loktok - cardiamu Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam Czytam i czytam to forum i im wiecej czytam tym wiekszy metlik mam w glowie :-) Mysle o zaczeciu zabawy z castingiem. Łowię głownie z brzegu ale czasami tez z łodzi. Co powiecie o takim zestawie, czy bedzie on wspolgral ze soba, niestety w zestawieniu w pierwszym poscie nie ma wymienionej wedki dragona, stad moje pytanie. Wedka - Dragon millenium 1,95m 25-60gmulti - Abu revo SXplecionka - spiderwire stealth moss green 0,25 (22,95 kg) jako przynety - gumy i jerki o masie okolo 50 - 60g budget - 800-1000 zl Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Takim zestawm łapię i chyba na początek to dobre zestawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ja bym wziął ciut delikatniejszą plećkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jak6b Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 łowiłem takim zestawem ze 3 lata wędka multik i było super ale plecionke zmień na cos lepszego spider jest przegrubiony a po jakimś czasie robi sie włochty jak wełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 plecka około 20 lb (0,20-0.22) kijek ok a multik to poezja ktora generacja Revo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Dziekuje za odpowiedzi Odnosnie plecionki to narazie cos tanszego zeby nauczyc sie rzucac i nie bylo jej szkoda @meme174 Multi revo sx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 tak ale sa 3 generacje ja szukam 1 generacji swietna maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Odnosnie generacji to nie wiem, ale zauwazylem na fishing marcie ze maja 2 wersje z przelozeniem 7,1:1 i 6,4:1 Ktora wybrac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 tak ale sa 3 generacje ja szukam 1 generacji swietna maszynka 2-ga nie gorsza. Też niesłyszałem wielu narzekań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 1 byla moim 1 multikiem wiec tylko sentyment przewaza za nia szczerze to szukam i 1 i 2 generacji jako uniwerala na rzeke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Jak z tymi przelozeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam I juz jestem po 1 razie z wedka castingowa nad woda, Moj zestaw to Wedka Dragon millenium 1,95 20-60gMultik Abu revo sx 6,4:1 3 generacjaPlecionka Power pro 0,23Przynety soft 4 play 13 i 19 cm, Salmo slider 10 s RR i RH Pierwsze wrazenie rewelacja :-) Nie wiem jak mozna moiec problemu z obsluga multika, kazdy kto mial wedke w rece i jest srednio rozgarniety powinien to opanowac w 1 rzucie (oczywiscie mowie o normalnych warunkach bez wiatru duzo miejsca i przynety 30-50 g) Przyneta prowadzi sie super,rzucam dalej niz spinem i powiem jedno zakochalem sie w tej metodzie. Bran kilka bylo niestety slider 10 okazal sie za duzy dla tych pistoletow, ktore atakowaly. Jedno slowo dla poczatkujacych takich jak ja, ktorzy po lekturze forum zastanawiaja sie czy dadza rade nie bac sie proste to jak bulka z maslem. Pozdrawiam Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi