Przemek Szymański Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Myslalem raczej o Raduni ale widocznie sie myle. Nie , to nie Radunia.To Wda w Borach Tucholskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Znam bardzo podobny odcinek Raduni dlatego sie pomylilem.Ostatnio pierwszy raz lowilem w takiej rzece i bylo tak jak z moja zona-milosc od pierwszego wejrzenia.PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam Wiślany klenik 48 cm, poza nim było jeszcze w ostatnim czasie trochę klenio-jazi niestety w rozmiarach mało satysfakcjonujących PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Bardzo sympatyczny, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 I fajne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Gratuluję pięknego klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Fajny kleks.Ja też pobawiłem się kleniami, ale żaden nie przekroczył tym razem 40cm. Kilka rybek wyjętych z dzikiego przelewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 @Kubson Fajne klony Graty! PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Dzięki Panowie Slider, to jest jeden i ten sam, po prostu w dwóch ujęciach PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Pardąsik w takim razie PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Moje w ogóle nie chcą odpływać Mylą im sie kierunki bardzo No może co drugiemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Gratki Panowie! Wiślane kleksy są najpiękniejsze.Ginel , a co to za wobek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 @przemekty tylko pytasz 'a co to za wobek' ... teraz kolej na porcje twoich kleniowych tajemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 @Przemek, też się nad tym długo zastanawiałem i wyszło mi na to że kleniowy żart oczywiście... PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Wobek jak wobek, kleniowy przelewowiec.Trzy lata temu podczas robienia wobkow zrobiłem sobie takie trzy sztuki które schodzą max 10cm. Do dziś łowią letnie klenie. Bardzo je lubię bo nie mają gdzie ugrzęznąć Podczas zimy się nie sprawdzają, ale na zimowe trudne klenie mam dużo innych. Jutro pewnie po złowieniu dwóch bolków, znowu sobie pokleniuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Widzę Kuba, żę Talonik przetestowany. Gratki za klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 @Patu - przetestowany w 100 %, złapałem na niego już wielerybek i powiem szczerze że nigdy nie żałowałem zakupu W czasie holu pięknie trzyma rybki, co prawda musiałem się do nigo przyzwyczajać dłuższą chwilkę ale warto było, kolejnym jego atutem jest piękne wystrzeliwanie małych przynęt, w chwili obecnej przy żyłce 0.16 mm blaszka w rozmiarze 1 leci na taką odległość o jakiej przy innych kijach jakie uzywałem mogłem tylko pomarzyć. A kleniki gryzą dalej, byłem w sobotę, wraz z kumplem trafilismy kilka sztuk + do tego 3 ładne jaziki...niestety fotek brak PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Cieszę się, że kijek Ci się sprawdza ...mi tez dał troszkę kleniojazi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 witam zamieszczam fote kleniska najwięszky jaki złowiłem <_< zwrócie uwagę na gruby kark i wary jakie ma ten kleń nie stety ryby nie dało sie wypuscic cały wabik połknoł Usunalem Twoja fotke, bo jak sam zauwazyles w watku boleniowym byla beznadziejna. Nie bede sie odnosil juz nawet do tego, ze ryba miala miec 70cm.Zdjecie jest przede wszystkim nie C&R, do tego zrobione na tle drzwi od kibla, czyli dokladnie tak, jak wielokrotnie trabilismy, zeby zdjec nie zamieszczac.Rybe zawsze da rade wypuscic, wystarczy popuscic palcow i sama poplynie z pradem, niezaleznie od kondycji.Jestem na maxa zniesmaczony... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 witam zamieszczam fote kleniska najwięszky jaki złowiłem <_< zwrócie uwagę na gruby kark i wary jakie ma ten kleń nie stety ryby nie dało sie wypuscic cały wabik połknoł Zdjęcie niezgodne z regulaminem! Proszę o zapoznanie się z regulaminem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 ..no to nie zasnę...a może i dobrze, że nie zobaczyłem tej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Klen juz plywa w Krainie Wiecznych Lowow ...wiec zapomnijcie o tem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 R.I.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi