Rutt Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 tylko pozazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Spiesze pogratulować, ja na razie odpusciłem i łowie w pokoju na sucho Przestanie wiac to odwiedze pewną rzeczke co tak reklamuja. Choc to co reklamuja to zwykle nie musi byc ciekawe.Zegar tyka, tyka...kartki z kalendarza ubywa...a my dalej czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 No Marcel korzystaj bo jak żona powie stop to dopiero będzie dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 pitt gratuluję kleni - na prawdę super i regularnie Trochę późno składam gratki, ale dopiero tutaj dotarłem Ginel Tobie już gratulowałem na innych portalach Widzę, że cały czas ładnie łowisz Już pisałem w temacie z jaziami... ja muszę poczekać do marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A witamy wobler witamy, owocnego korzystania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 jak już jest temat dotyczący kleni to mam pytanko, otóż czy i jeśli tak to jakie agrafki stosujecie do najmniejszych kleniowo-jaziowych wobków ( powiedzmy 1 - 2 cm ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 jak już jest temat dotyczący kleni to mam pytanko, otóż czy i jeśli tak to jakie agrafki stosujecie do najmniejszych kleniowo-jaziowych wobków ( powiedzmy 1 - 2 cm ) ? Przyłączam się do pytania Ja stosowałem do małych przynęt zawsze agrafki Spinwal'a nr. 20, z tym że moje doświadczenie w połowach kleni jest praktycznie zerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ja stosuję czasami agrafkę z jednego drutu nr 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ja nie używam agrafek do przynęt kleniowych. Dragon jakieś fajniutkie malutkie agrafeczki ma, może sie pokuszę. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 spinwal 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Do małych woblerów używam również spinwala 18, ale ostatnio przy sporym chłodzie na dworze to myślałem że te agrafki pogryzę, palce u rąk zgrabiałe i teraz jak tu zmienić przynętę , co do rozmiaru 20, to jakoś tak na oko zaufania do nich nie mam, ale przetestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 uzywaj malych obcazek do otwierania, to pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 uzywaj malych obcazek do otwierania, to pomaga Cenna rada. W zeszłym sezonie myślałem, że wędkę połamie, przynęty wyrzucę przez te agrafki. Jak już się udało otworzyć agrafkę to kotwiczki się wbijały w rękawiczki i znowu atak szału. Teraz kupiłem rękawiczki neoprenowe ale i będę musiał kupić obcążki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 np. takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 jak już jest temat dotyczący kleni to mam pytanko, otóż czy i jeśli tak to jakie agrafki stosujecie do najmniejszych kleniowo-jaziowych wobków ( powiedzmy 1 - 2 cm ) ? Przyłączam się do pytania Ja stosowałem do małych przynęt zawsze agrafki Spinwal'a nr. 20, z tym że moje doświadczenie w połowach kleni jest praktycznie zerowe Jeśli łowię żyłką max. 0,18mm używam otwartej agrafki Spinwal nr20, jeśli potrzeba łowić klenie grubiej, to agrafka spinwal nr18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Nad rzeką deszcz, wiatr, ja i klenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Świetny kleń jak na luty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 taką wczesną wiosną taki ładny kleń w deszcz i wiatr gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 @ginel. Gratuluję ujęcia i ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 @ginel, piekny klenik. Gratuluję ryby i samozaparcia w walce z siłami natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 respekt byłem dziś nad rzeką i wiem że złowienia klenia teraz jest wręcz niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 mnostwo ryb, ale niechetnych do wspolpracy, 'wydlubalismy' 4 klonki, z czego tylko jednego sfotogarfowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Gratulacje fajny klonek. Ja dziś byłem na zwiadach - w tamtym roku wiosną nie umiałem podejść kleni, gdyż woda była za duża, a w tym roku jest jeszcze większa Więc i w tym roku klenie z mojej rzeczki odpadają - ale w tym roku dochodzi Odra, więc mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Mówicie,że nie gryzą:(A ja się właśnie wybieram.No nic,zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Gryza, gryzą. Ja im odpuszczam na jakieś dwa tygodnie. Jadę uczyć sie kropkowania Ale pewnie jak znam siebie to na dwie godzinki wyskoczę na klenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi