abarth7 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Jakieś nowe wieści o klonkach?gryzie cokolwiek?Wybieram się w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Gryza. Ostatnio pojmałem dwa. Charakterystyke miejscowki masz w postach na gorze. Niestety miałem słonce za soba i fotki sa przepalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Właśnie wróciłem znad wody.Mimo przejścia chyba z 10km,rzucania czym się tylko da,na wszystkie sposoby klenia nie widziałem.Jedynie dwa małe szczupaczki 40-45cm,się podczepiły.Ogólnie bieda z nędzą.A no i jeszcze gościu który wmawiał mi,że robi zasiadkę na klenia z 15 centymetrowym żywcem,szkoda słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Gryzą, gryzą nadal, tylko bardzo delikatnie, ale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 No to mnie Ginel dobiłeś Ładne klonki i woblerek też spoko.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dziś siadło 7 klonków. Dwa większe Ryby stały w wolnym nurcie z równym uciągiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ginel czemu mnie tak torturujesz Zgaduję,że teraz wrzucisz fotkę z kleniem 3kg A tak poważnie,to mówisz,że w wolnym nurcie,a na jakiej mniej więcej głębokości?(jeśli to nie sekret rzecz jasna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 @ginel popisuwe walisz ,że aż miło,gratulacje.7 kleni i w tym 2 duże oby tak dalej .Widać choć dla niektórych ten rok zaczął się szczęśliwie ja jeszcze wędki w ręku nie miałem. (w domu się nie liczy ) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja miałem wędkę w ręku nad wodą już 4 razy w tym roku,ale w sumie złowiłem tyle samo co Ty w domu Mikrych szczupaczków nie liczę wiadomo dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Klenie stoją rożnie. To zależy od pogody i wody. Jeśli woda jest mętna to boją w całkiem spokojne miejsce,praktycznie bez nurty, tak tylko, żeby wody płynęła. Jak woda staje czysta i nawet jest przymrozek trzymają sie na niewielkich głębokościach(do 1,5 metra). Kleń nie jaż, nie ploć, nie okoń, nawet zimą lubi jak płynie!!!!Tego sie trzymam i będę trzymał zawsze.Marcel już napisał parę postów wyżej bardzo dobre miejsce to półka, najlepiej z kamienia i patyków, zero mułu. Zresztą klenie trzymają sie blisko swoich letnich żerowisk.Trzeba szukać. Zima jak sie namierzy jednego to będzie i drugi i trzeci. Teraz klenie już sie rozchodzą po rzece, ale to wina marnej zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 gryza, gryza ... cool ginel znajomy przelew, rzut, siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 No Pitt super Gratulacje.Ja tez dzisiaj bylem na godzinke nad woda, bo pogado byla po prostu przepiekna : 18?C.Niestety jeszcze nic sie u mnie nie dzieje. Moze bylem tez za pozno nad woda - 17:30 ? Kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Gratulacje piekne te wasze klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Gratulacje Coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 RESPEKT <_< fish zaliczony i foty pierwsza klasa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vital Vilnius Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 qinel&PittKlass!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ja chyba już za tydzień ruszam ... wisełka kusi chociaż woda wysoka .Piękne klonki ... oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Gratulacje panowie - ładne kluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Czesc lukasz byles zobaczyc nad Wisla a moze juz pomoczyles kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Pitt - no łądną tam macie wiosnę panie kolego. Na executora?!? Czapka? Polar? i przynęta w pysku? Qurcze, masz więcej reklamówek na sobie niż ja. Do tego czapka - nowy model, new line, nie jakaś wypłowiała od słońca jak moja. hmmmm... Strzeż się... <_< tak sobie wspominam... Gratulacje. Jeszcze kilka takich fotek i zatęsknię za kleksami. I widzę nowej jakości fotki z nowego aparatu. Jeszcze tylko czasem ostrość ustawcie na rybę, no chyba że głównym tematem miał być łowca. Jeśli tak - to ogol się następnym razem! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Bolo przecie dla dziewczyn też musi coś być. A nie tylko ryby, jak by brat Piit wyglądał ogolony. Piit gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 YO - masz rację. Będzie tak seksowanie drapał... <_< Trzeba jechać na ryby, bo człowiek głupawki dostaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Tak tak jeszcze trochę i psychiatryk nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Brawo Pitt! Super klimat - widzę, że mamy kolejnego obok Zanderixa łowcę kleni na Executory.. Gratuluję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Qurczaki - teraz i ja będę musiał drapnąć jakiegoś klonka na Executora, bo mi Remek z Rognis_okiem zabiorą nową ksywkę! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi