Krzysiek184 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 http://www.taimen.com/pl/pl/product/taimen-master-tech-vest-olive_99930646/103212 Posiada ktoś ww kamizelkę? Może ktoś podzieli się opinią na jej temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sproket77 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Mam. Typowo muchowa kamizelka. lekka, przewiewna, funkcjonalna. Mam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Fajna jest, ale zamki ma kiepskie... ostatnio ją przymierzaliśmy ( w taimenie) i co drugi zamek puszczał, prócz zamków to bardzo funkcjonalna jest. A moze po prostu trafilismy na felerny model.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Tak jak prawi Mirek. Kamizelka wygląda dość ciekawie jak za taką kase,ale zamki (przynajmniej w tym egzemplarzu co oglądaliśmy) były zrąbane.To typowa kamizelka muchowa i jest dość krótka w porównaniu do simsa freestone'a.Na korzyść przemawia duża liczba kieszeni.Jeśli chodzi o materiał z jakiego jest wykonana to wydaje mi się że nie będzie za bardzo przewiewna, zwłaszcza że na plecach ma dwie kieszenie.Ja polecam dołożyć jeszcze 130zeta i kupić simmsa, w jakości wykonania i użytych materiałach to już jest wielka różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 albo nie dokładać nic a nawet 100 odjąć i kupić kamizelke graff ... użytkowałem taką bardzo długo, zero problemów, teraz nie używam wcale już kamizelki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Albo Ropiksa w cenie ok 100PLN mam od tego sezonu kilkadziesiąt wyjazdów i krótki model idealnie sprawdza mi się przy brodzeniu, jakość bardzo dobra polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Czyli nadal jestem głęboko w d..... Przez 3 lata używałem Graff-a i nie narzekam. Dziwi mnie fakt że dużo ludzi na forum wiesza na tej firmie psy. Chciałem spróbować innej marki i chyba zdecyduję się na Simms-a bo też biorę go pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 I nie pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Kup dobrego Simms'a i nigdy nie będziesz chciał innej kamizeli. Oczywiście po zakatowaniu, a to nie stanie się prędko Istnieje szansa, że poszukasz innej, bo znudzi Ci się Simms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragofox Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jeżeli na bogato to brałbym Simms`a. Ja posiadam kamizelkę Scierra, dobra jakość za rozsądne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi