wujek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udało się zdobyć kolejne pozycje do mojej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bootleg Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Widzę, ze masz kolego 3 książki Darka Duszy. Jest jeszcze czwarta. Wędkarski kalendarz brań. Również bardzo fajna i godna polecenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hunter Zander Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Witam Odświeżę trochę temat Może ktoś z was ma na pozbyciu książkę pt: SUM (Napora, Kleszcz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adrian Tałocha Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Jaką pozycję polecilibyście odnośnie łowienia na dużych rzekach? Mam książkę M. Szymańskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bootleg Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Również podbije temat.. jakieś nowe pozycje może się pojawiły na rynku? Ktoś coś wie, zna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Również podbije temat.. jakieś nowe pozycje może się pojawiły na rynku? Ktoś coś wie, zna??Mam wrażenie, że w dobie internetu to zainteresowanie książkami spadło niestety do zera. Wszystko można znaleźć na YouTube. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Pewnie jest wygodniej a na pewno filmy z YT bardziej obrazują czytaj bardziej wyjaśniają jak słowo pisane nawet podparte fotkami.Jak dla mnie to wolę książkę w formie papierowej poczytać jak to się mówi do poduchy niż laptopa wziąć na kolana. Tak samo mam z katalogami papierowymi.Ale ja może już stary jestem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Stary? ...normalny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 U mnie to różnie bywa. Lubię książki papierowe. Po wielu próbach przejścia na wersje elektroniczne zostałem przy papierze. Inaczej chłonę informację, lepiej pamietam o czym pisze autor, więcej wynoszę. Jeśli chodzi o internet to praktycznie przerzuciłem się na ytb’a. Nie czytam długich artykułów. Wolę zobaczyć kilka filmików o tej samej tematyce o w taki sposób zgłębić teoretycznie temat. Niestety cześć filmów video jest kiepskiej jakości. Autorzy zbyt duża wagę poświęcają na dopieszczenie swego niedowartościowanego ego, mniej na praktyczne i wartościowe treści. Wiele tematów jest też bardzo płytko potraktowanych (byleby opublikować film). Są też bardzo dobre kanały. Te śledzę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bootleg Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Ja bardzo żałuję że wielu świetnych wędkarzy nie publikuje nowych pozycji. Fajnie byłoby poczytać coś nowego, jakby nie spojrzeć od ostatnich książek wedkarstwo poszło mocno do przodu i myślę że można byłoby "odświeżyć" rynek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 A możesz wymienić świetnych wędkarzy? Tych, których chciałbyś poczytać? Chodzi mi po głowie jeden pomysł by zrealizować w 2018r ale zastanawiam się kto na rynku się obecnie liczy (merytoryka, doświadczenie). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bootleg Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ja myślę, że nawet na naszym forum jest kilka takich osób które mógłby (pytanie tylko czy chcą?) podzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem. Mamy speców od bolków, okoni i szczupaków ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Według mnie książka ma zasadniczą przewagę nad filmikami - daje pole dla wyobraźni. Np. czytając książki Darka Duszy w zimowe wieczory mam wrażenie jakbym był obok niego podczas opisywanych przygód. A to część mojej biblioteczki, nie przeczytałem jeszcze nawet połowy: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) He he ...widzę tam książkę ze mną, dziećmi i moimi przyjaciółmi na okładce PS. książka jest dość marna Edytowane 12 Grudnia 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 He he ...widzę tam książkę ze mną, dziećmi i moimi przyjaciółmi na okładce PS. książka jest dość marna A która to pozycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Drugi, pionowy rząd, czwarta od góry. Moja koleżanka złapała fuchę na wykonanie okładki i poprosiła mnie o jakieś fotki wędkarskie z rożnych pór roku (wtedy byłem chudzielcem z wąsami ) Najbardziej rozwala mnie zdjęcie w fotelu ze spinem (to Klimkówka) i psem mojej przyjaciółki. Odkryliśmy tam, że ten psiak nie potrafi pływać. Na tej stronie jest jeszcze syn ze szczupakiem (Szwecja Malaren), z córką i okoniami z Plusznego, zasiadka nad Narwią i mój przyjaciel na lodzie na Plusznym. No i druga strona ... ale z głowy nie pamiętam (jestem w pracy ) Edytowane 12 Grudnia 2017 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Drugi, pionowy rząd, czwarta od góry. Moja koleżanka złapała fuchę na wykonanie okładki i poprosiła mnie o jakieś fotki wędkarskie z rożnych pór roku (wtedy byłem chudzielcem z wąsami ) Najbardziej rozwala mnie zdjęcie w fotelu ze spinem (to Klimkówka) i psem mojej przyjaciółki. Odkryliśmy tam, że ten psiak nie potrafi pływać. Na tej stronie jest jeszcze syn ze szczupakiem (Szwecja Malaren), z córką i okoniami z Plusznego, zasiadka nad Narwią i mój przyjaciel na lodzie na Plusznym. No i druga strona ... ale z głowy nie pamiętam (jestem w pracy ) No proszę, w życiu bym nie poznał 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Moja naj, najbardziej ulubiona ,którą przeczytałem kilka razy i pewnie to powtórzę nie jeden raz to Wędkarstwo Jeziorowe śp. Tadeusza Andrzejczyka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 I dlatego w "mojej szafie" stoją trzy pierwsze wydania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Nie miałem tyle szczęścia aby kupić te pierwsze wydania i mam tą ostatnią. A nakładów/edycji tej książki było jak dobrze pamiętam siedem !!! co w czasach PRL-u było ewenementem, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 ...tylko "Pismo Święte" miało więcej wydań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek TJ Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Bob to Ty celebryta jesteś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Noooo ... i to z pierwszych stron 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Novis Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Z Takich ciężko dostępnych mam:Przewodnik dla wędkarzy J.Jóźwiaka, Zapiski Moczykija Hilarego Jałoszyńskiego, i dwie pozycje Janusza Niczyporowicza z dedykacjami : Wedkarskie ABC, Opowiadania i opowieści wędkarskie. Jacka Jóźwiaka nie zdążyłem poznać. Pozostałych znałem osobiście. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek TJ Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Hilarego poznałem, fascynat sprzętu przez duże F. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Rozmawiacie o tym samym Hilarym co był na WCWI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wujek
Udało się zdobyć kolejne pozycje do mojej kolekcji
Top użytkownicy dla tego pytania
27
17
10
10
Popularne dni
12 Gru
19
3 Lut
16
4 Lis
9
27 Sie
9
Top użytkownicy dla tego pytania
BOB1 27 odpowiedzi
PawelMAT 17 odpowiedzi
Mekamil 10 odpowiedzi
Bootleg 10 odpowiedzi
Popularne dni
12 Gru 2017
19 odpowiedzi
3 Lut 2018
16 odpowiedzi
4 Lis 2009
9 odpowiedzi
27 Sie 2013
9 odpowiedzi
Popularne posty
coma
No proszę, w życiu bym nie poznał
Novis
Miał wszystkie wydawnictwa wędkarskie, jakie kiedykolwiek wyszły w Polsce. Wiem, widziałem, byłem u Niego w domu. To był Gość! Fajnie było wziąć do ręki pierwszy numer WW z lat trzydziestych. Hilary b
kardi
Hej! Uwielbiam książki i pasjami czytam. Te o zawodzie, historii, kryminały i wspomnienia. Szczególnie cenię pamiętniki i biografie, prawda jest wszak najciekawsza. Moja wędkarska biblioteczka liczy w
Opublikowane grafiki
289 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi