pitt Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 nie zarzucilem, bo nie mialem sprzetu ze soba, zawiozlem syna na mecz i kiedy on robil inspekcje boiska i sie rozgrzewal, to ja w tym czasie ogladalem pobliski ciek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Pierwszy z Zimnych Kleni... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 No w końcu ktoś ruszył wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Pierwszy z Zimnych Kleni... a na jakiego wobka? oczywiscie zart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Pitt Tobie się chyba spacja lekkkkko wydłużyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Pitt Tobie się chyba spacja lekkkkko wydłużyła ne? powaznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Pitt , wiem , że był to żart. Jednak , jeśli chcesz wiedziec to tamten kleń wziął na Dorado Lake'a w kolorze naturalnym. To dzisiejszy klon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 ja dzisiaj probowalem jakies 3 godziny, na trzech miejscowkach ... jak krew z nosa, ryby kompletnie bez werwy, tylko jedno branie, dobrze chociaz, ze klonek byl niczego sobie, bo to juz by jakas kpina byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 U mnie dzisiaj 6 godzin biczowania wody i nic. Co sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Pitt , a gdzie Twoja fotka?? To dzisiejsze dwa z dziesięciu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 nie mialem aparatu nie mam czasu na ryby kleni ponizej 50 nie fotografuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 piotrus skoro byl ponizej 50cm to po co piszesz ze byl niczego sobie <_< <_< skoro nawet fotki nie był wart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 @mifekprzestan rozdrabniac, byl niczego sobie, to moze oznaczac wszystko ... np. 47 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 To jeden z wczorajszych klonów. Sorki za fotkę , ale baterie padły...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Przemek super są te Twoje kleniska pozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Gratuluje Widze ze klonki gryza u Ciebie nadal jak szalone. U mnie odkad sie zimno zrobilo nic juz nie gryzie, albo po prostu zlej techniki uzywam. Juz probowalem na male kopytka (w lecie tak udalo mi sie zlapac kilka kleni) i tez nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 w ramach podumowania sezonu przedstawie moje najskuteczniejsze przynęty kleniowe z tego roku, padło na nie wiele ryb , największy klenik pod 45 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 michcio - Dzięki za to podsumowanie, ja dopiero uczę sie łowić klenie (w tym roku złowiłem swojego pierwszego - w sposób celowy), a że jestem zapalonym strugaczem to będe się miał na czym wzorować Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 witam ja ostaniego klonka złowiłem w pażdzierniku na 12cm gume 40+klenik Kurcze tylko mam problem z kijem mam wklejanke do 14g kijek spoko ale nie czuć tej dynamiki uderzenia rybki w przynęte zbyt mocno amortyzuje ten kij mysle zmienic kija ale nie na jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 marcin1521@ Na krótszy! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 @Rutt ja również się uczę, moim głownym obiektem połowów są Rudawa w Krakowie i Skawinka w Skawinie. Zresztą każdy non-stop się uczy. Dla mnie naprawde osobą godną podziwu jest @ Tomek N, przeglądając ten cały temat doszedłem do wniosku że już dobry wyjadacz jest Wracając do podsumowań moichNiektóre z woblerów są ręcznej produkcji ( choćby te z lewej pod długopisem) autorstwa PAwła Gajowiaka. Dostępne na aledrogo.pl heheh. Reszta to Krakuski, kenart, dorado itp Co do rezultatów to największe wczesną wiosną ( marzec - kwiecień )miałem na Storka 2,5 cm niebieski z żółto czerwonym brzuskiem oraz Bączka czerwonego z czarnymi pasami na boku. Im później się robiło ( maj - sierpień) to zaczynałem łowić TYLKO na mikruski z pod długopisu oraz ( prawy skraj zdjęcia) smużaki. Caasem zmieniałem na inne wobblery i również z efektami choć nie tak dobrymi. Około września mikruski były już nieskuteczne więc przerzuciłem się na większe pokroju Sieków (osy) oraz Krakusków. W Pażdzierniku odziwo znowu brały przy powierzchni na mikruski oraz już na ( dla mnie typowe)jesienne Krakuski czy Kenarty 3,5 cm ( które zostały w wodzie ) W tym momencie jak jeżdże na skawinkę próbuję wszystkiego i różnie bywa. raz Jazik wpadnie na sieczka, a raz klenik albo boleń na krakuska. Klenika dawno nie widziałem na brzegu co moge dodać aporpos czym łowię? Catanka 2500FA Żyłka 0,18 na wiosnę, 0.16 lato, 0,18 jesień, kijek Daiwa PowerMesh 5-25 g 2,70m. odemnie chyba tyle, sorry że przynudzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 wcale nie przynudzasz, tylko fajnie podsumowałeś sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 a że jestem zapalonym strugaczem Rutt wystrugaj to!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Woblerek ładny, zdjęcie perfekt, a o agrafce to nic nie napiszę..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ale cudeńko - gratuluje twórcy tego wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi