wujek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udało się zdobyć kolejne pozycje do mojej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Novis Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) To ja się cieszę,Robert, a i Hilary w niebiosach również. Miałem szczęście Go poznać osobiście. Zapiski trafiły we właściwe ręce. Hilary miał wszystkie wydawnictwa poświęcone wędkarstwu, jakie kiedykolwiek wyszły w Polsce. Ilu z Was miało w ręce pierwszy numer Wiadomości Wędkarskich z 1936 roku? Ja miałem. Edytowane 25 Marca 2018 przez Novis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iduss Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Witam kolegów wreszcie dotarły do mnie długo oczekiwane dwa tytuły P.Marka Kaczówki ,,,,o którychpisałem wcześniej,,,,, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iduss Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Oczywiście będą przeczytane naście razy ,,,bo po każdym następnym przeczytaniu , nasuwają się następne spostrzeżeniajak by człek w której z linijek odkrył że coś przeoczył,, .zagmatwałem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PawelMAT Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Nowe pozycje w kolekcji:) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pendergrast Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Ostatnie nabytki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iduss Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Ostatnie nabytki IMG_1.jpg IMG_2.jp Ostatnie nabytki IMG_1.jpg IMG_2.jpgPoradnik miłośników sportu wędkarskiego Czarno biały szkic najlepiej oddaje klimat tamtych czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Cymelium nie do końca wędkarskie, ale o Królowej... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vasyl Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 A ma ktoś " Poradnik...." J.Rozwadowskiego w oryginale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Mam, ale tylko kopię fototypiczną z oryginału z 1900r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iduss Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Ostatnio uzupełniłem moje zbiory o trochę nowsze publikacje ,,,,,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nemeryn Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 To i ja sie podzielę swoją kolekcją. Atlas może mało wędkarski ale czasami powrót do podstawowych informacji o przeciwniku pozwala na nowe, świeże spojrzenie, zwłaszcza jak sie wraca o kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PawelMAT Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Nowe pozycje w kolekcji:) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lukasch44 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Ooo! To bardzo ciekawe książki. Też sobie poszukam takich:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PawelMAT Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Ooo! To bardzo ciekawe książki. Też sobie poszukam takich:).Tych szukałem dosyc dlugo, ale warto:) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iduss Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Nowe pozycje w kolekcji:) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaW.Strzelecki świetnie pisane,,co troche wracam do tych samych lektur... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PawelMAT Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Cześć, mam "zapasowe" Wedkarstwo Rzeczne Marka Szymańskiego i chciałbym zamienić się naSPRZEDAŁEM SWOJE SZCZĘŚCIE * Zbigniew Wąchała lub inna b. rzadką książkę o tematyce wędkarskiej:) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Sprzedałem swoje szczęście mignęło mi niedawno na Olx, zobacz może jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PawelMAT Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Niestety od jakiegoś czasu nieaktualne, ale dzięki za cynk:) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 S. Cios Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Mam wolne egzemplarze książek:I. Walton (2015). Wędkarz doskonały, czyli wypoczynek człowieka myślącegoJ. Jeleński (1992) Wędkarstwo muchowe (III wyd.)W. Jagiełło (2008) Rybołówstwo Borowiaków Tucholskich a także moje:Ryby w życiu Polaków od X do XIX w. (2007)Kucharstwo rybne w Polsce od XVI w. do początku XX w. (2014)Głowacica wędkarza doskonałego (2018)Lipień (2018)Podróże po Finlandii. Przyrodnicze, wędkarskie i historyczne. (2019) Niedługo będzie kolejny tytuł. Kontakt na priv: stanislaw.cios(...)outlook.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 *WŁÓCZYKIJ* Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Myślę że warte odnotowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Banjo Opublikowano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Taką książeczkę w zeszłym roku trafiłem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bootleg Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Dawno nie aktualizowałem mojej biblioteczki więc jest... o tak się prezentuje ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 (edytowane) / Edytowane 15 Listopada 2022 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Taką książeczkę w zeszłym roku trafiłem: Woblery.jpg A masz to ? "Odkrywanie tajemnic woblera"Podobno niezłe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Banjo Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 A masz to ? "Odkrywanie tajemnic woblera"Podobno niezłe.... Podobno . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wujek
Udało się zdobyć kolejne pozycje do mojej kolekcji
Top użytkownicy dla tego pytania
27
17
10
10
Popularne dni
12 Gru
19
3 Lut
16
27 Sie
9
4 Lis
9
Top użytkownicy dla tego pytania
BOB1 27 odpowiedzi
PawelMAT 17 odpowiedzi
Mekamil 10 odpowiedzi
Bootleg 10 odpowiedzi
Popularne dni
12 Gru 2017
19 odpowiedzi
3 Lut 2018
16 odpowiedzi
27 Sie 2013
9 odpowiedzi
4 Lis 2009
9 odpowiedzi
Popularne posty
coma
No proszę, w życiu bym nie poznał
Novis
Miał wszystkie wydawnictwa wędkarskie, jakie kiedykolwiek wyszły w Polsce. Wiem, widziałem, byłem u Niego w domu. To był Gość! Fajnie było wziąć do ręki pierwszy numer WW z lat trzydziestych. Hilary b
kardi
Hej! Uwielbiam książki i pasjami czytam. Te o zawodzie, historii, kryminały i wspomnienia. Szczególnie cenię pamiętniki i biografie, prawda jest wszak najciekawsza. Moja wędkarska biblioteczka liczy w
Opublikowane grafiki
289 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi