Skocz do zawartości

Szczupak 21 kg. by Putin

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Putin na każdym zdjęciu wygląda jakby pozował do pomnika.

A swoją drogą to ciekawe czym łowi Putin ?

Amerykańskiej wędki by chyba nie użył bo to by oznaczało przegraną bitwę w zimnej wojnie.

Z kolei Japońskiej też powinien unikać biorąc pod uwagę wieczną wojnę z Japonią o wyspy Kurylskie.

Trudne jest życie polityka.

W pierwszej chwili pomyślałem sobie "E, bez klasycznego chwytu za oczodoły?". Trzecia fotka uporządkowała jednak tę konsternację...

Jak rozumiem, to nowy rekord Rosji w połowie szczupaka? Wszak gdy Putin wychodzi na ryby, to z automatu kasowane są wszystkie dotychczasowe osiągnięcia jego rodaków. Tak na wszelki wypadek, coby wódz źle nie wypadł... Wróć. Wypadł najlepiej.

• Like 2

Raczej Słońce Peru ;)

Nie ulega jednak dyskusji że to szczupak i to jaki ;) tylko ciekaw czym go karmili że tak biedaczyna wyrósł :P

Najsmutniejsze to to że i tak skończył w beczce a potem został skonsumowany :(

Raczej Słońce Karpat bo chodziło mi dokładnie o Nicolae Ceausescu  :P  :P

...Jak rozumiem, to nowy rekord Rosji w połowie szczupaka? Wszak gdy Putin wychodzi na ryby, to z automatu kasowane są wszystkie dotychczasowe osiągnięcia jego rodaków. Tak na wszelki wypadek, coby wódz źle nie wypadł...

Doooobre :). Kamienna twarz Putina na tych zdjęciach, mówi i tak sama za siebie "I znowu wygrałem".

Od razu widać że wódz nie byle jakie ryby łapie :lol:, nie wypada aby do zdjęć trzymał byle kleksa czy okunika.

Zaś Putin to zwykły prymitywny sowiecki aparatczyk, nic więcej. 

Dyskusyjne... Jest dość skuteczny. Ponadto nigdy nie należy lekceważyć tych z którymi Polska ma sprzeczne interesy. Zwłaszcza Rosjan. Zawsze mieli jeden z najlepszych wywiadów. Nota bene od 1989 nie złapano w Polsce żadnego ich agenta. Daje do myślenia... ;)

U.

Ile ten Putinowski szczupły może ważyć. 21 kg na pewno nie. Raczej bliżej 12 kg.

Widziałem parę naprawdę dużych szczupaków i sam też zaliczyłem 100+ kilkanaście szt, daje na pniaka swój nabiał ;) że to coś miało + - 10kg nie więcej. No ale w Rosji wszystko jest dwa razy większe niż gdzie indziej :D  :D :D  

Edytowane przez miramar69

Ile ten Putinowski szczupły może ważyć. 21 kg na pewno nie. Raczej bliżej 12 kg.

Kiedyś w drodze do SE dostaliśmy wiadomość SMS, że pod Geteborgiem ktoś znajomy dmuchnął szczupaka 18kg i 100 parę cm. Długo w drodze trwały dyskusje, czy to możliwe, bo taka ryba na moje oko powinna w czerwcu mieć jakieś 130-135 centów. Jakiś czas później przyszło sprostowanie, że chodziło o 18lb ;)