supersobi Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Też chciałem zobaczyc.. Kurcze szybko usuneliscie to zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 mam fajne miejsce na klenie rynne dosłownie widze ławice kleni jak pływają <_< w rzuce kilka fotek kleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Współczucia dla rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 A 70-tki jak nie było tak nie ma...takze lipa panie kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 ..no to nie zasnę...a może i dobrze, że nie zobaczyłem tej fotki Do 70u trochę mu brakowało (trochę sporo) No i niestety sztywny był Nie ma, więc czego żałować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Też mi nie wyglądał na 70-tkę, chociaż wargi miał przyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 ...każda zdrowa 50tka ma wargi jak modelka Playboy`a ... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 na zdjęciu to nie to samo co w real jak wgrałem fote do kompa to jak bym widział inną rybę nic trza zakupic aparat cyfrowy i będzie po problemach co do klenia kotwice w zębacz gardłowych w bite próbowałem odczepic ale nie dało rady ja kleni nie jadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 tja...aparat cyfrowy + fotoshop = kleń 70 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Przy tej metodzie nawet z 80-tką nie będzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 tja...aparat cyfrowy + fotoshop = kleń 70 cm ja mam robione ta technika okoniowe 70taki sorki za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 krótki rekonesans z wypadu na kleniki wrzucam dwie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 @Marcin czy ja dobrze widzę, używasz wolframu do połowu kleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Też na to zwróciłem uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 używam wolframu cienkiego nie chcę stracić wabika mego łownego czasami sie zawiesi szczupaczek dzis zapiołem swinke za ogona rany myslałem ze to bolek nigdy nie wiadomo co poliże wabik <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Wydaję mi się jednak, że wolfram w pewnie sposób straszy klenie, zwłaszcza te większe. Przyłów w postaci szczupaka,hmm...zdarza się, choć w moim przypadku jeśli nastawiam się na jakiś gatunek zawszę zbroję zestaw tak, aby pasował w 100% do danego łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 stalke stosuję cienką wiadomo teraz sie może zaczepić szczupak <_< szkoda rybki puscic z wobkiem moim zdaniem nie płoszy klenie jak wobek ładnie migocze to kleń ładuje asz miło najbarziej mnie dzis zaskoczyli wędkarze siedze w woderach wodzie i hol i odczepiam rybki i zdjęcie i powrót rybki do wody wedkarze wzieli mnie za pomylonego albo mysleli ze film kręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 @przemekty tylko pytasz 'a co to za wobek' ... teraz kolej na porcje twoich kleniowych tajemnic Pitt tak spytałem , bo jakiś nie typowy mi się wydawał.Ja nie mam żadnych tajemnic , a zwłaszcza kleniowych.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 @przemekty tylko pytasz 'a co to za wobek' ... teraz kolej na porcje twoich kleniowych tajemnic Pitt tak spytałem , bo jakiś nie typowy mi się wydawał.Ja nie mam żadnych tajemnic , a zwłaszcza kleniowych.Pozdro. nie bierz sobie tego do serca ... czasami trzeba nawet dobrego kolege kopnac w kolano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 witam wrzucam klenik nawet mi ładna fotka wszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Nie Pitt . Zrozumiałem żart , rzecz jasna. Kopniaka przyjmuję Tylko nie kop na drugi raz w to samo. Marcin gratki!Niech się znowu spytam - Co to za wobek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 czesc kiedys kupiłem te wobki na allgro i leżały w pudełku z 3lata ale dlamnie są mega łowne cudo może rozpoznacie kto te wobki robi chetnie bym kupił więcej wrzucam fotki wobka i klenika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Wyglądają mi na woblerki Januarego P. - woblerki REGA. http://www.regawoblery.republika.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 tx za info chętnie dokupie kila sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 w koncu i ja wygospodarowalem kawalek czasu i wyskoczylem sobie na ryby, wczoraj uganialem sie za zebatym, ale wynik raczej skromny, dwa zerwane slidery i 100+ stracone na dystansie wyciagnietej reki ...za to dzisiaj odbilem sobie na kleniach kluseczki z pobliskiej rzeczki sorry za zdjatka z telefonu, ale znowu sam bylem +50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi