dziubek Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Gratuluję fajnych kleni i pięknej wzdręgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 ... i pięknej wzdręgi. Ja jej tam niewidzee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 ... i pięknej wzdręgi. Ja jej tam niewidzee I nie zobaczysz, dopóki nie kupisz zestawu do odbioru telewizji satelitarnej firmy..... Taka stara reklamka!!Dżołk!Podzro. CEBUL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Na drugim zdjęciu. Pewny na 100% nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Na drugim zdjęciu. Pewny na 100% nie jestem. Zapewne pomyliłes sie z jazikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 kolego @dziubek - proponuję przestudiować atlas słodkowodnych ryb Polski i wszystko będzie jasne. To oczywiście jaź - nie wielki ale jaź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 No wreszcie rok poświęcenia uwieńczony kleniem na spining i szkoda ,ze nie na swojej rzece Warcie tylko w gościnie u @pablosa na Redze ale pierwszy kleń dociągniety do ręki cieszy niezmiernie .Rzeka zupełnie inne ryby też tyle brań co miałem to u mnie przez cały rok.Był jeszcze większy ale po obejrzeniu mojego żuka zauważył równiez nas i mimo zasłony z trzcin odpłynął zostawiając gejzer wody.Ten wziął na invadera 5 cm u mnie na takie wobki biorą wyrośniete szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ciekawostką jest to ,że na tego żuczka to już nie pierwsza płotka i mam nadzieje,że nie ostatnia jest to miła odmiana zdjęcie nie teges ale następne będzie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @Baloo, @Tomek, gratuluję pięknego połowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Widzę, że wszyscy monotematycznie Więc dla odmiany jeden z kilkudziesięciu nocnych kleksów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 dzisiejsze wieczorne kleniowanie rozpocząłem tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Seba gratki- piękne klenisko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Baloo, Jak będziesz miał zapotrzebowanie na ucznia-wioślarza to daj znać - chętnie zapracuję na odrobinę wędkarskiej wiedzy Gratuluję Super Klenikóóó..óów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jeden z kilkudziesięciu w jedną noc?! - czy dobrze zrozumiałem?W jakich godzinach łowiłeś? U mnie zwykle o 22giej Odra już wyraźnie śpi łącznie z rybami - chyba ża się mylę... Widzę, że wszyscy monotematycznie Więc dla odmiany jeden z kilkudziesięciu nocnych kleksów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 @Analityk - o 22 Odra jest po małej szarówkowej przekąsce i szykuje się dopiero na prawdziwą nocną ucztę. Tyle że nie ma reguły, o której się zacznie. Ostatnio napotkani wędkarze, spływali z nocki i twierdzili że prawdziwe żarcie rozpoczęło się dopiero o 2 w nocy. Po kilku rybach na pokładzie nie było wątpliwości że mieli rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 @Piotr, tym razem Matek dzielnie się trzymał i starał dotrzymać mi kroku @Rognis - a to mieliście wędkarską nocną ucztę, gratuluje. @All , dzięki za gratulacje, to były jedne z przyjemniejszych chwil na wodą w tym roku. Szkoda, że musieliśmy spływać tak szybko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Baloo, No cóż widać jeszcze więcej cierpliwości mi potrzeba a żona będzie musiała dłużej na mnie poczekać w łóżku ..... Czy widać/słychać jak drapieżniki w nocy żerują? - czy to takie ciche (w głębinach) jedzenie? Dzięki za info - w weekend pierwszy test zapewne @Analityk - o 22 Odra jest po małej szarówkowej przekąsce i szykuje się dopiero na prawdziwą nocną ucztę. Tyle że nie ma reguły, o której się zacznie. Ostatnio napotkani wędkarze, spływali z nocki i twierdzili że prawdziwe żarcie rozpoczęło się dopiero o 2 w nocy. Po kilku rybach na pokładzie nie było wątpliwości że mieli rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Wczoraj miałem kleniowy dzionek. Po pracy wyskoczyłem na 4h i udało mi się 15 klonków trafić. Okazów nie było - największy 42cm, ale zabawy co niemiara. Dodatkowo przyczepiły się dwa jaziki 30'aki i sandaczyk 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @Analityk - raz tak, innym razem inaczej. Nie ma reguł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @Analityk, jedna moja rada to pełna koncentracja. W każdej chwili i w każdym miejscu możesz mieć branie wyrywające kij z ręki, nawet pod samymi nogami. Powodzenie i zdaj relacje jak Ci wyszło w weekend. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Dzięki Panowie za podpowiedziDobra praktyczna wiedza pozwala lepiej przechodzic przez chwile zwątpienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 w koncu i ja znalezm chwile wolnego czasu, krotkie pakowanko i nad wode, zlpalismy dzisiaj okolo 15 kleksow, ale te duze tylko stukaly w woblery pyskami i odprowadzaly wabie pod same nogi, wiekszosc ryb byla w takim rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 A jednak nie wytrzmałem - tylko do 23ciej starczyło mi zacięcia - za pierwszym razem jakiś drapieżnik zerował na stojacej wodzie ale mnie ignorował - za drugim razem już po 22giej było jakoś tak cicho że straciłem wiarę w sukces. Ale lato się jeszcze nie kończy .... @Analityk, jedna moja rada to pełna koncentracja. W każdej chwili i w każdym miejscu możesz mieć branie wyrywające kij z ręki, nawet pod samymi nogami. Powodzenie i zdaj relacje jak Ci wyszło w weekend. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Gratki Pitt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Wczorajszy wieczor 44cm. na zielonego StrikePro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi