turboaspius Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Witam Chciałbym się dowiedzieć czy te gumy są jeszcze produkowane? Z dostępnością jest tragicznie. Może ma ktoś jakieś namiary?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 niedawno na allegro widziałem, trzeba śledzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 turboaspius poszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunov Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 http://szczupaczek.istore.pl/pl/przynety-spiningowe_gumy_creme-lure_knight-boleniowy-63-cmczarny i avokado jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERq Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 w sulechowie w Perfekcie sa ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turboaspius Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 w sulechowie w Perfekcie sa ;] ... ale online ich nie kupię ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ... ale online ich nie kupię ):A to dlaczego ??dzwoniłeś do Adama?? pytałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turboaspius Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 A to dlaczego ??dzwoniłeś do Adama?? pytałeś ? Pisałem maila. ...... niedostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dobry Zadzwoń kolego do Art Rod Poznań.Chłopaki mieli, kupowałem u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turboaspius Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dobry Zadzwoń kolego do Art Rod Poznań.Chłopaki mieli, kupowałem u nich. ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 W Gorzowie w każdym sklepie knajcika dostaniesz. Kurde to teraz mnie zaskoczyłeś, że tak ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 http://jerkbait.pl/topic/27768-sprzyn%C4%99ty-du%C5%BCe-i-ma%C5%82e-dysk-trollingowy-i-dolnik/#entry1289597 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Tydzień temu rozmawialem z gościem ze szczupaczek.istore.pl i potwierdził że za jakieś 2 tygodnie powinny być pozostałe kolory Knight-ów, mają zamówione czekają na transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi