rapia Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witajcie.Mam pytanie czy ktos wybiera sie 12 stycznia na Rede.Chetnie sie przyłacze i czegos sie naucze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ja będę na 90%-zależy od pogody. Prawdopodobnie w Wejherowie- most krokowski,działki,szpital-te okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Cwaniak. Ledwo wrócił, a już się na kolejne trotki wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 I co? Był ktoś nad Redą wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja byłem, i rapia też . Kicha . Jeszcze rano coś sie działo a potem plaża. Słonko parzyło do + 10 .Niska i czysta ,prześwietlona woda,ryby w dziurach.Prócz jednego tęczaka koło komina nikt nie widział ryby-oprócz spławów rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 A próbowaliście od mostu przy sklepie RED w Wejcherowie w góre rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 To jest własnie most krokowski w WejHerowie.Tzw odcinek przy cementowniTam łowiłem tydzień wcześniej ,ale za niska woda.Góściu na śluzie przymyka wodę na weekend, żeby w tygodniu mieć więcej prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi