Skocz do zawartości
  • 0

Literatura wędkarska - nasze biblioteczki

wujek

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Chętnie odkupie książke Marka Szymańskiego - Wędkarstwo rzeczne. 
Dostęp do książki na olx / allegro jest znikomy a ceny są absurdalne - jeżeli ktoś by chciał odsprzedać w sensownej cenie zapraszam na PW

• 0

Chętnie odkupie książke Marka Szymańskiego - Wędkarstwo rzeczne.

Dostęp do książki na olx / allegro jest znikomy a ceny są absurdalne - jeżeli ktoś by chciał odsprzedać w sensownej cenie zapraszam na PW

Też jej poszukuję, ostatnio proboqalwm negocjować na olx zaporową cene, ale nie było zadbucj szans. Rozumiem niedostępność i zapewne wyjątkowość ten pozycji, ale 300zl za książkę to nawet przy mojej rozrzutności granica nie do końca przeskoczenia [emoji1751]

• 0

Jak ja mogłem przeoczyć Twój post, kompletnie tego nie rozumiem, ale wracam do tego tematu często, na moje szczęście wróciłem do swojego postu, wiesz gdzie mogę dostać książkę a nie ebooka?

• Like 1

• 0

Też jej poszukuję, ostatnio proboqalwm negocjować na olx zaporową cene, ale nie było zadbucj szans. Rozumiem niedostępność i zapewne wyjątkowość ten pozycji, ale 300zl za książkę to nawet przy mojej rozrzutności granica nie do końca przeskoczenia [emoji1751]

Tak to już jest, czym rzadziej występująca opcja tym droższa, teraz w modzie " kolekcje ", spójrz na stare przynęty, to mnie dopiero napawa o dreszcze :ph34r:

• 0

Jak ja mogłem przeoczyć Twój post, kompletnie tego nie rozumiem, ale wracam do tego tematu często, na moje szczęście wróciłem do swojego postu, wiesz gdzie mogę dostać książkę a nie ebooka?

Musisz polować, swoją na olx trafiłem jeszcze z kilkoma innymi w podobnej tematyce 'wodnej' od tego samego sprzedawcy.

• Like 1

• 0

Do znawców Skawy:

Podaję zdjęcie odręcznych zapisków sprzed ok. 100 lat na moim egzemplarzu Książki Rozwadowskiego z 1908 r. Czy ktoś jest w stanie odczytać nazwę miejsca w cudzysłowie?
[...] w lecie 1920 r. na Skawie „pod.....…”, chwyciłem pstrąga [...]

post-52468-0-61443000-1745816395_thumb.jpg

• 0

Wczoraj dostałem. Prawie 500 stron. Przekartkowałem i polecam. Mnóstwo wiadomości o rybach i ekosystemie wodnym. Dla mnie to pozycja popularnonaukowa, a nie poradnik wędkarski. Do tego zdjęcia Narwi z okolic Ostrołęki????.

post-46253-0-00327800-1745906856_thumb.jpg

post-46253-0-31249600-1745906866_thumb.jpg

post-46253-0-14500500-1745906873_thumb.jpg

• Like 1