Marcel Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Pamietam siga srebrna jest super i o tenderze słyszałem same pozytywy. Walnij na priv do Maciejowatego, ostro ,, moczył ,, tendera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 ja tam sobie milutko wspominam bialą sigą... ale czekam na nowe prototypki wlasnie w tej sprawie rozmawialem w sobote z markiem w. i ... zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 ja tam sobie milutko wspominam bialą sigą... ale czekam na nowe prototypki wlasnie w tej sprawie rozmawialem w sobote z markiem w. i ... zapowiada się ciekawie Swietna wiadomosc, jestem ciekaw w jakim kierunku ewoluja wobki Pana Wieczorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Mam nadzieję że w kierunku rap +70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Mifek,Dobre info o prototypach Rutt,Pływający Tender do dobry wobek małego zasięgu.Osobiście dociążałem go troszkę wg. patentu Jacka Stępnia.Wersja tonąca ma już inny ster (większy i wklejony pod innym kątem)i inną akcję ,ale skutecznie kusiła głębsze bolki.Ogólnie zrobiłeś dobre zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Dzięki Ja własnie kupiłem wersje tonącą tego wobka - żeby dalej latał, w sumie to nie wiedziałem że ma inną pracę, ale zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Sieki i Dorado piękne Chyba muszę je dopisać do listy wobków, które mam kupić Dorado wygląda prześlicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 na zdjęciu wygląda kiepsko - tak jakby w ogóle nie miał lakieru - ale w realu to już inna sprawa jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 A no wygląda jakby właśnie taki był Oczywiście prawie każdy wobek, a raczej każdy w realu wygląda inaczej jak na foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 A ja wciąż walczę z moimi zabawkami probuje max obciążać maja byc jak TomaHawk na bolenie <_< PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Piszecie o przygotowaniach do sezonu i już nie można wytrzymać, chciałoby się już pójść na rzeczkę, oj chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Bardzo ciekawe i fajne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ile ważą te wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Waga woblerów:9cm - 27gr;7cm - 17gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 super torpedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Jeszcze tylko (aż) 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 A te wobki to twoja produkcja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Tender jest dobry. Choc ja mialem branai na inny kolor - taki bardziej miedziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Tender jest dobry. Choc ja mialem branai na inny kolor - taki bardziej miedziany Fajnie że sie sprawdził, a myśle że mój kolor też będzie o.k bo bardzo przypomina uklejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Piszecie o przygotowaniach do sezonu i już nie można wytrzymać, chciałoby się już pójść na rzeczkę, oj chciało. czesc jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Ja też już nie mogę się doczekać prawdziwego pierwszego kopnięcia.Powoli kończę mój arsenał, nie bogaty w ilość, ale w jakość Ale jak znam życie to pewnie przy kleniach znowu się trafi nieproszony gość za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 5cm boleniówki. Są dwie kotwiczki, ale ja stosuję tylko z tylną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 JAZ, ładne woblerki robisz i zapewne skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Takie, podobne mam - szpieguski. Dwa lata temu super skuteczne. W zeszłym u mnie było gorzej ale ... w tym roku oczywiście daję kolejną szansę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi