wujek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udało się zdobyć kolejne pozycje do mojej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jazzzoff Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Szukam tą książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nowicky Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Cześć, czy ktoś pomógłby mi w pozyskaniu którejś z pozycji pana Roberta Tracza - ,,Śpiew Srebrnej Strugi'' lub ,,Spowiedź kardynała'' ? https://imgur.com/a/Wkauowv Pozdrawiam Edytowane 7 Lutego przez nowicky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartt Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Chętnie odkupie książke Marka Szymańskiego - Wędkarstwo rzeczne. Dostęp do książki na olx / allegro jest znikomy a ceny są absurdalne - jeżeli ktoś by chciał odsprzedać w sensownej cenie zapraszam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mav3rick Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Chętnie odkupie książke Marka Szymańskiego - Wędkarstwo rzeczne. Dostęp do książki na olx / allegro jest znikomy a ceny są absurdalne - jeżeli ktoś by chciał odsprzedać w sensownej cenie zapraszam na PWTeż jej poszukuję, ostatnio proboqalwm negocjować na olx zaporową cene, ale nie było zadbucj szans. Rozumiem niedostępność i zapewne wyjątkowość ten pozycji, ale 300zl za książkę to nawet przy mojej rozrzutności granica nie do końca przeskoczenia [emoji1751] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UncleZin Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego To jest jeszcze dobra pozycja: https://www.wuw.pl/product-pol-6267-Slodkowodne-skorupiaki-planktonowe-Klucz-do-oznaczania-gatunkow-PDF.htmlJak ja mogłem przeoczyć Twój post, kompletnie tego nie rozumiem, ale wracam do tego tematu często, na moje szczęście wróciłem do swojego postu, wiesz gdzie mogę dostać książkę a nie ebooka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UncleZin Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Też jej poszukuję, ostatnio proboqalwm negocjować na olx zaporową cene, ale nie było zadbucj szans. Rozumiem niedostępność i zapewne wyjątkowość ten pozycji, ale 300zl za książkę to nawet przy mojej rozrzutności granica nie do końca przeskoczenia [emoji1751]Tak to już jest, czym rzadziej występująca opcja tym droższa, teraz w modzie " kolekcje ", spójrz na stare przynęty, to mnie dopiero napawa o dreszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Jak ja mogłem przeoczyć Twój post, kompletnie tego nie rozumiem, ale wracam do tego tematu często, na moje szczęście wróciłem do swojego postu, wiesz gdzie mogę dostać książkę a nie ebooka?Musisz polować, swoją na olx trafiłem jeszcze z kilkoma innymi w podobnej tematyce 'wodnej' od tego samego sprzedawcy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Majkel S Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Hej, szukam książki „Głowacica w Dunajcu” autorstwa Zdzisława Adamczyka wydanej w roku 2002. Jeśli komuś zalega to chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 S. Cios Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Do znawców Skawy: Podaję zdjęcie odręcznych zapisków sprzed ok. 100 lat na moim egzemplarzu Książki Rozwadowskiego z 1908 r. Czy ktoś jest w stanie odczytać nazwę miejsca w cudzysłowie?[...] w lecie 1920 r. na Skawie „pod.....…”, chwyciłem pstrąga [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Mysha Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Wczoraj dostałem. Prawie 500 stron. Przekartkowałem i polecam. Mnóstwo wiadomości o rybach i ekosystemie wodnym. Dla mnie to pozycja popularnonaukowa, a nie poradnik wędkarski. Do tego zdjęcia Narwi z okolic Ostrołęki????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bootleg Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Co to za pozycja? Gdzie można nabyć?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Mysha Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Mail do autora piotr.s.niewiadomski@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 md30 Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Jaki koszt tego wydawnictwa? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wujek
Udało się zdobyć kolejne pozycje do mojej kolekcji
Top użytkownicy dla tego pytania
27
17
10
10
Popularne dni
12 Gru
19
3 Lut
16
4 Lis
9
27 Sie
9
Top użytkownicy dla tego pytania
BOB1 27 odpowiedzi
PawelMAT 17 odpowiedzi
Mekamil 10 odpowiedzi
Bootleg 10 odpowiedzi
Popularne dni
12 Gru 2017
19 odpowiedzi
3 Lut 2018
16 odpowiedzi
4 Lis 2009
9 odpowiedzi
27 Sie 2013
9 odpowiedzi
Popularne posty
coma
No proszę, w życiu bym nie poznał
Novis
Miał wszystkie wydawnictwa wędkarskie, jakie kiedykolwiek wyszły w Polsce. Wiem, widziałem, byłem u Niego w domu. To był Gość! Fajnie było wziąć do ręki pierwszy numer WW z lat trzydziestych. Hilary b
kardi
Hej! Uwielbiam książki i pasjami czytam. Te o zawodzie, historii, kryminały i wspomnienia. Szczególnie cenię pamiętniki i biografie, prawda jest wszak najciekawsza. Moja wędkarska biblioteczka liczy w
Opublikowane grafiki
289 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi