maniak Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 @Pitt gratuluję kluseczki z pobliskiej rzeczki, ładna życiówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Właśnie wróciłem z wypadu na klenie na które zabrał mnie Bujo.Ryby nie chciały współpracować a szkoda.Za to tam gdzie nie mogliśmy łowić kleniki wypoczywały w słonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Żadki widok.Gratuluję łowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 no niezle, na oko kilka 50+ ... a dlaczego nie mogliscie w tym miejscu lowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 To jest teren prywatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Te obrazki przypominają mi Chorwację, coś pięknego dla oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 bromba albo chrabąszczyk i zdjął by je wszystkie <_< .teren prywatny he wiedziały gdzie stanąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 takie zdjecia powinny być zdejmowane żebyśmy u nas w POLSKA mogli iść spokojnie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Te klenie są tak duze??Czy te kaczki takie małe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Te klenie są tak duze??Czy te kaczki takie małe?? Większe sztuki stały pod gałęziami niestety nie chciały pozować do zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Rzeczywiście nisamowity widok. Coś podobnego widziałem 3 lata temu na Wkrze na wysokosci Płońska. Przy rzece było nawet spore oczko połączone oczywiście z nurtem z zatopionym, ściętym dużym drzewem. Woda bardzo czysta i widok podobny jak na tym zdjęciu. Kleni całe stado, dużych takich ok. 50 zdecydowanie mniej, dosłownie kilka. Stałem chyba ze 30min. Coś pięknego, nie zapomniany widok-niestety nie miałem aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Wczoraj trafione dwa 40 i 42cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Właśnie wróciłem z wypadu na klenie na które zabrał mnie Bujo. Takiego czegoś jeszcze nie widziałem jak żyję!!! Ginel , a gdzie foto relacja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Przemku jesli trzeba to wstawię foteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Jeden z dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 jesien idzie, klenie sie opalaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Mało jeszcze widziałem - tyle kleni na raz nigdy Piękne zdjęcie @ Pitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Kryst@ kiedyś był taki rysunek Piotra Piskorskiego po zarybianiu trocią. Stoi dwóch wędkarzy nad rzeką w której płynie troć obok troci (jak na zdjęciu pitta@)i jeden mówi do drugiego. -zobacz nawet nie ma gdzie woblera wrzucić- pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Mało jeszcze widziałem - tyle kleni na raz nigdy Piękne zdjęcie @ Pitt Większość to chyba nie klenie, mi wyglądają na leszczyki, albo krąpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 @Thymallus, Żart Pepe pamiętam - doskonały! Dzięki za przypomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Mało jeszcze widziałem - tyle kleni na raz nigdy Piękne zdjęcie @ Pitt Większość to chyba nie klenie, mi wyglądają na leszczyki, albo krąpie. Też mam takie wrażenie, kleni jest kilka bliżej wierzchu, mają wyraźne czarne obwódki na płetwach. Co do ryb bliżej dna to tak jak mówisz, krapie leszcze lub coś jeszcze PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 może to świnki z kleniami se pływają <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 na tym zdjeciu jest masa kleni i innego bialorybu, zgadza sie, jak mi sie wydaje nigdzie chyba nie napisalem, ze to tylko klenie wszystko co ma czarna pletwe ogonwa, to kleks, popatrzcie gdzie w wiekszosci stoja? oczywiscie w gornej czesci zdjecia, 'pod galeziami' ... oprocz tego miska z lewej strony ps. swinki plywaja czesciej z brzanami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Pitt@ oczywiście że nie napisałeś że to tylko klenie, po prostu chcieliśmy wykazać się wiedzą ...hehe A tak na poważnie, pozostaje tylko pozazdrościć tak rybnej i przejrzystej wody.U mnie jest na odwrót ryby są ale w wodzie o widoczności +/-20 cm, a jeśli trafi się woda w której co kolwiek widać to przepłynięcie byle płoteczki wywołuje podniesienie adrenaliny ot, takie Polskie realia PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Jeden z dwóch. Ginel , ładny kleni. Pięknie Cię przesłonił... Pitt jakoś nie wierzę , że przynajmniej kilka razy nie zarzuciłeś przynęty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi