Krisu23 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 No właśnie gdzie? Bo jak już dojrzałem i mi się zachciało kupić sobie zestaw do Jerka to nie mogę znaleźć działu żeby podpytać. Kiedyś takie coś było jak baitcasting teraz nie widzę. A może już ślepnę.To gdzie pytać o multiki, zepsute wędki z przelotkami do góry nogami itp? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 A jak u Ciebie ze wzrokiem .Marchewkę jadasz na śniadanie zdrowa na oczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 No właśnie gdzie? Bo jak już dojrzałem i mi się zachciało kupić sobie zestaw do Jerka to nie mogę znaleźć działu żeby podpytać. Kiedyś takie coś było jak baitcasting teraz nie widzę. A może już ślepnę.To gdzie pytać o multiki, zepsute wędki z przelotkami do góry nogami itp? Tu http://jerkbait.pl/forum/20-baitcasting/ dopadła Cie piątkowa pomroczność jasna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Krisu co Ty piłeś że wzrok straciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Gdzie jest Baicasting?Jeszcze nie wynaleziono tego sportu , chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 ... najciemniej jest pod latarnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Zasadniczo to znajduje się zaraz pod "ogólnym" Szczerze ,to myślałem że pomroczność jaką zafundowałem sobie w piątek ,będąca następstwem zażycia ketonalu forte,zastrzyków znieczulających u dentysty i kilku rogatych puszek była niezła........ale jak widać ,można zdecydowanie lepiej się bawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 "ambrozja rulez".....ale żeby aż tak..?! :o super... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Zasadniczo to znajduje się zaraz pod "ogólnym" Szczerze ,to myślałem że pomroczność jaką zafundowałem sobie w piątek ,będąca następstwem zażycia ketonalu forte,zastrzyków znieczulających u dentysty i kilku rogatych puszek była niezła........ale jak widać ,można zdecydowanie lepiej się bawić Hehe znam to uczucie wszechogarniającego odprężenia i "lajtu" po ketanolu forte i wódzie....wtedy może i nie ma zaćmy, ale za to reszta świata się nie liczy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 dobry jest też Padolten na bazie tramalu,zapodasz dwa i jest oki... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi