Mediam Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Wszytskie tryby i przekładnie.Mam kołowrotek w BDB stanie i szkoda mi go wyrzucać a ząbkuje dosyć intensywnie.Smarowanie czysczenie nic nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Nie wiem czy wymiana kompletnej przekładni coś da. Jeżeli jej osadzenie już nie trzyma parametrów, jest rozchwiane to nową za chwile też szlag trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Wydystansuj odpowiednio jezeli obsadzenie jest oki to pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Jakbyś się czegoś dowiedział daj znać. Ja z kolei potrzebuję pokrętła od hamulca/dekielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TriMack Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 przecież pokrętło hamulca pasuje od wszystkich klonów , ubogich takżezadzwonić do dragona czy tam experta..... no chyba ze kolor musi sie zgadzać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Oczywiście kolor nie musi się zgadzać, po prostunie pomyślałem o klonach. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi