amstaf358 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Mojo bass mjs610mlxfNowy mojo kosztuje 770 zł............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Wiem ile kosztuje. W takim razie trudno za 50 zl to mi szkoda kupowac tuby na wysylke. Odpuszcze i pojdzie w kat. Moze kiedys dorobie mu wklejke hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Wiem ile kosztuje. W takim razie trudno za 50 zl to mi szkoda kupowac tuby na wysylke. Odpuszcze i pojdzie w kat. Moze kiedys dorobie mu wklejke hehe.Pamiętaj że dostajesz nowy kij na kolejne 5 lat gwarancji wtedy możesz sprzedać kij jako nowy za 650-700 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 To nie tak chop siup. Pytalem w coronie, oni nie wysylaja patyków nie kupionuch u nich. Kij na dobra sprawe nie wiem w jakim sklepie byl kupiony. Wiem tylko tyle ze bezposrednio ze stanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 A Corona to wyrocznia? Pisz do dystrybutora wtedy będziesz wiedział co i jak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 A jak patyk nie ma już gwarancji, bo mój mojo ma już ponad pięć lat ,to jak to wygląda ,gra jest warta świeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Skoro nówka kosztuje 770pln to wysłka za ocean uszkodzonego i sprowadzenie nowego kija 270/280 pln....ale to w CF skoro masz od nich ,jak jest gdzie indziej.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 A jak patyk nie ma już gwarancji, bo mój mojo ma już ponad pięć lat ,to jak to wygląda ,gra jest warta świeczki?wuja ,a pisałeś do usa zalączając fotki i nr seryjny kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 witam, potrzebuję fachowej poradyOdkupiłem wędkę St. Croixa , kijek sprzedany został w listopadzie ubiegłego roku przez CF poprzedniemu właścicielowi. Dzisiaj kurier dał mi połamanego kija i tu zaczynają się moje pytania (pomijam reklamację wędki i zwrot kosztów u KURIERA ) , chodzi mi o samo działanie w St.Croixach : Kij nie był rejestrowany i teraz co dalej:a) Rejestrować i odsyłać do CF (opłata 250-300 zł ) Rejestrować kija i zgłaszać przez Amerykańska stronę i reklamować przez nich , będzie się to różnić cenowo coś ?? Ewentualnie inna wersja zdarzeń, jeśli jest to jaka. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 pisz na email serwisu StC że się połamało, oni powiedzą co dalej (zwykle każą podać adres i wysyłają link do płatności PayPal). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 pisz na email serwisu StC że się połamało, oni powiedzą co dalej (zwykle każą podać adres i wysyłają link do płatności PayPal). Ale rejestrować kija normalnie i później mówić co i jak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Ale rejestrować kija normalnie i później mówić co i jak ??miałem kiedyś Premiera, ok 2 lata po zakupie złamałem szczytówkę, kij nie był od nowości rejestrowany wiec jeszcze tego samego dnia zarejestrowałem na stronie St.Croix i wysłałem do Zbika, oni już się wszystkim zajęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Nie ma potrzeby rejestracji kija, przynajmniej te które załatwiałem, nikt nic nie wymagał. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunet Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Mam nadzieję, że pytanie pasuje do tego wątku. Jak długo czekacie na zwrot z reklamacji? Po uzgodnieniu ze sprzedawcą (sklep w PL) drogi reklamacji, swoją wędkę (Avid) wysłałem do tego sklepu. Przesyłkę nadałem 13 września 2018 roku. Sklep wędkę odebrał. Do chwili obecnej czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Mam nadzieję, że pytanie pasuje do tego wątku. Jak długo czekacie na zwrot z reklamacji? Po uzgodnieniu ze sprzedawcą (sklep w PL) drogi reklamacji, swoją wędkę (Avid) wysłałem do tego sklepu. Przesyłkę nadałem 13 września 2018 roku. Sklep wędkę odebrał. Do chwili obecnej czekam. Max 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrowana Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Mam nadzieję, że pytanie pasuje do tego wątku. Jak długo czekacie na zwrot z reklamacji? Po uzgodnieniu ze sprzedawcą (sklep w PL) drogi reklamacji, swoją wędkę (Avid) wysłałem do tego sklepu. Przesyłkę nadałem 13 września 2018 roku. Sklep wędkę odebrał. Do chwili obecnej czekam. Do Żbika wysłałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunet Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Do Żbika wysłałeś ?Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Mam nadzieję, że pytanie pasuje do tego wątku. Jak długo czekacie na zwrot z reklamacji? Po uzgodnieniu ze sprzedawcą (sklep w PL) drogi reklamacji, swoją wędkę (Avid) wysłałem do tego sklepu. Przesyłkę nadałem 13 września 2018 roku. Sklep wędkę odebrał. Do chwili obecnej czekam. ja na szczytówkę do elitki załatwiając bezpośrdenio z amerykanami czekałem 3 tygodnie.Tak długo, bo musieli ukręcić mi nową bo akurat nie mieli na stanie do tego modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrowana Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Tak.Dzwoniłeś do nich, co Ci odpowiedzieli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Ja też czekam już od września na szczytowke do avida... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Ja też czekam już od września na szczytowke do avida... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaI też przez Żbika załatwiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrowana Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Mi po pytaniu jak się mają sprawy odpisali żebym spokojnie czekał bo STC nie pobrało jeszcze połaty serwisowej.Kij wysłałem na początku grudnia.Ale źeby pół roku czekać to jakaś porażka. Edytowane 2 Lutego 2019 przez arrowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunet Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Dzwoniłeś do nich, co Ci odpowiedzieli ?Na poczatku stycznia dostalem kolejna informacje, ze produkcja Avidow ma opoznienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunet Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Ja też czekam już od września na szczytowke do avida... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaUff... Czyli nie jestem odosobnionym przypadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Uff... Czyli nie jestem odosobnionym przypadkiem.Najgorsze jest to że kij nie mój... Kolega czeka.... Ja mam tylko go reanimowac.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi