abarth7 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zawsze lepiej niż np.obiadek u cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Witam Bolenie już na nas czekają Przedwczorajszy wieczorek wraz z kumplem spędziłem nad Warszawską Wisełką, trafiliśmy i klenie i okonie, kumpel miał Jazia giganta....ale nie o tym miałem pisać.... Wracając do tematu, zaobserwowałem dość dużą liczbę ataków boleni, w zdecydowanej większości nie były to ryby duże, aczkolwiek dwie z nich były naprawdę solidnych rozmiarów ...jeszcze tylko kilka dni... Pozdrawiam wszystkich nie mogących się doczekać Kuba Cześć Kuba,O jakiej godzinie zaobserwowałeś bolki.Pozdro,Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ja dziś w czasie całodziennych połowów klenia na Narwi zaliczyłem falstart - Boleń 40+ zaatakował małą wiróweczkę w przelewie. W sumie to i tak sie ciesze bo to mój drugi boleń w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 A ja dziś mało łowiłem, ale dużo chodziłem. Szukałem dziewiczych miejsc i nie znlazałem:( Podglądałem uklejki i goniące rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ja wyniki boleniowe zwykle mam po 15 maja. Wcześniej nic nie złapałem dłuższego niż 60cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Trzy dni temu kolega trafił 85-tkę przy okonkach!!!!!!!!Jak ja żałuję,że mnie tam nie było,była by piękna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Ostatnio zaopatrzyłem się w:Shimano Super X 4000 GTDragon Millenium Super Fast 2,85 5-25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 I jak Ci się widzi Dragon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 I jak Ci się widzi Dragon?Jeszcze rybki nie widział, ale jego praca i wykonanie bardzo mi się podoba.Więcej będę mógł powiedzieć w maju po pierwszych bolkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Niech Ci dobrze sprzęt służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Jestem gotowy, jutro wieczorem wyjazd, ognisko, pifko, a od czwartku do boju. Życzę nokillowcom udanych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Przylaczam sie do zyczen i moj sprzet tez jest juz gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Właśnie przed chwilą kupiłem wodery. Nówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 To już jutro Nareszcie z boleniami poloneza czas zacząć Przy okazji wszystkim kolegom po kiju życzę udanego sezonu 2008, wielu przygód, udanych wypraw i wielu wypuszczonych okazów Już się poprawiam - ...i wszystkich wypuszczonych okazów - małych i dużych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 To już jutro Nareszcie z boleniami poloneza czas zacząć Przy okazji wszystkim kolegom po kiju życzę udanego sezonu 2008, wielu przygód, udanych wypraw i wielu wypuszczonych okazów wzajemnie ps. wszystkich wypuszczonych okazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Przyłączam sie do życzeń-do zobaczenia nad wodą.Za kilka godzin zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Panowie ja zamierzam pierwszy raz w życiu zacząć świadomie łowić bolki tak więc życzę wam i sobie wielu sukcesów nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Koncert życzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 No to Waldek teraz pojechałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 No bo Łukasz, przez te życzenia, zrobiło się tak I w sumie dobrze, że jeden z wątków został zamknięty. czas na ryby a nie na życzenia. A do 01 maja zostało 39 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Noo Panowie trzecie nogami jak pensjonarka przed balem, sprawdźcie czy nogawki na wewnętrznej stronie kolan wam się nie poprzecierały. Pozdro Jachu.PS.Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Panowie ja zamierzam pierwszy raz w życiu zacząć świadomie łowić bolki tak więc życzę wam i sobie wielu sukcesów nad wodą @tofik uważaj na śliskie kamole , można popłynąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Wyruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi