wizard Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ... a ja powiem, że miał na pewno 9-tkę z przodu...oczywiście w kategori długość...może w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Jak patrze na to zdjęcie to aż mnie ramię boli <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ... a ja powiem, że miał na pewno 9-tkę z przodu...oczywiście w kategori długość...może w tym sezonie Ech, marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ... a ja powiem, że miał na pewno 9-tkę z przodu...oczywiście w kategori długość...może w tym sezonie Ech, marzenie ... mam nadzieję, że się spełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Bolek pewnie skończył na patelni niestety taki ledwo wymiarowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Bolek pewnie skończył na patelni niestety taki ledwo wymiarowy ... Made in Hungary, więc może nie. Przypuszczam że już tylko Polacy i Rosjanie jedzą złowione ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 A moim zdaniem się mylisz. Większość narodów je konsumuje tyle tylko że niektórzy biorą ryby niektórych gatunków i nie na ilość tylko dla zaspokojenia siebie, a co niketórzy niczemu nie przepuszczą. Mogę się założyć że w innych krajach też tak jest tyle tylko że nie na taką skalę jak u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 A moim zdaniem się mylisz. Większość narodów je konsumuje tyle tylko że niektórzy biorą ryby niektórych gatunków i nie na ilość tylko dla zaspokojenia siebie, a co niketórzy niczemu nie przepuszczą. Mogę się założyć że w innych krajach też tak jest tyle tylko że nie na taką skalę jak u nas. Redzi, pewnie masz rację, wszystko zależy od człowieka niezależnie gdzie mieszka.Co miałeś na myśli pisząc o zaspokajaniu siebie rybą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 A moim zdaniem się mylisz. Większość narodów je konsumuje tyle tylko że niektórzy biorą ryby niektórych gatunków i nie na ilość tylko dla zaspokojenia siebie, a co niketórzy niczemu nie przepuszczą. Mogę się założyć że w innych krajach też tak jest tyle tylko że nie na taką skalę jak u nas. Redzi, pewnie masz rację, wszystko zależy od człowieka niezależnie gdzie mieszka.Co miałeś na myśli pisząc o zaspokajaniu siebie rybą? To że jeśli ktoś ma chęć na rybkę przez siebie złowiona to czasem w sezonie weźmie sobie jakąś sztukę i sam sobie przyrządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Acha, ale to też brzydko z jego strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Te też made in Hungary, ale chyba nie przeżyły. [moderator: nie publikujemy takich zdjęć] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ciekawe ile mu wyszło kotletów z takich rap ...masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Nie w temacie, ale też made in Hungary. Ile dajecie w kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 ze 20 ale byk... nazywacie potocznie ryby: rapa kelt itp... można dostać jakiś spis na priv takich podstawowych nazw potocznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 12 i 15kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 o kurcze ! Piękne te sandałki nie wiem jak Wy , ale ja się przeprowadzam do Węgier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Sandałki pierwsza klasa rapki też co do przepraowadzki to jak większiośc polaków sie tam przeprowadzi to nie bedzie nic jak u nas teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ten sandacz przerasta wyobraznie http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=8348 & Janek, serwuj wiecej takich. Bedzie o czym snic Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ten sandacz przerasta wyobraznie http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=8348 & Janek, serwuj wiecej takich. Bedzie o czym snic Guzu Ten sandał jest po prostu... gigantyczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witajcie! Na Allegro pojawiły się świetne boleniówki, na które w zeszłym sezonie połowiłem - polecam: http://www.allegro.pl/item319518079_lomzynski_bezsterowiec.h tml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Hm... a może mi ktoś napisać jak taki bezster zachowuje się w wodzie, bo szczerze mówiąc na nic podobnego jeszcze nie łapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Hm... a może mi ktoś napisać jak taki bezster zachowuje się w wodzie, bo szczerze mówiąc na nic podobnego jeszcze nie łapałem @jajakub - mam ich kilkanaście - różnią się minimalnie wielkością 7-9 cm, ale wagą już sporo - 12-28 g (z kotwiczkami) Nie wiem jak opisać ich pracę, ale spróbuję - jeśli w miarę wolno ściągasz, praca drobna, jakby lusterkowa, natomiast jak ściągasz express to bezsterowiec zachowuje się jak uciekająca ryba - raz to w jedną stronę, raz w drugą - nawet dość mocno - jakoś to boleniom nie przeszkadza bo wiele boleni na te bezstery złowiłem - wyobraź sobie rybki uciekające w panice na wszystkie strony... tak właśnie zachowuje się ten bezster... Polecam wypróbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 zamówiłem 2 sztuki zobaczymy co z tego będzie oby tylko bolki dopisały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 a łapał albo ma ktoś może coś z tej serii oklejanych skórą? może ktoś powiedzieć jak się zachowują? http://www.allegro.pl/item324486942_wobler_boleniowy_mag_okl ejony_skora.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi