Dagon Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Putipajk Nowy gatunek szczupaka, występuje na Syberii, wygląda jak zwykły szczupak, walczy jak zwykły szczupak, tylko waży dwa razy tyle przy tej samej długości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ciekawe jaki sprzet miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Darmowy, od kolegów z forum :lol: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ile ten Putinowski szczupły może ważyć. 21 kg na pewno nie. Raczej bliżej 12 kg. Nie czepiaj się zwykłej literówki w komentarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Może w lb wagę mieli? A media podchwyciły na kg? Ale to by znaczyło, że może hamerykańska ta waga ?!? O zgrozo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Słuchajcie, a może podarujemy Panu Putinowi od portalu jakiś dobry kij z dedykacją 'catch & release'. Skoro łowi tak dziadowskim sprzętem, może powinien dostać coś porządnego z polskiej pracowni np. na blanku od Zielińskiego. @krzysiek, ukręciłbyś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Coś ty, ja nerwowy jestem, nie opanowałbym drżenia rąk Chyba, że byś ściemnił, że to dla Ciebie... Ukręciłbym w słodkiej nieświadomości. Proponuję MAGNUM tapera albo HOT SHOT-a w full tytanie i rattanie, ze skeletonem i boronem, a do tego insert z rakiem i już można hulać za szczupakiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Łukaszenka odpowiada sumem http://belsat.eu/pl/wiadomosci/a,14994,lukaszenka-z-putinem-scigaja-sie-w-lowieniu-ryb-szczupak-21-kg-kontra-sum-57-kg.html ja mu mogę coś ukręcić, rękojeść z pianki eva nasączonej arszenikiem Edytowane 31 Lipca 2013 przez kocmyrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Coś ty, ja nerwowy jestem, nie opanowałbym drżenia rąk Chyba, że byś ściemnił, że to dla Ciebie... Ukręciłbym w słodkiej nieświadomości. Proponuję MAGNUM tapera albo HOT SHOT-a w full tytanie i rattanie, ze skeletonem i boronem, a do tego insert z rakiem i już można hulać za szczupakiem. pisze do ambasady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Tylko jak z takiego kija ryba Putinowi spadnie albo będzie ważyć mniej niż 21 kg, to nie ma zmiłuj, konflikt będzie. Z winy Polski, rzecz jasna :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Wolałbym jej nie podpisywać, ale i tak dojdą. Friko mnie wkopał, bo nie dość, że są już wpisy, to jeszcze pewnie nie omieszka do mnie zadzwonić i powiedzieć tak: "stary, jaki kijek, palce lizać; dla mnie - bomba!" - i wszystko się nagra, gdzie trzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ale się rywalizacja zaczęła! Już widzę te poniedziałkowe nagłówki w "Der Spiegel" i Angelę z jakimś grosse Forelle w ramionach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Dla Angeli też ukręcę. A niech tam. Oba kije będą miały dodaną do rattanu i tytanu w gratisie opcję transformacji w miecz świetlny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 . Oba kije będą miały OBA MA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Obamie też zrobię Nie wiem tylko, jaki kolor miecza zaaplikować. No bo przecież nie czarny. Na wschód - czerwony, na zachód - brunatny (sic!), a za wodę??? Czekam na uzasadnione propozycje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 z racji ich wszechpokojowym podejściu moze: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Krzysztofie, idąc za sugestią Mifka, proponuję aktualne wzory: UCP albo MARPAT Edytowane 31 Lipca 2013 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Skoro już musi być militarny design dla wędek idących za ocean, to warto nadmienić, że ichnia armia od jakiegoś czasu przechodzi dość głębokie przemiany w kwestii wizerunku.Idąc tym tropem wędka może mieć bardzo polityczny charakter, bo i amerykańskiemu wojownikowi przypasuje i francuskiej kwiaciarce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Ciężko będzie wyprodukować wiązkę świetlna w taką różową panterkę, but I'll do the best Najpierw zaprawię się ideologicznie czymś takim: http://www.google.com/search?q=cosmopolitan+cocktail&rls=com.microsoft:pl:IE-Address&rlz=1I7HPND&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ohT5UcX_GYqOtQb0i4DICQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=2276&bih=1099 A może taką kompozycję?: http://www.google.com/search?q=cosmopolitan+cocktail&rls=com.microsoft:pl:IE-Address&rlz=1I7HPND&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ohT5UcX_GYqOtQb0i4DICQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=2276&bih=1099#rls=com.microsoft:pl%3AIE-Address&rlz=1I7HPND&biw=2276&bih=1099&tbm=isch&sa=1&q=gay+rainbow&oq=gay+rainbow&gs_l=img.12...0.0.1.73171.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0.ernk_timecombined...0...1..23.img..3.8.1285._rt81mmRZmo&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.49967636,d.Yms&fp=caffae0e9455f937 Edytowane 31 Lipca 2013 przez krzysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ho, ho, na takie kompozycje to się połaszą, to jak sreberko dla sroki.Nawet na naszym podwórku może taki kijek spowodować wzrost zainteresowania wędkarstwem w pewnych środowiskach i wprost proporcjonalnie, znaczny spadek chęci na wędkowanie nocą wśród wędkarskiej braci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 a może coś bardziej na czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ha, ha!!! Obejrzałem na gorąco zaraz jak ukazały się te fotki ze szczupakiem Putina. Jaja sobie "ruscy" robią! Prezydent z beczką na rybałki - ha, ha! Jeden szczupak, jedna beczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Łukaszenka odpowiada sumem http://belsat.eu/pl/wiadomosci/a,14994,lukaszenka-z-putinem-scigaja-sie-w-lowieniu-ryb-szczupak-21-kg-kontra-sum-57-kg.html ja mu mogę coś ukręcić, rękojeść z pianki eva nasączonej arszenikiem Zwróciliście uwagę na suma pieszczoszka z filmiku na dole?http://www.youtube.com/watch?v=ZPwsDrB9QZE#at=446Genialna sprawa, ja bym mógł tak na ryby chodzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 A przyjrzeliście sie minie Putina na tym z djęciu z obrotówką? Ona mówi wszystko. Co jak co ale dobrze się tam bawili. Ja jak się nawalę to też mam tak, że ryby mi się dużo większe wydają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi