Skocz do zawartości

Przygotowania do sezonu boleniowego 2008

pirania74

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Takie, podobne mam - szpieguski. Dwa lata temu super skuteczne. W zeszłym u mnie było gorzej ale ... w tym roku oczywiście daję kolejną szansę.

Pozdrawiam

Remek

Remek na odpadach jeszcze nikt nie połowił ;) oczywiście żart po prostu coś poszło nie tak mam nadzieje ze w tym roku tak nie będzie

@ JAZ stara odrzańska szkoła sprawdza sie do dzisiaj i będzie sprawdzać, co nie znaczy ze mamy nie eksperymentować i szukać dalej :D ps. ty moich woblerów tez nie miałeś

To i ja przygotowałem się troszeczkę do pierwszego sezonu boleniowego :mellow: Jeszcze parę swoich wyrobów i powinno być ok - zresztą jak dla mnie to te wobki już by w zupełności wystarczyły :D Jeden rarytas 4cm i około 14g i pięknie, delikatnie pracuje

Jeden z moich wyrobów ma ponoć równie piękną pracą - bardzo drobniutko drga i co jakiś czas błyśnie :D Chodzi o wobka od lewej strony w drugiej, dolnej przegródce ( tego większego 5,5cm )

http://images33.fotosik.pl/158/419eac1138c68f53.jpg

Szpiegu, ja to wiem i nie rezygnuje. Dwa sezony temu Twoje krolowaly, w zeszlym nie ale zobaczymy jak teraz bedzie. Jak widac wszystko sie zmienia i na bolenie chyba jeszcze nikt nie wymyslil uniwersalnej przynety, na kazda okazje.

W kazdym razie ja jestem do sezonu prawie przygotowany - na 80% sprzetowo (brakuje spinningu ale mam nowe cacko pod multika) i na 60% jesli chodzi o przynety. Teraz czekam na bolenie :D w tym roku 80cm padnie :D - taki plan.

Pozdrawiam

Remek

Szpiegu, ja to wiem i nie rezygnuje. Dwa sezony temu Twoje krolowaly, w zeszlym nie ale zobaczymy jak teraz bedzie. Jak widac wszystko sie zmienia i na bolenie chyba jeszcze nikt nie wymyslil uniwersalnej przynety, na kazda okazje.

W kazdym razie ja jestem do sezonu prawie przygotowany - na 80% sprzetowo (brakuje spinningu ale mam nowe cacko pod multika) i na 60% jesli chodzi o przynety. Teraz czekam na bolenie :D w tym roku 80cm padnie :D - taki plan.

Pozdrawiam

Remek

HA! widze podobne plany :D Tylko, że ja chcę jeszcze sprawdzić jak duze bolenie reagują na nieco większe przynęty... takie powiedzmy 13 cm. (dzięki kryst ;)juz ty wiesz za co ) maszynki przygotowane, kijek w zasadzie też, może jeszcze nie mój, ale jak się sprawdzi ISA904 to... będzie w ... pięknej czerni :mellow:

Gratulacje dla łowcy. Obliczyłem :lol:, że miał ok.94cm, ale muszą być jeszcze inne zdjęcia( z taką rybą nie robi się tylko jednego zdjęcia), na których bedzie można powiedzieć o jego długości. Ogólnie piękna, gdyby trzymała ją jakąś płeć piękna można byłoby napisać piękna i bestia, ale tutaj zatrzymajmy się na ocenie piękna bestia :lol: