Zulus Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Śliczne klonki, też bym sie wybrał ale nie ma u mnie gdzie... Odra odpada i bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol PL Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Siemano alebym sobie połapał klenie tylko że nie wiem na jakie przynęty je łapać moglibyście trochę mi podpowiedzieć na co je łapać i w jakich miejscach ich szukać (bardziej przy powierzchni czy przy dnie, przy zwalonych drzewach czy na otwartej wodzie itp... a może tam gdzie jedna rzeka wpada do drugiej bo mam taką możliwości, oraz na jakie przynęty próbować) Dodam że mam do dyspozycji 2 rzeki jedna jest mniejsza rzeką która wpada do większej rzeki o znacznie większym nurcie Proszę o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 a może tam gdzie jedna rzeka wpada do drugiej bo mam taką możliwości, oraz na jakie przynęty próbować) Dodam że mam do dyspozycji 2 rzeki jedna jest mniejsza rzeką która wpada do większej rzeki o znacznie większym nurcie Proszę o porady a gdzie dokładnie łowisz ? Na jakiej rzece ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Siemano alebym sobie połapał klenie tylko że nie wiem na jakie przynęty je łapać moglibyście trochę mi podpowiedzieć na co je łapać i w jakich miejscach ich szukać (bardziej przy powierzchni czy przy dnie, przy zwalonych drzewach czy na otwartej wodzie itp... a może tam gdzie jedna rzeka wpada do drugiej bo mam taką możliwości, oraz na jakie przynęty próbować) Dodam że mam do dyspozycji 2 rzeki jedna jest mniejsza rzeką która wpada do większej rzeki o znacznie większym nurcie Proszę o porady Witamy na forum Myśle ,że powinieneś na początku przewertować zasoby internetowe w tym temacie, jest tego naprawdę dużo.Jeżeli ktoś miałby tu odpowiedzieć nawet ogólnie na Twoje pytanie to conajmniej kilka stron pisania by wyszło. pozdro.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jeżeli ktoś miałby tu odpowiedzieć nawet ogólnie na Twoje pytanie to conajmniej kilka stron pisania by wyszło. pozdro.M Dokładnie ... powiedz nam coś więcej o swoim łowisku ...Inaczej łowi się klenie w Wiśle , a inaczej w małej rzeczułce ...Napisz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 witam imiennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Gratuluje kleni. Ja uderzam, zaczynam w sobotę. Byłem jeszcze w tą niedzielę, ale jeszcze schodziła kra i zimna woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 witaj na forum. na poczatku może to: http://www.jerkbait.pl/?p=179 a potem to: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=search& sporooo tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 witaj na forum http://jerkbait.pl/?p=122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol PL Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Dzięki chłopaki za miłe przywitanie i za zainteresowanie tematem pytacie sie o moje łowisko tak wiec:Pierwsza rzeka to rzeka niewielka (chodzi o głębokość-do 1,5-2m szerokość tez niewielka tak do 10-15m max rzeka o średnio-małym nurcie na moim odcinku praktycznie bez zakrętów brzeg różnie raz wysoki raz niski uchodzi do rzeki drugiej i mogę w tym miejscu wędkować) Druga Rzeka na moim odcinku o dość szybkim nurcie głębokość podobna 1,5-3m rzeka obfituje w różne zwaliska drzew itp. brzeg podobny raz wysoki raz niski też w miarę prosty na moim odcinku co prawda jest parę zakrętów ale niewiele i to chyba byłoby tyle Hmm piszecie że można by sie rozpisać na parę stron ale ja bym chciał takie podstawowe wiadomości gdzie ich szukać (przy powierzchni przy dnie, w szybkim nurcie czy w wolnym itp.)A także na co próbować (woblery czy coś innego jakie kolory dominują wsrod przynet)A także jak mozna poznac ich po zachowaniu w wodzie czy mozna jakos odroznic jaka ryba sie spławia czy cos podobnego Prosiłbym o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 przeczytales obydwa artykuly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 jacy ludzie są leniwi... w necie jest na prawde masa świetnych artów i warto w te zimowe wieczory troche poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Karol PL wspomniałes o wieprzu... z kąd jesteś? może mój rewir <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol PL Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Ty z Zamościa jesteś no to ja trochę w druga strone , łapiesz u siebie klenie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 u mnie niema chyba takich stworków pstrągi w łabuńce są a w wieprzu to esoxy i okonki w lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol PL Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Panek Spoko no okonki to i u mnie ładnie biorą latem A mógłby mi ktoś podrzucić linki jak wykonać woblery imitujące robactwo(biedronki itp.) bo to chyba dobre przynęty kleniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 @Karol - mogę podać Tobie link gdzie można kupić takie dobre robactwo! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 u mnie niema chyba takich stworków pstrągi w łabuńce są a w wieprzu to esoxy i okonki w lecie Panku drogi są i u Ciebie testworki i to baardzo blisko.Miejscowość Skierbieszów,rzeczka Wolica,a miejscówki to sam znajdziesz bo są charakterystyczne. Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol PL Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Baloo jak byś mógł to podaj linki do tych wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Panku drogi są i u Ciebie testworki i to baardzo blisko.Miejscowość Skierbieszów,rzeczka Wolica,a miejscówki to sam znajdziesz bo są charakterystyczne. Pozdr.Seba no ja nie wiedzałem o istnieniu takiej rzeki a coś tam poza kleniami znajde? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 @karol PL - jak zobaczysz filmiki, do których linki zamieszczone są kilka postów wczesniej, wszystko będziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol PL Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 A mam jeszcze takie pytanko do was czy kołowrotek z wolnym biegiem nadaje sie do spinningu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Karol PL, pewnie, że się nadaje, pod warunkiem, że nie zapomniszwolnego biegu wyłączyć A tak na poważnie to trzeba poszukać bardziej sensownego młynka.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dziś klenie i ja zaczerpnęliśmy trochę świeżego powietrza :)Ciężkie warunki nad wodą. Podwyższona tzw. pośniegówka niosła pełno syfu, ale dwa kleksiki siadły:) p.s ale mnie wywiało:)czasami malutki wobler wracał do mnie jak bumerang. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Fajny gumiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi