Singor_ths Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Noce klenie rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 @Signor_ths, zgadzam się, nocne rządzą, gratulacje. Grubousty 50-tak z ostatniej nocki skusił się na mojego ulubionego butchera 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 widzę, że w białe noce klenie też biorą gratuluję super rybek :)50-tak super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Hehe,dzięki. Załóżmy że nocka wędkarska obejmuje łowienie od zmierzchu do świtu i to był zmierzch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Grubousty 50-tak z ostatniej nocki skusił się na mojego ulubionego butchera 5.w szwecji na kleniach byles? gratuluje wszystkim lowcom, piekne grubasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Piekne klenie Panowie. Musze sobie o nich przypomnieć w ten week, bo od kwietnia mnie nie widziały:) Jeszcze raz gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 @Miko pojechałem sprawdzić i rzeczyweście aktywność kleni,boleni i jazi o zmroku jest zadziwiajaca.Mimo ,że nie dałem rady to holowałem 2 grube klenie ,które wzięły na opadajace 7 cm woblerki imtacje uklei a to juz na Warcie nie codziennośćpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Dzięki za gratki Koledzy. @Warciak na Warcie wieczorem i po zmroku warto Mam nadzieję że wstawisz wkrótce jakiegoś grubaska i odczarujesz bezklenie na naszej rzece PS. Pitt, świetny artykuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Dzięki za gratki Koledzy. @Warciak na Warcie wieczorem i po zmroku warto Mam nadzieję że wstawisz wkrótce jakiegoś grubaska i odczarujesz bezklenie na naszej rzece PS. Pitt, świetny artykuł. wierz mi lub nie holowałem już kilka sztuk wczoraj już jednego miałem na wyciągnięcie dłoni taki 40 cm ale znowu nic najważniejsze ,ze była świetna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 55 cm z Wisły. pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 @zewu,Jeszcze raz gratulacje - należało Ci się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nooo, Jeszcze jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 55 cm z Wisły. pzdrzewu Jeszcze raz gratki! Syper rybek. Osobiście nie lubię aż tak wyciągniętych rąk na zdjęciach, ale to kwestia gustu Mówiłem Wam, że tam jest więcej kleni niż jazi i chyba warto się przestawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 55 piękny ryb gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 @zewu,piękna ryba,a Stanisław teraz tylko fotki pstryka ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 , gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 @zewu, gratulacjones - raz jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Gratuluje. Kleks przez duże K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Zewu.No chłopie szacunek, klenisko jak się patrzy. W sumie to tylko fotki takich rybek należałoby zamieszczać, czyli 50 i w górę, szkoda nafty na mniejsze. Jeszcze raz gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 to nie klen. przeciez to widac, że to amur <_< <_< <_< i na dodatek taki malutki calkiem PS. Zewu gratuluje, a sam mam nadzieje, ze rozpracuje w koncu te nasze na drawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 @Zewu, gratulacje, piękny kleń, a raczej klenisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 @Zewu, super klenicho, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Dzięki Pofarciło się. pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Dziszejsza wieczorowka: 45cm i 32cm. Trszeczi grubas spadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 @piatras pięknie gratkija dzisiaj znowu walczyłem z warciańskimi kleniami i jak zwykle efekt zerowy mimo wypatrzenia 3 stadek po kilka rybek żadna nie przejawiała ochoty na wobka ani żuczka.Podchodziłem je i oglądałem przez 2 godziny coś zbierały ale nie wiem co?połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi