Skocz do zawartości

Czy taki zestaw będzie ze soba współgrał

loktok - cardiamu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czytam i czytam to forum i im wiecej czytam tym wiekszy metlik mam w glowie :-)

Mysle o zaczeciu zabawy z castingiem. Łowię głownie z brzegu ale czasami tez z łodzi.

Co powiecie o takim zestawie, czy bedzie on wspolgral ze soba, niestety w zestawieniu w pierwszym poscie nie ma wymienionej wedki dragona, stad moje pytanie.

Wedka - Dragon millenium 1,95m 25-60g

multi - Abu revo SX

plecionka - spiderwire stealth moss green 0,25 (22,95 kg)

jako przynety - gumy i jerki o masie okolo 50 - 60g

budget - 800-1000 zl

Pozdrawiam Michał

Witam

I juz jestem po 1 razie z wedka castingowa nad woda,

Moj zestaw to

Wedka Dragon millenium 1,95 20-60g

Multik Abu revo sx 6,4:1 3 generacja

Plecionka Power pro 0,23

Przynety soft 4 play 13 i 19 cm, Salmo slider 10 s RR i RH

Pierwsze wrazenie rewelacja :-) Nie wiem jak mozna moiec problemu z obsluga multika, kazdy kto mial wedke w rece i jest srednio rozgarniety powinien to opanowac w 1 rzucie (oczywiscie mowie o normalnych warunkach bez wiatru duzo miejsca i przynety 30-50 g)

Przyneta prowadzi sie super,rzucam dalej niz spinem i powiem jedno zakochalem sie w tej metodzie.

Bran kilka bylo niestety slider 10 okazal sie za duzy dla tych pistoletow, ktore atakowaly.

Jedno slowo dla poczatkujacych takich jak ja, ktorzy po lekturze forum zastanawiaja sie czy dadza rade nie bac sie proste to jak bulka z maslem.

Pozdrawiam Michal