Majkel S Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października (edytowane) W traperze kusi mnie ten system ATS no i pewnie szybsza gwarancja. Z kolei simms to simms no i sam nie wiem co wybrać. Te freestone to może razem ze spodniobutami bym kupił bo bardziej się opłaca. Edytowane 7 Października przez Majkel S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października W traperze kusi mnie ten system ATS no i pewnie szybsza gwarancja. Z kolei simms to simms no i sam nie wiem co wybrać. Te freestone to może razem ze spodniobutami bym kupił bo bardziej się opłaca.Odradzam system BOA w butach do brodzenia, bardzo awaryjne, a jak poleci linka nad wodą to ciężko naprawić w odróżnieniu od sznurowanych, które idzie naprawić wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Cześć, używa może ktoś butów Traper Montana Pro ATS? Szukam czegoś do ok tysiąca złotychUżywam od pół roku, głównie w pracy. Lekko nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel S Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października (edytowane) Używam od pół roku, głównie w pracy. Lekko nie mają. I jak oceniasz te buty? Ile tak mniej więcej oczywiście zaliczyły wyjść na wodę? Odradzam system BOA w butach do brodzenia, bardzo awaryjne, a jak poleci linka nad wodą to ciężko naprawić w odróżnieniu od sznurowanych, które idzie naprawić wszystkim. Tak właśnie myślałem. Traper dodaje jeden zestaw naprawczy. No ale jednak wygoda przy sznurowaniu duża. A jakieś inne opcje niż Traper czy Simms? Do tej pory używałem tylko takich tanich DAMów, które były moimi pierwszymi butami do brodzenia ale odpadła w nich podeszwa. Edytowane 9 Października przez Majkel S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Takie polecam: https://hurch.pl/sklep/buty-do-brodzenia/buty/musta-hiker-michelin/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października I jak oceniasz te buty? Ile tak mniej więcej oczywiście zaliczyły wyjść na wodę? Tak właśnie myślałem. Traper dodaje jeden zestaw naprawczy. No ale jednak wygoda przy sznurowaniu duża. (...)Wyjść na wodę miały już kilkadziesiąt. Rzeki, jeziora, morze. Było błoto, muł, piach, żwir. Raz mi wypadła linka z mechanizmu, ale można go bardzo łatwo rozebrać i zamocować linkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Nie wiem czy polecać czy nie ale od chyba 4 lat używam takich w Dunajcu i dalej są jak nowe co prawda nie są używane codziennie ale ze 100 wyjść po 8-10 godzin łażenia po kamieniach zaliczone.Buty Taimen Uda Wading Boots - Salar - sklep wędkarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi