wujek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witam Gdzie łowisz i czy masz jakieś ładne bolki na koncie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Przygotowania idą doskonale tylko czas jakby stanął w miejscu .Sprzęt nie jest wyszukany łowię team dragonem 2,95 10-28g i do tego kilku letnie shimano super x 3000 gt ( w tym sezonie chyba zamienie na sustaina 2500 fd ), zaś co do przynęt głównie są to ołowianki a z woblerów longcasty Rapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witam ... czy masz jakieś ładne bolki na koncie? Heheheh Janek nie wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Co do łowisk to Wisła w Kazuniu za mostem na drodze expresowej albo Narew za Pułtuskiem Na razie moja życiówka jest nie za wielka 74cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ten jest mniejszy miał 68cm wziął na woblerka częsciowo zrobionego przezemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witam ... czy masz jakieś ładne bolki na koncie? Heheheh Janek nie wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Co do łowisk to Wisła w Kazuniu za mostem na drodze expresowej albo Narew za Pułtuskiem Na razie moja życiówka jest nie za wielka 74cm Nie bądź taki skromny, 74-ka to piękny boleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Przy 87-ce jaką wyjął kumpel przy mnie z tego samego miejsca to malusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Siemanko Witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Przy 87-ce ... Bolen pow 73cm robi juz wrażenie , a takiego 87cm mam zamiar w tym roku dorwac <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Przy 87-ce jaką wyjął kumpel przy mnie z tego samego miejsca to malusi Ano chyba że tak Zaciekawiło mnie że łowisz w miejscach gdzie raczej jest wolny uciąg przynajmniej jesli chodzi o Narew poniżej Pułtuska. Przepływałem tam kiedyś i mimo że wiem że są tam bolenie nie zauważyłem żadnych ataków i ciekawych boleniowych miejc. Raczej było równo i jałowo. Jakie są Twoje spostrzeżenia? Łowisz bolenie klasycznie na upatrzonego z powierzchni czy może stosujesz jakieś inne metody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Przy 87-ce jaką wyjął kumpel przy mnie z tego samego miejsca to malusi Ano chyba że tak Zaciekawiło mnie że łowisz w miejscach gdzie raczej jest wolny uciąg przynajmniej jesli chodzi o Narew poniżej Pułtuska. Przepływałem tam kiedyś i mimo że wiem że są tam bolenie nie zauważyłem żadnych ataków i ciekawych boleniowych miejc. Raczej było równo i jałowo. Jakie są Twoje spostrzeżenia? Łowisz bolenie klasycznie na upatrzonego z powierzchni czy może stosujesz jakieś inne metody? No niby za Pułtuskiem to w dół ,ale ja domyślam się ,że chodzi o rzekę w górę od Pułtuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jest kilka fajnych miejsc uciąg wody wcale nie jest słaby i gwarantuje że są dni kiedy bardzo widowiskowo atakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Przy 87-ce jaką wyjął kumpel przy mnie z tego samego miejsca to malusi Ano chyba że tak Zaciekawiło mnie że łowisz w miejscach gdzie raczej jest wolny uciąg przynajmniej jesli chodzi o Narew poniżej Pułtuska. Przepływałem tam kiedyś i mimo że wiem że są tam bolenie nie zauważyłem żadnych ataków i ciekawych boleniowych miejc. Raczej było równo i jałowo. Jakie są Twoje spostrzeżenia? Łowisz bolenie klasycznie na upatrzonego z powierzchni czy może stosujesz jakieś inne metody? No niby za Pułtuskiem to w dół ,ale ja domyślam się ,że chodzi o rzekę w górę od Pułtuska W górze też szału nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Przy 87-ce jaką wyjął kumpel przy mnie z tego samego miejsca to malusi Ano chyba że tak Zaciekawiło mnie że łowisz w miejscach gdzie raczej jest wolny uciąg przynajmniej jesli chodzi o Narew poniżej Pułtuska. Przepływałem tam kiedyś i mimo że wiem że są tam bolenie nie zauważyłem żadnych ataków i ciekawych boleniowych miejc. Raczej było równo i jałowo. Jakie są Twoje spostrzeżenia? Łowisz bolenie klasycznie na upatrzonego z powierzchni czy może stosujesz jakieś inne metody? No niby za Pułtuskiem to w dół ,ale ja domyślam się ,że chodzi o rzekę w górę od Pułtuska ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jest kilka fajnych miejsc uciąg wody wcale nie jest słaby i gwarantuje że są dni kiedy bardzo widowiskowo atakują Widocznie źle trafiłem mimo że była piękna pogoda i wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Widocznie źle trafiłem mimo że była piękna pogoda i wrzesień. ...no tak, bo to był jeden z tych dni, co bolenia nie widac i nie słychac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Przy 87-ce jaką wyjął kumpel przy mnie z tego samego miejsca to malusi Ano chyba że tak Zaciekawiło mnie że łowisz w miejscach gdzie raczej jest wolny uciąg przynajmniej jesli chodzi o Narew poniżej Pułtuska. Przepływałem tam kiedyś i mimo że wiem że są tam bolenie nie zauważyłem żadnych ataków i ciekawych boleniowych miejc. Raczej było równo i jałowo. Jakie są Twoje spostrzeżenia? Łowisz bolenie klasycznie na upatrzonego z powierzchni czy może stosujesz jakieś inne metody? No niby za Pułtuskiem to w dół ,ale ja domyślam się ,że chodzi o rzekę w górę od Pułtuska ups za Pułtuskiem w góre rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Za Pułtuskiem w górę rzeki Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jeszcze wszystkiego o boleniach nie wiemy. Pewnie żerowały na jakimś paskudztwie podobnie jak było w czerwcu na Bugu gdzie nuklearna cisza była powodem wychodzącej jętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Bywają dni że woda się gotuje a bolenie nie chcą współpracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Z tego co wyczytałem z wcześniejszych wypowiedzi to główną przynętą są woblery a u mnie zupełnie na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Z tego co wyczytałem z wcześniejszych wypowiedzi to główną przynętą są woblery a u mnie zupełnie na odwrót Wahadełka, wahadełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ołów i pilkerki podlodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Z tego co wyczytałem z wcześniejszych wypowiedzi to główną przynętą są woblery a u mnie zupełnie na odwrót Taka moda pewnie Poza tym więkrzośc samemu dłubie jakieś rybki na bolka, a nie ma to jak złapać rybę na swoją własną i jedyną przynętę, która w oczywisty sposób jest też najleprza (do momentu jej urwania oczywiście)I tak w koło macieju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi