szpaczek23 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Z góry przepraszam jeśli naruszyłem regulamin, ale sytuacja wyjątkowa. Proszę o wsparcie w głosowaniu na projekt biegowy mojego kolegi z klubu.Głosowanie nie wymaga, żadnej rejestracji, otrzymania newslettera, spamu itpPolega tylko na kliknięciu w poniższy link: http://www.konkurs.ideekaffee.pl/zaglosuj/events/eveI odnalezieniu w prawym (okolice górnego rogu:P) napisu "zagłosuj" wpisać e-mail i nacisnąć w link potwierdzający, który przyjdzie na e-mail. To wszystko . 20 sekund dziennie razy 4 dni daje około minuty łącznie, a mojemu koledze może pomóc spełnić marzenie, praktycznie nie możliwe bez tego konkursu. Głosować można tylko raz dziennie do 31lipca(więc tylko 4 dni).Tworzę ten wątek tylko dlatego, że mój kolega i gość z 4 miejsca cały czas regularnie zbierali głosy i mieli sporą przewagę, a "ni z tąd ni z owąd" goście z 1 i 3 miejsca w ciągu 3 dni praktycznie zdobyli ponad 2000 głosów i nie zwalniają. Kolega jest uczciwy(nie sugerując niczego....)nie chce się posiłkować żadnymi programami komputerowymi itp. pomagającymi w głosowaniu. A tyle co mogę poza codziennym głosowaniem zrobić to prosić Was o pomoc rozpowszechniając to na forum.Z góry dziękuję za głosy. Nie wiem czy nie będzie to nadużyciem, ale jakbyście chcieli to możecie wrzucić to na facebook tylko w takiej treści: PROSZĘ POMÓŻCIE MOJEMU ZNAJOMEMU- ZAGŁOSUJCIE!!!ROZSYŁAJCIE DALEJ:)) http://www.konkurs.ideekaffee.pl/zaglosuj/events/eveI DZIĘKUJĘ!! Nie musicie nic tłumaczyć itd. wystarczy wrzucić, na pewno kilka głosów więcej dzięki temu będzie:)) JESZCZE RAZ DZIĘKI.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Poszły 4 głosy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Też dołożyłem głos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Dzieki wszystkim za glosy. Teraz jest na styku. Wiec kazdy glos sie liczy:-)Glosowac mozna jeszcze 3 dni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Jeszcze 13 szt. i łykniemy rywala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Też wysłałem.I jutro również wyślęPozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) Poszło Edytowane 29 Lipca 2013 przez fish28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Dziekuje wszystkim za oddane glosy i zachecam ponownie juz przedostatni raz. Jutro o 12 jest koniec glosowania. Sytuacja zmienia sie jak w kalejdoskopie wiec kazdy glos sie liczy. Jesli ktos ma jakis pomysl jak zdobyc dodatkowe glosy to zapraszam do pisania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Witamostatnie minuty glosowania. Liczy sie kazdy glos- doslownie!Glusujcie!!!Dzieki bardzo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) Jest to 1-sze miejsce, czy go nie ma ? U mnie wyświetla się, że jest Otwieramy szampana? Edytowane 30 Lipca 2013 przez Wojtek B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Jakbym mogl to bym postawil:-)aczkolwiek kto wie moze sie uda jutro jade na tydzien na Mazury to jak ktos w okolicy bedzie......Podsumowujac:Pierwszy krok zrobiony-pierwsze miejsce w glosowaniu. 8472 i tylko 13 glosow przewagi! Do samego konca wszystko bylo mozliwe-3 do przodu,dwa minus zaraz remis i znowu 6 do przodu. Nagle 100 w plecy i pozniej w ostatniej godzinie stopniowo odrabialismy. UDALO SIE!!!!Jutro ogloszenie wynikow, bo jeszcze glos ma jury ktore dysponuje 50% glosow. Ale jak to sie ma w praltyce nie wiadomo....moze i tak wygrac ten drugi, procedura wylaniania oraz sposob dzielenia tych glosow jury nie jest znany.Nie mniej jednak ubiegloroczny zwyciezca glosowania internautow wygral caly konkurs.Jeszcze raz chcialbym podziekowac wszystkim tym, ktorzy dolaczyli do glosujacych i tym samym doslownie wygrali- gdyby nie Wy mogloby nie byc pierwszego miejsca. Fajnie jest "znac" ludzi bezinteresownie pomagajacych. Bo glosowaliscie na anonimowego kolege, anonimowego dla was kolegi z forum. Nie wiem czy nie zagmatwalem, ale chodzi mi o to ze nie glosowaliscie na mnie ktorego i tak nie znacie osobiscie a na mojego kolege co tym bardziej budzi u mnie do Was wiekszy szacun.Super!!!Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi