ginel Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Executor? Chyba sobie takiego jednego sprawie i przetestuję. Zobaczymy co ten magiczny wob potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Oj chłopaku - uważaj wciąga.... Połamania, nie jest to moja ulubiona przynęta na klenia, ale jak widać bywa skuteczna, co potwierdziły wyniki chłopaków z Elbląga i odeległych zakątków Helvetii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam, Jest to wobler cud, bez watpienia. Wrzucasz do wody i ryby same do niego leca :D A tak juz na powaznie nikt nie przeczy jego skutecznosci. Mi kiedys w beznadziejnej sytuacji przyniosl pare lipieni :D :)Zdjec nie zalacze z wiadomych przyczyn :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 @Bujo z tymi sytuacjami beznadziejnymi to jest bardzoooo różnie. Czasami twój killer zajmuje ostatnie miejsce i w tedy zaczynamy dopiero analizować.Ale właśnie to jest piękne w wędkarstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Qurczaki - teraz i ja będę musiał drapnąć jakiegoś klonka na Executora, bo mi Remek z Rognis_okiem zabiorą nową ksywkę! <_< Spoko luzik - dostałeś dożywocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Remku - normalnie kamień spadł mi z serca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 dziewczyny, nie drapcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Pitt gratulacji pelen wor Napisz mi kiciuniu jak podpisujesz zdiecia ..to znaczy jak to robisz ze jest podpis ...przepraszam ze nie w temacie kleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 jak wstawic sygnature? to chyba jerzy potrafi wytlumaczyc najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Pitt gratulacji pelen wor Napisz mi kiciuniu jak podpisujesz zdiecia ..to znaczy jak to robisz ze jest podpis ...przepraszam ze nie w temacie kleni Może tak? W niemal każdym programie graficznym znajduje się opcja wstaw tekst lub podobna i wystarczy wówczas tylko wpisać treść, dopasować kolor, rozmiar i styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 @Ginel, @Pitt, gratuluję udany połowów. Super kleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Qurczaki - teraz i ja będę musiał drapnąć jakiegoś klonka na Executora, bo mi Remek z Rognis_okiem zabiorą nową ksywkę! <_< Spoko, spoko. To ksywka grzecznościowa I zostanie pewnie na zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Dziś wyskoczyłem się przywitać ponownie z kleniami.Pogoda paskudna, fala na rzece. Jedno delikatne skubnięcie, ale wykorzystane:)Był chyba strasznie głodny 40-staczek:) Brryyy, jeszcze teraz mam dreszcze po tej aurze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 No Mistrzuniu widze jestes na bierząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 klonki jak to klonki ... wczoraj dwa ladne klonki na pawlosa i jeden na pawlosa SDR, fotek niestety nie robilem (nie chcialem biegac z aparatem, tylko spokojnie polowic) a szkoda, bo wszystkie 3 kleksy grubo powyzej 50 cmchyba jednak nastepnym razem wezme ze soba kamere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Tak to jest jak sie nie bierze aparatu Jak idziesz z aparatem to nic albo male a jak nie masz to okazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 e tam okazy, prawdziewe okazy to nie chcialy zagryzac, tylko wobki wachaly ... takie ponad 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Hehe, no Pitt Ty to zawsze kalbiry walisz porzadne. Ja natomiast w tym sezonie nastawiam sie na klenie powyzej 40cm, poniewaz do tej pory najwiekszy mial tylko 39cm A moja rzeka jest az slawna z duzych kleni, tylko cos nie chca brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 masz jak dojechac do wetzlar (kolo giesen)? jezeli tak, to nastepnym razem jak tam bede, wybieram sie z camilo na lahn, jezeli chcesz to mozesz do nas dolaczyc i kilka trickow podpatrzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Mysle ze dalbym rade! Fajnie by bylo Daj znac na PM jakby co i dziekuje z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 dzisiaj gryzly tylko na jednego wobka, zlapalem dwa grubaski (i nawet szczupak mi usiadl) ps. sorry, ale foto z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Cos czulem ze nad woda dzisiaj byles Taka ladna pogoda to nie mozna marnowac czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 a no masz racje z tym ze ryby dzisiaj strasznie trudne do podejscia myslalem, ze o kiju wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 To dobrze ze czas zainwestowalem w nauke do matury We wtorek zaczynam <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Foto z telefonu... lepsze jak z mojej cyfrówki Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi