Rutt Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 no super wobki ja jeszcze nie robie boleniowych najpierw chce złapać troche doświadczenia w połowie tych ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 SZPIEGU ja z Tobą nie wymieniałem się żadnymi woblerami... właściwie, szkoła ta sama, odrzańska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Takie, podobne mam - szpieguski. Dwa lata temu super skuteczne. W zeszłym u mnie było gorzej ale ... w tym roku oczywiście daję kolejną szansę. PozdrawiamRemek Remek na odpadach jeszcze nikt nie połowił oczywiście żart po prostu coś poszło nie tak mam nadzieje ze w tym roku tak nie będzie @ JAZ stara odrzańska szkoła sprawdza sie do dzisiaj i będzie sprawdzać, co nie znaczy ze mamy nie eksperymentować i szukać dalej ps. ty moich woblerów tez nie miałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 To i ja przygotowałem się troszeczkę do pierwszego sezonu boleniowego Jeszcze parę swoich wyrobów i powinno być ok - zresztą jak dla mnie to te wobki już by w zupełności wystarczyły Jeden rarytas 4cm i około 14g i pięknie, delikatnie pracuje Jeden z moich wyrobów ma ponoć równie piękną pracą - bardzo drobniutko drga i co jakiś czas błyśnie Chodzi o wobka od lewej strony w drugiej, dolnej przegródce ( tego większego 5,5cm ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 A ja nadal tkwie w miejscu z powodu kompletnego braku czasu chyba na ten sezon zostaną przynęty z zeszłego sezonu ale trzeba sobie radzić a teraz muszę zatelefonować do pewnego Pana R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Szpiegu, ja to wiem i nie rezygnuje. Dwa sezony temu Twoje krolowaly, w zeszlym nie ale zobaczymy jak teraz bedzie. Jak widac wszystko sie zmienia i na bolenie chyba jeszcze nikt nie wymyslil uniwersalnej przynety, na kazda okazje. W kazdym razie ja jestem do sezonu prawie przygotowany - na 80% sprzetowo (brakuje spinningu ale mam nowe cacko pod multika) i na 60% jesli chodzi o przynety. Teraz czekam na bolenie w tym roku 80cm padnie - taki plan. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Szpiegu, ja to wiem i nie rezygnuje. Dwa sezony temu Twoje krolowaly, w zeszlym nie ale zobaczymy jak teraz bedzie. Jak widac wszystko sie zmienia i na bolenie chyba jeszcze nikt nie wymyslil uniwersalnej przynety, na kazda okazje. W kazdym razie ja jestem do sezonu prawie przygotowany - na 80% sprzetowo (brakuje spinningu ale mam nowe cacko pod multika) i na 60% jesli chodzi o przynety. Teraz czekam na bolenie w tym roku 80cm padnie - taki plan. PozdrawiamRemek HA! widze podobne plany Tylko, że ja chcę jeszcze sprawdzić jak duze bolenie reagują na nieco większe przynęty... takie powiedzmy 13 cm. (dzięki kryst ;)juz ty wiesz za co ) maszynki przygotowane, kijek w zasadzie też, może jeszcze nie mój, ale jak się sprawdzi ISA904 to... będzie w ... pięknej czerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 skoro mowa o planach - to moim jest złowienie jakiegokolwiek bolka w sposób typowy dla tej ryby. Bo póki co złowiłem tylko jednego (60 cm) na Salmo Tinego CC plany mam chyba skromne także jest szansa że je zrealizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Oto co znalazłem w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ale Mariola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 az za duży ładniejsze są te troche mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ale Mariola Haha, też tak mówisz na takie ciotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 az za duży ładniejsze są te troche mniejsze Eee, nie obraziłbym się na takiego jakby zagryzł w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ja też bym sie nie obraził, ale trzeba przyznać że bardziej urokliwe są te w normalnych rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Oto co znalazłem w necie Dobry staruszek (Fotka 2006.10.10. dawno to bylo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Dobry bolo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Tak dla informacji boleń ma ponad 8kgPiatras, 1.5 roku temu to dawno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ale denna maciora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Piatras, 1.5 roku temu to dawno? Zazdrosc bierze gora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ale denna maciora Złowiony na twister, więc pewnie tak. Dodatkowo przypuszczam że przyłowiony, ale z takimi najczęściej tak bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Gratulacje dla łowcy. Obliczyłem , że miał ok.94cm, ale muszą być jeszcze inne zdjęcia( z taką rybą nie robi się tylko jednego zdjęcia), na których bedzie można powiedzieć o jego długości. Ogólnie piękna, gdyby trzymała ją jakąś płeć piękna można byłoby napisać piękna i bestia, ale tutaj zatrzymajmy się na ocenie piękna bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Próbuje go oszacować i ni jak mi nie wychodzi . To chyba zaleta zdjęć na wyciągniętych rączkach. Oczywiście bolek należy do najgrubszych z boleni:)To fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Stawiam na jesienne ok.85....ale ,czy to ma znaczenie? JEST PIĘKNY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ale kolos ,gratki dla szczęśliwca co go złowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No boluś pierwsza ekstraklasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi