Damian15 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Koguty robie od niedawna a jigi trochę dłużej.Parę przykładów kogucików i 2 przykłady moich jigów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 looo jakie kolorki fajne fajne jeszcze takich jigow niewidziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Dzięki za miłe słowa miałem też z niebieskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 ile gram maja te jigi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) Oj lekkie ale szczerze to ci nie powiem chyba po 2,5gr czy coś takiego :DJak jesteś zainteresowany kupnem to wiesz wszystkie kolorki itp można dogadać. Edytowane 26 Lipca 2013 przez Damian15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) A to następne koguciki waga 5gr,6gri 8gr. koguty 5gr koguty 6gr i kogutki 8gr Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Damian15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 jak byście mogli to powiedzieli jeszcze które chenill połaczyć z tymi piórkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojoto Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Damian popracuj jeszcze nad proporcją długości piórek a gramaturą główek. Niektóre piórka są za długie. Tak jak Ci to w sklepie mówiłem, pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nie krótka pamięć.To znaczy że brzytkie są i jest bardzio źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojoto Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 nie no są ok tylko tak jak mówię. Dobieraj proporcje Bez przesady ale dobieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 a możesz mi napisać jak dobierać albo musimy się umówić na na wspólne kręcenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojoto Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 W niektórych kogutach masz je za długie i tyle Kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) aha Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Damian15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojoto Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) no to jak masz takie podejscie, ze jak nie dla ciebie to mogą być byle jakie to gratuluję podejścia. Rób więc sobie jak chcesz. Mnie się o radę już więcej nie pytaj. I trochę samokrytyki - przede wszystkim dopiero zaczynasz. Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez kojoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Kojoto ale ja nie chciałem cie urazić w żaden sposób a żeby były byle jak zrobione to tak by nie wyglądały.Moim zdaniem ładnie są wykonane rozumiem cię że trzeba popracować i doskonale wiem że dopiero zaczynam.Ora wiem że nie są jakoś doskonale wykonane.O ile by było te piórka trzeba by było skrucić? Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Damian15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Kogutki wykonane ładnie, ale tak jak kolega kojoto napisał piórka trochę przydługawe w stosunku do ciężaru główki. Nie jest powiedziane, że sie nie sprawdzą, ale przeważnie robi się troszkę krótsze. Weź koguty nad wodę i testuj.. Ja również zaczynałem w tym roku zabawę z kręceniem i moja rada jest taka "więcej łowienia mniej kręcenia". Jakby mi ktoś tak napisał na starcie było by mi łatwiej. Ja robie tera po 2-3 koguty biorę nad wodę i łowie. Przy każdej takiej serii coś zmieniam, dodaje, kombinuje. Pozdrawiam Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Damian kręc to co widzisz w swojej wyobrażni. I dużo testow nad wodą to najważniejsze.Ukręc dwa jednakowe pierzaki ,tylko inne długości piór i sam sprawdz który no to jak masz takie podejscie, ze jak nie dla ciebie to mogą być byle jakie to gratuluję podejścia. Rób więc sobie jak chcesz. Mnie się o radę już więcej nie pytaj. I trochę samokrytyki - przede wszystkim dopiero zaczynasz. bedzie skuteczny.A mi na priv wyśli gdzie kupiłes te długie pióra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi