotografować powodzonka klenie 1 klasa, ja jakoś nie mam pociągu do tego typu rybki, nawet sam nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 U mnie też zadyndało i to pomimo płynącego błotka i mocno podniesionej wody.Kleniki siedzialy w kamieniach opaski teraz zalanaej a normalnie będącej jakieś 1,2m nad wodą.Na małe skubać nie chciały i dopiero 7 cm lekko je ruszyłoNiestety same maleństwa, ale przy tym stanie pogody i przejrzystości wody to i tak sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 u mnie klenie bardzo aktywne z tym, ze ta aktywnosc charakteryzowala totalna ignorancja woblerow wszelkiej masci i wielkosci, dzisiaj bylo tak, jak kilka dni temu ... klenie jadly pokarm niewidzialny golym okiem ... dwa delikatne skubniecia wprawdzie zaciete, jednak za przyslowiowia skorke i klonki spadly ... zukow ze soba nie mialem, wiec dupa zbita ...za to jeden nachalny szczupak-samobojca zagryzl ... nawet kilka razy, glooga, salmiaka, obrotowke i jeszcze raz salmiaka ... paranoja widac, ze wiosna idzie, zaby skacza w panice w mokradla, zaskronce czlowiekowi po butach laza, zimorodki lataja pomiedzy galeziami z predkoscia swiatla ... 21?C ... ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ja dzis zlowilem klenia 48cm Pobilem tym moj rekord (wczrajszy ) o cale 6cm - ciekawe czy walne 50cm w tym roku Fotka bedzie na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 No, no. Gratuluję Jak tak co dzień, będziesz pobijał kolejny rekord, to miarki zbraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dziekuje, oby oby, miarka ma dwa metry, moze sie zmieszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Tomek_N - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ja także w niedziele chodziłem za kleniem i tradycyjnie na chodzeniu sie skończyło Jedyne co złowiłem to mały szczupaczek (oczywiście przypadkowo) Pokaże Wam gdzie byłem: rzeka Brok - w okolicach Orła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Miejscówki przednie,ale czasami tak bywa,nie ma się co załamywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 No miejscówki rzeczywiście powalające Następnym razem będą i klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam, @Rutt, Pojedz w okolice Danilowa- miejscowki fajniejsze a i kleni zawsze bylo jakby wiecej :D Fotki super. Sam chyba przejade sie nad Broczysko na poczatku maja podczas krotkiego urlopu. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Dzięki za wsparcie chłopaki Bujo - wiele słyszałem o tym daniłowie, byłem tam raz - z tym, że bez wędki. Napewno jednak wybiorę się tam lepiej przygotowany i popróbuje złowić klenia. Swoją drogą to jakbyś jechał na broczysko, to może się spotkamy?... byłoby miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Obiecane fotki kleniow 42cm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 gratuluje raz jeszcze ps. to pierwsze to mogles lepiej zrobic nastepny rekord sfotografujesz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Nooo Tomek. Gratuluję pięknych klonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Tomek, gratuluję. Piękne klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Dziekuje No co fakt to fakt, pierwsza fotka nie udana, ale nie wiedzialem jak zrobic samemu fotke :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Tomek ładniutkie klenie Gratulacje !!! PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Gratuluję Tomku.Ciekawa woda.A to jeden z moich , z ostatniego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Gratuluje i dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Gratuluje klonów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryjanl Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Piękne rybki,gratulacje.Ja jeszcze kleni w tym roku nie widziałem,co jest dość dziwnym zjawiskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ja widziałem i to spore-na zdjęciach Ginela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi